Parfümök világa

Köszönöm nektek, holnap kézhez kapja. :smiling_face_with_three_hearts:

Felhívtam, hogy ha keresi a futár, nehogy lerázza, mert meglepit visz. Jött rögtön a kérdés: Mit? :laughing:

Aranyosak vagytok, jól esik, hogy velem örültök. :hugs::heart:

10 Likes

De izgalmas, komolyan szinte úgy örülök, mintha én kapnám :star_struck: :heart_eyes:

2 Likes

Megkapta Anyukám. Volt ám sikongatás, örömködés. :smiley: :smiley:
Meghatódott, hogy milyen csapat van itt a Krémmánián. Köszöni Nektek, hogy drukkoltatok. :slight_smile: :hugs:

14 Likes

Kép
Őszi parfüm töprengő… kell- e egyáltalán valami , ha ígyis ennyiféle illatom van.
Ezek vannak most készleten amik beleillenek az időszakba , a Dior és a Cartier az inkább már téli.
Gondolkoztam, hogy miket vegyek, Gaultier idén év végére ígérte a Gaultier2 nagy visszatérését , azt nagyon várom már , attól azért tartok, hogy idehaza nem lesz elérhető és akkor varázsolnom kell. Lehet az lesz a karácsonyi ajándékom , addigra csak kerítek valahonnan.
Szóba jött még a Narciso Rouge , már használtam és szerettem, vagy az Ambre abból csak mintám volt de odavoltam érte.
Ezen kívül Cavalli Florence ami tetszik és a Gaultier Scandalja is csak belopakodott pedig elsőre igencsak mosdatlannak tűnt a lelkem.
Ami biztos az az Angel, mert még most nyáron is hiányoltam, de nem az új hanem a régi Thierry Mugler feliratosat vadászom, találtam is belőle itt- ott.
Tehát 1 Mugler az biztos a többi még kialakul.
Addig is el kell fújnom az Olymlea Solart, mert az 1 megy 1 jön szabály továbbra is életben van, egyelőre több ment mint jött , hála a szigornak és a döntésképtelenségnek :smiley:

8 Likes

Nagyon fincsi illataid vannak és jók a kinézettek is. Húú, hát parfümmániásként, igeeen mindig kell :grinning_face_with_smiling_eyes: Főleg az Ambre :slight_smile:

A Gaultuer2-re én is nagyon kíváncsi vagyok, az Angelt nyáron nem próbáltad? Csak egy kicsi fújás, hogy ne legyen túl sok, és akkor nem kell őszig várni.
A Halloween mennyire liliomos?

Külön elismerése méltó az egy megy egy jön szabály betartása :heart_eyes:

2 Likes

Tavaly egész nyáron Angelt fújtam, szerettem. EDT volt a testpermet és arra egy kis EDP…. ahahhaha.
Idén valami naptejesre vágytam így lett az Olympea Solar, de hiányoztak amúgy az angyalok… nem értettem, hogy 40 fokban hogy kívánhatom a vegyi fegyvereket ,úgy látszik be kell látnom , hogy a könnyed, cuki szellőrózsa illatok csodálatosak ugyan, de nem nekem és rajtam, mert nekem inkább az erősebb , fűszeresebb dolgok állnak jól és azokat is kívánom.
A Halloween kérlek szépen szintén zenész csak a fényes- hideg virág kategóriában. Pár fújás 2-3 napig érződik textilen , bőrön 1 napot tart. A liliom ordít ki belőle rajtam mint egy hideg lila virágillat, itt szerintem a csomagolás, a szín és a reklám is tökéletesen el van találva. Október vége - november eleje nálam az ő ideje, hidegben karcol kicsit,nyáron is próbáltam akkor pedig hűsít.
Kép

5 Likes

Hol van még az ősz…
Különben hogy megy az “1 megy 1 jön”? Nem a koncepció, hanem az élmény érdekel. Próbálok én is elfogyasztani pár megunt üveggel, sajnos 100 milisek és túl nehezek, kivéve ha tényleg hideg van (minimum kötött pulcsis - egész nyáron nem voltam képes értük nyúlni, pedig szeretném már kiebrudalni őket)

Csak olyan illataim vannak amiket szeretek használni , nem unom őket , így nem okoz gondot elfújni 1-1 üveget, általában évszakonként váltogatom őket.

1 Likes

Fragranticán olvastam, hogy meghalt Issey Miyake, az ilyen hírektől kicsit elszomorodom.
Nem használtam de ismertem a nevével jegyzett illatokat , mindig tetszettek pedig egyik sem az én világom . Letisztult, elegáns de mégis minimalista csomagolásban , könnyed, visszafogott illatok.
Kiváncsi vagyok, hogy átveszi- e valaki a házat és ha igen akkor milyen vonalon indul tovább.
Kép

1 Likes

Nem olvastam, de most rákerestem. Micsoda sors!
Elhunyt Issey Miyake, a „pliszírozás japán hercege” (444.hu)

3 Likes

Maximálisan megértem a fűszeres vegyifegyver imádatod, nekem alig van könnyed illatom, és azokat is rétegezni szoktam :sweat_smile:

Kipróbáltam a Halloweent tényleg hűvös liliomos csoda, rajtam még az ibolya is érződött. Esélyes lehet egy üveges beszerzés, bejön ez a hűvös melankólia. Valóban egészen tartós!

1 Likes

Nagyon szeretem, volt egy ismerősöm aki csak ezt használta , beivódott a ruhájába, a hajába mindenhova, olyan jó volt mellette ülni :slight_smile:
Az ára pedig baràti, nyugodtan lehet fújni és nem jön szembe most abszolút nem divat, szerintem igazi titkos kis csoda.
Barátnőmtől kaptam régebben egy limited editiont , csodaszép volt az üvege .Kép

8 Likes

Igen, én is néztem mennyire jó áron van, szerintem fel is használom majd a DM pontjaimat :smiling_face_with_three_hearts: Nagyon szép ez a limitált üveg! Kicsit muránói üveg érzete van.

Ajjj,a hónapban már nem akartam DM-be menni. Most “muszáj” lesz. :rofl:

1 Likes

Ha arra jársz nézd meg a Halloween Blossom flankert is, ha van kedved, viszonylag új :slight_smile:

1 Likes

A Mom Parkban pont a Blossom és a sima volt. Tényleg jó illatok, normális àron :+1:

Mennyibe kerül ? Most akció van? - köszi

https://www.dm.hu/search?query=halloween%20parfüm&searchType=product

1 Likes

Annyit durva,a Rossmannban majdnem a duplájába kerül :flushed:

Szegeden is ugyanennyi volt mint a DM-ben. Ellenben a Hada toner 3 forinttal volt olcsóbb mint Budapesten :flushed: