Én is néztem , tényleg nagyon kemény, hogy nem 500/1000 Ft eltérés van hanem majdnem a duplája az ára.
Amikor keresek valamit csak simán beütöm Árukeresőbe vagy csak a Google - ba és ott veszem meg ahol a legjobb áron van. Figyelni kell , de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire .
Nézzétek meg a Lovebrands-en is, sokszor leárazzák a drogériás parfümöket.
Ú köszi, tényleg nagyon jó árak vannak.
Téli illat keresésében szeretném a segítségeteket kérni. A két véglet, amihez volt szerencsém: YSL Libre (kissé férfias) - YSL Black Opium ( néha sok, nehéz). Valahol e kettő között keresnék: Inkább nőies, fűszeres, de ne ő viseljen engem. Mindenképpen kipróbálnám a tesztert előtte, de nem tudom merre induljak.
U.i: nem kell, hogy YSL legyen
Chrystal Noir-t szerettem, de a párom szerint az is nagyon maszkulin.
Amit Angel lightnak szoktak hívni az az árban is sokkal barátibb Chopard : Wish, nagyon jól hordható nőies illat, ajánlom.
Pont a Crystal Noir-t mondtam volna elsőre…
Narciso Rodriguez for her is (nekem) téli illat, csak nőiesebb, melegebb.
Ami nekem még nagyon téli (és nem irodakompatibilis) az az Euphoria.
YSL Libre Intense, nálam kívánságlistás.
https://kremmania.hu/kremek/yves-saint-laurent-libre-intense-edp
@Piko888 : ha a Black Opium máár sok(k), akkor azért nem nagyon akarsz elvadulni a fűszeres-téli vonalon
Eszembe jutott a L’'Inredit Intense (imádom a szezámmagos részt benne) vagy a Flowerbomb Nectar és még a Lolitaland (szilvás-vaníiliás, nem túl hard core). Esetleg egy Angel Muse edt? Az annyira egy izgalmas illat, imádom! Még be is lehet vadászni.
Köszönöm a tippeket, nem sokára megyek szaglászni❤️
@asianlover nagyon szeretem az illatát, de sajnos hajlamos megfájdulni tőle a fejem. A La Nuit Trèsor még ilyen típus, csak az kevésbé tetszik.
Mindig kell…
mást területeken próbálok mértéktartó lenni, de megannyi élményt nyújtanak az illatok, tudom ez önző dolog, de egyszer élünk…
Vintage parfümökkel hogy álltok? Mennyire kell vigyázni velük? Nálam még nem romlott meg semmi, de már akkora a kollekcióm hogy elég lassan fogynak az illataim.
Én szeretem őket, nem sok van, volt amitől megváltam. Nem a minőségromlás miatt csak szomorú eseményt idézett fel bennem. Egyébként nekem se fogy semmi, még a fújósokkal is vergődök, de szerencsére elég jól bírják, még ha nem is olyanok mint amikor megvettem őket.
Vásárolni mindig lutri vintage bébiket, személyesen a legjobb ilyesmit intézni.
1 db Must de Cartierem van , semmi baja.
Még új gyártásokat is lutri venni a vintage kategória meg aztán pláne olyan, hogy a jó ég tudja mit kapsz meg.
Sokan úgy veszem észre, hogy csak gyűjtik de nem használják őket.
Na én nem ez a típus vagyok, ami itthon van azt kenem- fújom , néha viszket a tenyerem egy- egy régi kedvenc miatt de egyszerűen nem merem megvenni, mert ha megmakkant akkor lesz egy üvegem amit nézegethetek és az nekem kevés.
Bvlgari : Black- ről Te jutottál eszembe, ismered? A gumiabroncs csomagolású üvegcse
Èn sajnos nem tudok nehéz illatot viselni, mert fejfàjást kapok, de az 1 kedvenc , ami talán közepesen nehéz, de nagyon szeretem:
Elie saab le parfum.
Szaglàszd meg a bőrödön, hátha tetszeni fog.
Fejjegy: narancsvirág
Szívjegy: jázmin
Alapjegy: Virginiai cédrus, ròzsa, pacsuli, méz.
Én most vásároltam egy rég nem gyártott lanvint, totál vakon, de egész jó, biztosan fújni fogom. Egész más illatokat használok, de a kíváncsiság győzött. Végül szerencsém lett mert tetszik.
“Bvlgari : Black- ről Te jutottál eszembe, ismered? A gumiabroncs csomagolású üvegcse ”
Ez nekem szólt ?
Odakukacozni
Nem ismerem, de most kíváncsi vagyok rá!
A prada luna rossa black tényleg hasonló ? (fragrantica alapján)
Jó hát én aki soha nem fórumoztam, nem tudom a pontos szakkifejezést
Luise minden IT- s álma ….
Megfogtál mert a Pradat meg én nem ismerem amit írsz
Megjelölni szerintem, de nekem a Tied jobban tetszik