Parfümök világa

Most megfogtál, ezeket az illatokat nem ismerem :slight_smile:
A Lacoste gombóc üvegesekről néha olvasgattam véleményt és jókat írtak a sorszámos sport vonalat egyáltalán nem követtem , fejben nekem rohangálós mindennapi illatok közt vannak elképzelve.
A Tresorok közelébe se megyek, mert gyerekkorom óta csak és kizárólag gonosz boszorkák használták a környezetemben, nálam lelkileg red flag az összes :smiley:

3 Likes

A Lacoste Pour Femme-ből nem tudom, hogy hány üveggel elhasználtam. Szeretem, időnként újra veszem.

1 Likes

Chanel parfümöket a legjobb áron szerintem a francia Sephorából kapni. Nagyon gyakran van 25%-os akció, illetve nagyon nagy ritkán 30% (most black friday-ben például). Egyrészt teljesen megbízható, másrészt őrült friss üvegeket küldenek!

2 Likes

Köszi, figyelni fogom.

Erről az illatról már hallottam jókat. Ha találok belőle legközelebb mintát megveszem. Illetve megnézem drogériákban :+1:

1 Likes

Gonosz boszorka…akkor bizonYos napokon tényleg az én illatom. :rofl:

1 Likes

Jó én meg teliholdkor átváltozom egyik exem szerint :rofl:

1 Likes

Nagyon furcsa,hogy ilyen "tej"szerű állaga van. Erős illat,tartós olyan virágos tavaszias.

IMG_20221220_174351_482~2

Nem rossz,de leginkább olyan átlagos. Nem valószínű,hogy veszek még ilyet.

2 Likes

Ma bedugtam a fitos orromat a Müllerbe parfümszaglászni (még jó, hogy vásárolni nem akartam, mert eszkalálódott az ostromállapot), mert felcsigáztatok az Angel iránt. Eddig az Aurártés az Alient próbáltam ki, egyik se az én illatom és mint kiderült, az Angel sem. Sajnos az elejém szúrós, éles érzetű rajtam, négy óra hosszával a felfújás után pedig cukrosan édes. Úgy tűnik, a Mugler parfümök nem kompatibilisek velem.
Nem baj, flörtöltem egyet a Chanel N°5-tel és a Chanel N°5 L’eau-vel, és nagy meglepetésemre mindkettő nagyon tetszik. Az anyaillat egyáltalán nem idős hölgy-illat rajtam, hamar kuckós, kellemes komfortillattá transzformálódik, a L’eau-nek pedig a satnya tartósságát róják fel hibának, én viszont még mindig érzem a kézfejemen, pedig túl vagyok a főzésen és számos kézmosáson.
És az a gyönyörű üveg! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

5 Likes

Olyan csodálatos a Chanel N°5 nekem olyan igazi, elegáns nappali illat, az aldehideket és az ilang ilangot érzem ki belőle nagyon az elején utána olyan puha lesz. Szerintem se idős hölgy illat. Vagy mi már annak számítunk? :thinking: :rofl:

Egy vintage parfüm, nem EDP, került hozzám cserebere útján, na az aztán még szebb, gazdagabb illatvilágú csoda :heart:

1 Likes

Alsace drága! Ha te idős hölgy vagy, akkor én mi? Matróna? :laughing:

Ki tudja a tiniknek már lehet azok vagyunk :rofl: :rofl: :rofl:

3 Likes

Szerintem a fiataloknak a 30 feletti évek igazi kronológiai senkiföldjének számítanak.:laughing:

Úú, de csodálatos lehet az a parfüm, igazi kincs!

6 Likes

Ebben van valami, úgy nézünk ki mint akik fiatalok, de nem tudjuk mi a tököm az a … mi is? :rofl:

Ha egyszer összejön egy tali elviszem megillatolni Luisenak Judith Mueller Parfit ígértem :blush:

4 Likes

Èn szerdán szaglàsztam a Müllerben, nekem a Jimmy Boyd - Verbena tetszett nagyon, de 15 ezer egy üveg :grinning_face_with_smiling_eyes: Szóval a listàmra felkerült, de ìgy az èv vègèn inkàbb nem ruhàztam be rà.

1 Likes

Gondolom, már késő karácsonyi ajándékként célozgatni rá.:smiley:

1 Likes

A makeup.hun, csak egy tizes, jelenleg nem elérhető, de fel tudsz iratkozni ha újra elérhető lesz.

1 Likes

jaj, nagyon kacagok :smiley: 15-25 között teljesen meg voltam győződve, hogy a 30 plusz éves nők mind lógóseggű vénasszonyok :smiley: 37 évesen azonban nem érzem magam vénasszonynak, habár lehet, hogy a seggem lóg (objektíven nem tudom megítélni) :smiley: de valóban onnan nézve ez a kronológiai senkiföldje :smiley: habár szerintem életemben most érzem a legjobban magam a bőrömben, pedig már sem szép, sem nagyon fiatal, sem vékony nem vagyok :smiley:

2 Likes

Én a Dior Gres minit és a Cartier Must vintaget írtam fel, hogy vinni kell. De majd kiírom előtte, hogy akkor épp kik rettegnek a szekrényemben és amit kértek elhozom megmutatni. :full_moon_with_face:

3 Likes

Igen, ez jó ötlet, előtte feltétlen egyeztetni kell :slight_smile:

1 Likes