Parfümök világa

Köszi!! meglesem… amúgy van már egy kis whislistem, de azért a Nuit Étoliee nem akar kimenni a fejemből :pleading_face:
Amúgy pont az olvastam a Nilről, hogy nyáron elillan és jól működik a hüviben, de akkor tesztelem később is, ha melegszik az idő.

Hát ez tömény. Csak hozzáértem az orrommal a fújóshoz és egész este éreztem az illatot. Illatélménynek csodás de viselni nem tudnám.

Igen, és nem is egyszerű kérdéskör, de vésztartalékötletnek még jó lehet.

1 Likes

Köszi! Nem tudtam, hogy bontottan is vissza lehet küldeni. Milyen indoklással lehet?

Megkérdezik, hogy megjelölsz-e indokot, de nem kell. Én vagy nem mondok semmit, vagy a “nem tetszett az illat” kategóriát választom. Egyszer írta valaki, hogy bemondta a “minőségi kifogást”, erre jól megszakértették, hogy nincs gond a minőséggel és nem adták vissza a pénzt… szóval ezt az egyet sose jelöld meg :rofl:

1 Likes

Nagyon köszi :smiley:

50% kedvezmény minden parfümre:

1 Likes

Vintage Paloma Picasso gyűjteményem.
Sokáig csak a minike volt meg, utána szuper áron érkeztek meg a nagy tesók.
Hozzám az EDP áll közelebb, de gyönyörű az EDT változata is. Utóbbi leszáradásában felfedezhető a Diva, picit mézes, pedig nincs benne méz. Szerencsére nem édesedik be úgy, mint a Diva, szóval abszolút szeretem kategória :blush:

@Luiselotte Te biztosan értékeled ezeket a kincseket :heart:

20230121_104556

9 Likes

Ó de szépek!
A fekete volt a Díva Mamának, az volt az Ő illata , a fésülködő asztalkáján tartotta és mindig megszagoltam mikor nála voltam.
A mini pedig “ annyira cuki, hogy belehalok” .

3 Likes

A Díva Mama :heart:
Na elviszem majd őket a talira, ha szeretnél nosztalgiázni. Tényleg nagyon dívásak ezek az illatok :heart:

2 Likes

Á ne , bőgni fogok :smiley:
Anyukámnak akartam megvenni, mondjuk ő egyáltalán nem parfümös, így megkérdeztem mit szólna hozzá, arra jutottunk, hogy inkább ne.

1 Likes

Igaz, van amit jobb nem illatolgatni :see_no_evil:

1 Likes

Csodásak! :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm :blush:

Szétnéztem a szekrényben és bajban vagyok :smiley:
Elfogyott a Halloween- legkedvesebb, mindennapos illetve , itthon vagyok illatom.
Hamarosan a végére érek a Versace : Bright Crystal, Yellow Diamond és a Crystal Noir üvegeseknek is.
Azon kívül már kapható a Versace Dylan Purple illat is ami ha cicakaki szagú akkoris kell.
Ez akárhogy számolom nagy hirtelen 5 üveg amit újra kellene vennem, szemmel tartva a low- buy elvet is.
:frowning:
:smiley:

1 Likes

sziasztok, valakinek lenne eladó több parfümmintája 1-2ml egyszerre? mivel drága a postadij egyszerre többet vennék, nem több embertől több félét, köszi

Pótold mihamarabb,úgyis csak drágább lesz :crazy_face::+1:

2 Likes

Ne is mond, ma adtam fel pillesúlyú csomagot, dobozban, 2000 Ft felett volt. Azt hittem hanyatt vágom magam. 🤦

Barbatrükk lesz, mert tavaszi gyerek vagyok, így kettő érkezik belőlük szülinapomra.
A Halloween stílszerűen ráér ősszel is, a maradék kettőt majd én megveszem.
Még azért van bennük :slight_smile:
Addig jó lenne elfújni a 2 JPG- t, neki is estem a 100ml- s üvegnek derekasan .

1 Likes

Amennyire tudatos (el)használó vagy, szerintem is nyugodtan vegyél meg kb akármit :blush:

1 Likes