Juj jobbulást, átérzem a gondot, velem nyáron volt ez sanszosan az is covid volt, omikron vagy mi támad újabban
A trollkodás nekem is eszembe jutott, jót röhögtem a Pink Sugarnál juj, még a gondolattól is menekülök
@Alsace köszi, kedves tőled
Amúúúgy nekem amikor kijött és még azt sem tudták az emberek, hogy mi ez , akkor volt PS- em , sőt Chocholovers illatom is.Napi 4-5x állítottak meg vele, hogy mi ez, nyilván hazudtam, ahogy ilyenkor szoktam.
Rájöttem az idők folyamán, hogy a PS- nek is megvan a maga helye, ideje és én azért nem szeretem már, mert a boldog meg a boldogtalan is hordta , másolatait , túllocsolva , olyan helyekre ahova nem való stb… és ezzel kötöm össze fejben az illatot.
Gondolkoztam egy üvegesen, hogy ha idehaza valami nagyon - nagyon édesre vágyom akkor legyen. Még nem tudom. Lehet magamra kellene majd fújni valahol, hogy így majd 20 év után, hogy is vagyunk kérem szépen.
Ajjaj! Jobbulást! Hát, ez tényleg a sors fintora. Nyáron én is behúztam, és egy időre betompultam, de ennél az omikronos verziónál nagyon hamar vissza fog térni és újra élvezheted az édességeket!
Édességről jut eszembe: a terhesség alatt rá sem bírtam nézni a nehezebb/édesebb illatokra. Most meg, hogy meg lett a baba, csak az édeset kívánom azok a hormonok…
@asianlover köszönöm szépen.
Babás parfümöt nem újítottál?
Bvlgari Petits and Mamans vagy a Tousnak is van Baby vonala.
Ó nahát, micsoda titkok derülnek ki Luiseról
Persze meg van a maga helye és/vagy létjogosultsága. Mint a LVEB-nek. Ha már ez a téma én a BR540-től vagyok ki, hát még a másolatai atyaég. Számomra nagyon nem illat
Esetleg egy PS fújós? Úgy el tudod dönteni, mennyire vagytok jóban
De! Újra megvettem a Bvlgari babást alkoholmentesben. Andalító nekem is
Parfüm ügyben nincsenek titkaim vállalok mindent , a 16 évesen 3 stripes adidas nacihoz és deszkás bk cipőhöz és baseball sapihoz hordott Chloe Narcissest is
Na ha valami disszonáns volt , akkor az:smiley:
PS - el az lesz, hogy majd veszek valahol , nagyon olcsó már és ha nemgyerebe akkor elajándékozom van körülöttem több kislány is , biztosan örülnek majd.
Azta, imádlak 16 évesen szerintem én még Avonnal nyomultam
A Tündérkeresztanya Luise Bár a szülők biztos másképp élik majd meg
Én Oriflammel , ne aggódj a Moont meg a Sea illatot szerettem nagyon.
Menő illatot az akkori munkaadómtól kaptam, üveges maradékokat, onnan tudtam , hogy létezik olyan, hogy Kenzo.
Babysitterkedtem , egy nagyon elegáns, törékeny, szőke , kosztümös könyvelő hölgy fiaira vigyáztam.
Apukához nem volt szerencsém, mert elváltak , a gyerekek viselkedéséből kiindulva maga a Sátán lehetett az
Baccarat Rougera reflektálva, ez lett a fancy LVEB egyszerűen minden influencer kezében ott van, én vattacukros betadine illatnak éreztem, kicsit olyan fémes is mintha vér lenne. Nem szeretnék ilyen illatú lenni.
Húú, a Betadine-t én is éreztem benne… meg a fémet is. Full hülyének néztek…
Szerintem pont ez az a parfüm, amit az ára miatt nyomnak, (mint a steppelt Chanel táskát is ) -hogy nehogymár ne tudjam megengedni magamnak- és nem azért, mert valóban szeretik.
Én a Prowlt, meg később egy FM féle Opium utánzatot. Semmi köze nem volt az Opiumhoz
De jó, hogy adott neked üveges maradékokat, jó kis extra, meg kincs lehetett akkor
BR nálam nem volt ilyen, számomra csak nagyon zavaró képet mutatott. Olyan nőn tudom elképzelni akinek pénze van, de ízlése nincs. Az előbbit pedig szeretné mindenki arcába tolni. Olyan ízléstelen újgazdag illat
Mellé lehet még tenni a Marlytól a Delinát , mondjuk annak legalább nagyon finom illata van.
Nagyon szeretem a parfümösdit, mindenki mást és mást érez , jó játék.
Maradok Mila le Blanc tanácsánál, nem érdekel ki mit mond vagy mi a divat ami tetszik azt hordom.
Tetszik a Chanel és biztosan örülnék, ha kapnék, magamtól nem azt választanám , ha választhatnék 1M ft- ért táskát. Ezt az árfekvést én nem engedhetem meg magamnak, és nem is tartom reális árnak egy táskáért. Amúgy olyan kíváncsi lennék rá, hogy tényleg annyival jobb? Szebb a bőr? Napi használat mellett is 30 évig táska marad?
Nem ismerek senkit akinek lenne, hogy megkérdezzem, vajon a státuszon kívül tudnak- e még valamit amitől ennyire mennek most.
Mivel ezeket a táskakat ’ befektetésnek veszik, nem hiszem hogy napi szinten használatban vannak…vagy ki tudja…
Szerintem egy jó minőségű bőrtáska is kihúzza hosszú évekig, nekem van 16 (!) éves táskám, ami még mindig szép állapotban van. Néha elteszem 1-2 évre, mert megúnom, aztán időről időre előveszem újra.
Nekem a bőrkabátom 17 éves, biztosan a táska is bírja.
És hát igen, aki ilyet vesz, nem a munkahelyi kajás dobozkáját viszi benne napi szinten…
Vannak drága dolgaim, mindegyikre nagyon vigyázok, de használom is őket, mert ezek csak tárgyak, ők vannak azért, hogy kényelmesebbek legyenek a hétköznapjaim.
Az én rekorderem egy most már ha jól számolom akkor 12 éves Cango&Rinaldi lakk, lézervágott bőrből készült csizma.
Az ételes dobozkámat nem teszem bele a kézitáskámba
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, Pesten melyik Müllerben lehet fellelni VS testpermeteket? Blahát, corvint megjártam de mostanában egyik helyen sincs
Szia, én úgy tudom csak online tudod megvenni őket. Notino meg talán makeup.hu.
Vettetek már esetleg a notino.hu-n ilyen megjelölésű parfümöt?
“Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.”
Vajon mennyire tényleg csak kipróbált ?
Én vettem, semmi baja sem volt, ha hiányzott is belőle nem lehetett észrevenni.