Ma is tanultam valamit
Ez kölcsönös
szuperek vagytok!
Luiselotte nemrég futott ki, és már annyit beszélnek róla hogy gondoltam kipróbálom.
Az a baj, hogy az őszi versenyzők közé belopódzott a My Name is, amiért teljesen odavagyok , de a tartóssága az kritikán aluli.
Viszont meglepően jó áron van mostanában, tehát a 100 ml-t veszek és locsolom egész nap verzió is működhet. Főleg ha alábélelem Pupa : Milk lovers - Almond testápolóval ami már önmagában is kb. parfüm kategória.
Hmmm - hmmm
nem neked.
Sikerült szereznem egyet, tetszik az illat nagyon… szóval már jogos.
Dejó, nagyon örülök
Ősszel, bőrkabáttal és egy szép sállal lesz majd az igazi
jól hangzik, a gyűjteményem egyik ékköve lett. Sálam van pár, de bőrkabátot még nem találtam olyat ami jó is lenne.
Nem is tudom melyik a nehezebb , jó parfümöt, vagy bőrkabátot találni .
Én még vadászom az őszi illatot, egyelőre nem döntöttem mi legyen.
Bőrkabátom nincs, csak egy hát nem is tudom milyen anyag , fazonjában, stílusában bőrkabát, de nem az. Nagyon puha anyag és bizony csillog is , főleg lámpafényben
Vagy 15 éve megvan, tavasszal és ősszel hordom .
Számomra inkább a kabát nehezebb.
Nálam a téli illatok vannak többségben, azóval tudok válogatni… inkább a melegebb időre nem találtam megfelelőket… imádom a nehéz illatokat.
Érdekes, biztosan megy hozzá a körmöd is, most pont nem látni.
Sziasztok! Gyors help kérek szépen! Tengeres, aquás illat, a Müllerben kapható, olcsóbb kategória, van valamilyen Shine változata is meg egy harmadik is. Ez a Sea vagy mi… Tegnap próbáltam, és most totál kiesett a fejemből, mi a neve. Olyan Tom Tailor katergóriára kell gondolni. Kösziiii
Nem, sajnos. Ez alatt voltak pont a Hollisterek, de ez nem az. Nem tudom, mikor jutok Müllerbe újra, és esz a fene, hogy mi lehetett az.
Ohh, megvan. Azzaro: Sea…
Fragin találtam a cikket egy régi kedvencemről.
Ma vettem át egy vintage Cartier Panthère üveges maradékot, az enyémen sajnos nincs cica mert teszter, de az illat csodálatosságából ez nem von le egy cseppet sem A nyolcvanas évekre oly nagyon jellemző korianderrel nyit utána szépen átlényegül egy semmihez sem fogható virágos remekművé. Igazad volt @Luiselotte minden cseppje kincs ennek a parfümnek
Nagyon örülök neki , olyan szép az az illat.
Miért mindig azok tetszenek amiket már nehéz beszerezni?
…meg az aminek egy milije is többe kerül mint az egyik vesém
Az őszi befutók a készletből:
Mindig igyekszem illatban harmonizáló testápolót használni az egyes parfümök mellé, a Gaultierhez a Pupa Rice milk and sugar illata illik, a Halloween mellé pedig mehet a klasszik Nivea.
Októberre ígérte a cég a Gaultier2- őt, azt még szeretném megvenni , (remélem nem 60 ezer lesz egy üveggel )és ezzel szerintem idén én már nem veszek több illatot.
Azért ajándékba még valószínű, hogy kapni fogok
Tegnap este Dior: Addicthoz volt kedvem, fújtam egy kicsit belőle.
Tavaly kaptam karácsonyra ez még egy régebbi példány, kb. eddig 3x használtam, sötétben, hidegben tároltam és a fejjegyek mégis elmásztak egy kicsit, olyan konyakos beütése lett, ami aztán elmúlt de már nem ugyanaz az illat.A Midnight Poison elixír is ilyen lett az üveg vége felé, de azt legalább majdnem el tudtam használni.
Van egy bohém, nagyszájú barátnőm, ő mondta, hogy ne üljek az illatokon, ami van, azt fújjam el, csak azt vegyem meg amit biztosan használok is. Ő Gucci:Rust, Tom Fordokat és Kiliant fúj, nagyon jól is állnak neki.Nos ,azt hiszem igaza van, már tavaly terveztem 5 körülire redukálni a szekrényben lévő bandát, idén ez még azt hiszem nem fog sikerülni, de rajta leszek az ügyön, mert nagyon elszomorított, hogy egy ilyen ritka és drága darab tönkremegy.
Újabban jól haladok mert az Olympea óta egy Versace is elfogyott, az is már vagy 3 éve állt nálam és csak néha használtam, most a végére értem, nem jött a helyére semmi.