Ez biztató. Köszönöm szépen
A km véleményekkel nem mentem sokra, mert itt vannak az igazi parfüm ismerő nózik mi a véleményetek a chanel gabrielleről??
hú, nekem nagyon nem. Borzasztóan erős, számomra émelyítő mondjuk nem vagyok szempont, mert nekem nagyjából minden émelyítő
Erről jut eszembe, Alzáról rendelt már vki parfümöt? Vélemények?
Már második éve onnan van a Light Blue-m és megmondom őszintén, semmi gondom vele. Megjegyzem, már az üveg öntéséből, a kupak szín/forma stb-ből tudom, ha kamu a dolog, de ez nem az. Viszont mindig gyanúsan olcsó, holott 40 alatt a 100 ml sehol nincsen már.
Sokáig kerestem rá a szavakat végül arra jutottam, hogy egy ez a parfüm nem jellegzetes, olyan semmilyen… Egy Nr5, Chance, Allure egyértelműen felismerhető a Gabrielle nem ilyen.
Kell, hogy valaki felismerje? Nem feltétlen, de legalább én tudjam, hogy mi ez ha már rajtam van, vagy máson érzem.
Számomra egy a sok friss, tavaszi illat közül, jónak jó de valami hiányérzetem van vele kapcsolatban.
Összességében, szerintem nem éri meg az árát, ennél sokkal olcsóbban lehet venni hasonló kategóriát.
Alzáról még soha semmit nem vettem annyira hányok a reklámjaitól, hogy nem teszek egy forintot se a zsebükbe.
Van egy- két cég akit bojkottálok, ők az egyik
Ettől függetlenül miért ne lehetne eredeti a LB amit ott vettél? Simán szerződhettek beszállítóval nagy mennyiségre
@Luiselotte egyetértek, én is úgy voltam vele, hogy egynek elmegy a Gabrielle, de semmi extra, ráadásul rajtam eszméletlenül halványan és rövid ideig marad meg. Tipikusan a kínai piacra gyártott termék (ahogy az egész márka).
A reklámjuktól én is, de mivel ajándék a parfüm, így nem nézem a fogát férj lep meg minden évben, engem meg ezzel vesz le a lábamról csak közvéleményt kutattam
Ha az Alza a forgalmazó akkor eredeti, ha nem, akkor benne lehet a pakliban a hamisítvány.
Szerintem kellemes ,de inkább kánikula illatnak használom. Valóban nem lehet kiszúrni ,hogy Chanel hacsak nem a tartósságát illetően. Modern illat. Citrusos ,virágos inkább mint édes.
A képen az a te cicád…?
Hát a hujjogató zöld emberke tényleg baromi idegesítő
Pedig Eric Cartman hangján beszél aki az egyik kedvencem a SP- ban, de ezekben a reklámokban rühellem.
Tudna valaki -aki ismeri- leíró jellemzéssel segítni, hogy a Crytal Noir edp mennyiben más vagy hasonló az edt-hez képest?
Edt megvan, ismerem, imádom
Edp-t most online látom több helyen is, de nálunk minden parfümériában csak az edt elérhető.
Az edp úgy néz ki megszűnik, csak az edt marad forgalomban.
Meg is írtam alatta, hogy szerintem nagyon hasonlít a kettő, nekem volt párhuzamosan mind a két típus, nem igazán éreztem, hogy melyik van rajtam.
Szaktársak kijavítottak, hogy szerintük az edp sokkal mélyebb illat.
Nekem mind a kettő nyári a kókusz miatt
Ősszefoglalva, szerintem nyugodtan vedd meg nem fogsz csalódni az edp- ben sem.
Gondoltam, beszámolok arról, amire nem számítottam. Ahogy már írtam korábban, férj minden évben “meglep” a szokásos parfümömmel. Egy kis rituálé nálunk, hogy úgy csinálok, mintha nem tudnék róla, ő meg sunyiban megveszi nekem és megkapom ajcsiba Nah, idén szegényem teljesen lékre futott, pedig még sosem fordult elő vele. Megrendelte (mint utóbb kiderült emagon) a parfümöt, amit a szokásához híven becsempészett a táskám mellé. Nagy lelkesen bontogattam, de már a kicsomagolásnál láttam, hogy ez bizony hamisítvány. Ezt finoman jeleztem is, de elmondta, hogy tuti nem stb. Elmondtam neki, hogy miért tudom (kupak, üveg, üveg alján felirat stb). Slusszpoén, hogy még a batch kód is stimmelt, cserébe mikor egy pöttyet kifújtam belőle, azonnal megbüdösödött és gagyiszaga volt bőrömön. Szegényem borzalmasan csalódott és a mai napig nem érti, hogy ezt honnan tudtam elsőre (nagyképűen mondom, hogy 21 év után szerintem csukott szemmel részegen is megmondanám csak az üveg alapján, hogy hamis). Remélem, nem vettem el a kedvét. Mindenesetre jó hír, hogy visszaküldtük és a pénzünket is visszautalták (még nem íródott jóvá, szóval remélem nem most buktuk).
És honnan rendelte ha publikus…?
Emag. Ja, a pénz megérkezett
Sziasztok!
A, Tudtok ajánlani olyan illatot,mint anno a Gucci I. volt?
A frangrantica reminds me illatai szerintem nem nagyon elérhetőek, illetve más illatok kapcsán én nem fedeztem fel hasonlóságot a keresett és javasolt illatok között.
B, A Dior Fahrenheithez hasonló női illat létezik-e?
C, A Vámház krt-i Nagy csarnokban van egy mini üzlet,ahol árulnak parfümöket is. Ott láttam múltkor egy illatot,amit a DM-ben már kb 2 éve nem látok. Ti meg mernétek venni? Mikor eltűnt a DMből,azt mondta az egyik eladó,hogy tele a raktár vele,de nem tehetik már ki a polcra.
Köszönöm
Szia
C, ha nem drága én bevállalnám. Melyik illat az?
Ah, kifejezetten olcsó, 3900 huf,ha jól emlékszem. Diesel Femini Plus
Az új illatok között nem találok olyat,ami annyira tetszenek,mint ezek a 20 éves ilatok