Köszönöm nektek, holnap kézhez kapja.
Felhívtam, hogy ha keresi a futár, nehogy lerázza, mert meglepit visz. Jött rögtön a kérdés: Mit?
Aranyosak vagytok, jól esik, hogy velem örültök.
Köszönöm nektek, holnap kézhez kapja.
Felhívtam, hogy ha keresi a futár, nehogy lerázza, mert meglepit visz. Jött rögtön a kérdés: Mit?
Aranyosak vagytok, jól esik, hogy velem örültök.
De izgalmas, komolyan szinte úgy örülök, mintha én kapnám
Megkapta Anyukám. Volt ám sikongatás, örömködés.
Meghatódott, hogy milyen csapat van itt a Krémmánián. Köszöni Nektek, hogy drukkoltatok.
Őszi parfüm töprengő… kell- e egyáltalán valami , ha ígyis ennyiféle illatom van.
Ezek vannak most készleten amik beleillenek az időszakba , a Dior és a Cartier az inkább már téli.
Gondolkoztam, hogy miket vegyek, Gaultier idén év végére ígérte a Gaultier2 nagy visszatérését , azt nagyon várom már , attól azért tartok, hogy idehaza nem lesz elérhető és akkor varázsolnom kell. Lehet az lesz a karácsonyi ajándékom , addigra csak kerítek valahonnan.
Szóba jött még a Narciso Rouge , már használtam és szerettem, vagy az Ambre abból csak mintám volt de odavoltam érte.
Ezen kívül Cavalli Florence ami tetszik és a Gaultier Scandalja is csak belopakodott pedig elsőre igencsak mosdatlannak tűnt a lelkem.
Ami biztos az az Angel, mert még most nyáron is hiányoltam, de nem az új hanem a régi Thierry Mugler feliratosat vadászom, találtam is belőle itt- ott.
Tehát 1 Mugler az biztos a többi még kialakul.
Addig is el kell fújnom az Olymlea Solart, mert az 1 megy 1 jön szabály továbbra is életben van, egyelőre több ment mint jött , hála a szigornak és a döntésképtelenségnek
Nagyon fincsi illataid vannak és jók a kinézettek is. Húú, hát parfümmániásként, igeeen mindig kell Főleg az Ambre
A Gaultuer2-re én is nagyon kíváncsi vagyok, az Angelt nyáron nem próbáltad? Csak egy kicsi fújás, hogy ne legyen túl sok, és akkor nem kell őszig várni.
A Halloween mennyire liliomos?
Külön elismerése méltó az egy megy egy jön szabály betartása
Tavaly egész nyáron Angelt fújtam, szerettem. EDT volt a testpermet és arra egy kis EDP…. ahahhaha.
Idén valami naptejesre vágytam így lett az Olympea Solar, de hiányoztak amúgy az angyalok… nem értettem, hogy 40 fokban hogy kívánhatom a vegyi fegyvereket ,úgy látszik be kell látnom , hogy a könnyed, cuki szellőrózsa illatok csodálatosak ugyan, de nem nekem és rajtam, mert nekem inkább az erősebb , fűszeresebb dolgok állnak jól és azokat is kívánom.
A Halloween kérlek szépen szintén zenész csak a fényes- hideg virág kategóriában. Pár fújás 2-3 napig érződik textilen , bőrön 1 napot tart. A liliom ordít ki belőle rajtam mint egy hideg lila virágillat, itt szerintem a csomagolás, a szín és a reklám is tökéletesen el van találva. Október vége - november eleje nálam az ő ideje, hidegben karcol kicsit,nyáron is próbáltam akkor pedig hűsít.
Hol van még az ősz…
Különben hogy megy az “1 megy 1 jön”? Nem a koncepció, hanem az élmény érdekel. Próbálok én is elfogyasztani pár megunt üveggel, sajnos 100 milisek és túl nehezek, kivéve ha tényleg hideg van (minimum kötött pulcsis - egész nyáron nem voltam képes értük nyúlni, pedig szeretném már kiebrudalni őket)
Csak olyan illataim vannak amiket szeretek használni , nem unom őket , így nem okoz gondot elfújni 1-1 üveget, általában évszakonként váltogatom őket.
Fragranticán olvastam, hogy meghalt Issey Miyake, az ilyen hírektől kicsit elszomorodom.
Nem használtam de ismertem a nevével jegyzett illatokat , mindig tetszettek pedig egyik sem az én világom . Letisztult, elegáns de mégis minimalista csomagolásban , könnyed, visszafogott illatok.
Kiváncsi vagyok, hogy átveszi- e valaki a házat és ha igen akkor milyen vonalon indul tovább.
Nem olvastam, de most rákerestem. Micsoda sors!
Elhunyt Issey Miyake, a „pliszírozás japán hercege” (444.hu)
Maximálisan megértem a fűszeres vegyifegyver imádatod, nekem alig van könnyed illatom, és azokat is rétegezni szoktam
Kipróbáltam a Halloweent tényleg hűvös liliomos csoda, rajtam még az ibolya is érződött. Esélyes lehet egy üveges beszerzés, bejön ez a hűvös melankólia. Valóban egészen tartós!
Nagyon szeretem, volt egy ismerősöm aki csak ezt használta , beivódott a ruhájába, a hajába mindenhova, olyan jó volt mellette ülni
Az ára pedig baràti, nyugodtan lehet fújni és nem jön szembe most abszolút nem divat, szerintem igazi titkos kis csoda.
Barátnőmtől kaptam régebben egy limited editiont , csodaszép volt az üvege .
Igen, én is néztem mennyire jó áron van, szerintem fel is használom majd a DM pontjaimat Nagyon szép ez a limitált üveg! Kicsit muránói üveg érzete van.
Ajjj,a hónapban már nem akartam DM-be menni. Most “muszáj” lesz.
Ha arra jársz nézd meg a Halloween Blossom flankert is, ha van kedved, viszonylag új
A Mom Parkban pont a Blossom és a sima volt. Tényleg jó illatok, normális àron
Mennyibe kerül ? Most akció van? - köszi
Annyit durva,a Rossmannban majdnem a duplájába kerül
Szegeden is ugyanennyi volt mint a DM-ben. Ellenben a Hada toner 3 forinttal volt olcsóbb mint Budapesten