"… a szekrényben lévő bandát…"
Elképzelem, ahogy tereferélnek a hűvös szekrényben és vigyázzba vágják magukat, ahogy rájuk nyitsz.
Lesz itt rend!
Félelem és reszketés Luise szekrényében!
Jajjjj de szép , ezt muszáj lesz megszagolnom, a Versace a kedvenc, mondhatni all- star parfümmárkám, eddig ha jól számolom 13 féle illatom volt a háztól, nagyon nekem vannak kitalálva, kiváncsi leszek, hogy sikerült ez a kis lila amfora.
Lányok, Fiúk, kérdezem, hogy szoktatok-e éjszakára valamelyik illatból magatokra vagy hálóruhára fújni/kenni?
Sokáig nem értettem minek csinál ilyet valaki, mert jól aludtam életem nagy részében, de pár éve, ha más nem segít, akkor egy pici parfümöt teszek, mindig ugyanabból, a csuklómra és az alvásra asszociálok miatta.
Van ilyen-olyan párnapermet és más illóolaj is az ágynál, de azokat hamar megunom vagy gyorsan elfogynak.
Ti hogy vagytok ezzel az éjjeli illatosítással?
A ritualstòl volt 1-2 ilyen permetem, nagyon szerettem pàrna vagy paplan fölè fùjni.Ès levendula szappan vagy enyhe levendulaolaj diffùzrba .A parfümtől nem tudnèk aludni.
Én egy jó darabig csináltam ezt egy szakítás után… azzal a parfümmel amit az exem anno a leginkább kedvelt. De aztán lassanként kinőttem ebből a szokásból…
Én szoktam, de nem a jobb alvás miatt A nyakam hátuljára szoktam tenni egy fújást valami visszafogott, puha, bújós illatból, hogy a párom érezze ahogy átölel Meg is szokta dicsérni. Egyszer szóba került és futólag említettem hogy “az alvós parfümöm”, teljesen ledöbbent, hogy én alváshoz is fújok parfümöt. Azt mondta, azt hitte, hogy magamtól van ilyen finom illatom
Régebben amíg lehetett kapni az Ambienteben kapható térparfümöket használtam, textilre is lehetett fújni, a kedvencem a rózsa&pezsgő illat volt. Sajnos a bolthálózat eltűnt és vele az illatok is.
Az utóbbi években párologtatni szoktam, ilyen gépeim vannak, nagyon szeretem őket, hangulatvilágításnak sem rosszak.
Parfümöt minden éjjel fújok, nálam a Versace: Yellow diamond az ami mellett sosincs rossz álmom, pedig nem egy nyugtató illat, inkább szikrázóan friss.
Fú, én nem Esetleg aminek illata van estére az a kézkrémem Előfordul, hogy este ha elmegyünk valahova és induláskor megöntözöm magam parfümmel és a lefekvés előtti gyors zuhany nem mossa le, akkor marad valami kis illatmolekula, de már akkor rosszul vagyok
Borzasztó kényes orrom van és nyűgös vagyok mindenféle illatra. Lakásillatosítót sem használunk. Alapvetően a parfümöm, illetve a samponom és a testápolómat leszámítva igyekszem mindenből illatmenteset vagy minimális illatút használni. Szerintem sokat elmond, hogy a szokásos mosószerembe és öblítőmbe a gyártó újabban több és intenzívebb illatosítást használ, és emiatt én már a lecserélésben gondolkozom
Télre ez a kedvenc nivea-m
Nem. Anno volt egy kedvenc álomba ringató tusfürdőm a The Healing Garden zzz therapy sleep well, azon kívül semmi ilyet nem próbáltam.
Egy időben nagy Marilyn Monroe rajongó voltam, akkor a No5-öt fújtam a tiszteletére (de én viseltem hálóinget is ), aztán mindig mást és mást, teszteltem, a gyűjteményemből mazsoláztam. Amióta elköltöztem/elváltam/újraszerelmeslettem a gyűjteményem lefogyott három parfümre, azokat nappal fújom, az éjszakai illatfelhőtől teljesen leszoktam.
Igen nekem van alvóparfim és ilyenkor teljesen más karakterű illatokat használok amiket nappal eszem ágában sem lenne. Előjön az infantilis énem és jöjjön a Meow, a So sweet, a Lolitaland stb stb
kedvelem a JPG üvegeit , bár nekem egy sincs.
Rituals itt is, bár van egy visszafogott pacsuli a hálóban, de nem igazán érzem már.
Luiselotte Én is ezt mondom, ha holnap elüt egy autó akkor a parfümükkel mi lesz majd a szekrényben…
“Az utóbbi években párologtatni szoktam, ilyen gépeim vannak, nagyon szeretem őket, hangulatvilágításnak sem rosszak.”
Képzeld jártam egy haladó fül-orr gégésznél aki kevert nekem olajat, nagyon klassz
Szerintem a Fleur de Male matróza illene Hozzád.
Teszek vele egy próbát , az utóbbi elég jól sikerült.
Ugyanígy vagyok vele én is, jelenleg a Sweet like candy az alvós parfümöm
Garantáltan meg fogsz lepődni
Majd írd meg, hogy milyen volt, hogy tetszett, ha van kedved.