Köszi!! meglesem… amúgy van már egy kis whislistem, de azért a Nuit Étoliee nem akar kimenni a fejemből
Amúgy pont az olvastam a Nilről, hogy nyáron elillan és jól működik a hüviben, de akkor tesztelem később is, ha melegszik az idő.
Hát ez tömény. Csak hozzáértem az orrommal a fújóshoz és egész este éreztem az illatot. Illatélménynek csodás de viselni nem tudnám.
Igen, és nem is egyszerű kérdéskör, de vésztartalékötletnek még jó lehet.
Köszi! Nem tudtam, hogy bontottan is vissza lehet küldeni. Milyen indoklással lehet?
Megkérdezik, hogy megjelölsz-e indokot, de nem kell. Én vagy nem mondok semmit, vagy a “nem tetszett az illat” kategóriát választom. Egyszer írta valaki, hogy bemondta a “minőségi kifogást”, erre jól megszakértették, hogy nincs gond a minőséggel és nem adták vissza a pénzt… szóval ezt az egyet sose jelöld meg
Nagyon köszi
50% kedvezmény minden parfümre:
Vintage Paloma Picasso gyűjteményem.
Sokáig csak a minike volt meg, utána szuper áron érkeztek meg a nagy tesók.
Hozzám az EDP áll közelebb, de gyönyörű az EDT változata is. Utóbbi leszáradásában felfedezhető a Diva, picit mézes, pedig nincs benne méz. Szerencsére nem édesedik be úgy, mint a Diva, szóval abszolút szeretem kategória
@Luiselotte Te biztosan értékeled ezeket a kincseket
Ó de szépek!
A fekete volt a Díva Mamának, az volt az Ő illata , a fésülködő asztalkáján tartotta és mindig megszagoltam mikor nála voltam.
A mini pedig “ annyira cuki, hogy belehalok” .
A Díva Mama
Na elviszem majd őket a talira, ha szeretnél nosztalgiázni. Tényleg nagyon dívásak ezek az illatok
Á ne , bőgni fogok
Anyukámnak akartam megvenni, mondjuk ő egyáltalán nem parfümös, így megkérdeztem mit szólna hozzá, arra jutottunk, hogy inkább ne.
Igaz, van amit jobb nem illatolgatni
Csodásak!
Köszönöm
Szétnéztem a szekrényben és bajban vagyok
Elfogyott a Halloween- legkedvesebb, mindennapos illetve , itthon vagyok illatom.
Hamarosan a végére érek a Versace : Bright Crystal, Yellow Diamond és a Crystal Noir üvegeseknek is.
Azon kívül már kapható a Versace Dylan Purple illat is ami ha cicakaki szagú akkoris kell.
Ez akárhogy számolom nagy hirtelen 5 üveg amit újra kellene vennem, szemmel tartva a low- buy elvet is.
sziasztok, valakinek lenne eladó több parfümmintája 1-2ml egyszerre? mivel drága a postadij egyszerre többet vennék, nem több embertől több félét, köszi
Pótold mihamarabb,úgyis csak drágább lesz
Ne is mond, ma adtam fel pillesúlyú csomagot, dobozban, 2000 Ft felett volt. Azt hittem hanyatt vágom magam. 🤦
Barbatrükk lesz, mert tavaszi gyerek vagyok, így kettő érkezik belőlük szülinapomra.
A Halloween stílszerűen ráér ősszel is, a maradék kettőt majd én megveszem.
Még azért van bennük
Addig jó lenne elfújni a 2 JPG- t, neki is estem a 100ml- s üvegnek derekasan .
Amennyire tudatos (el)használó vagy, szerintem is nyugodtan vegyél meg kb akármit