Parfümök világa

Nem tudom. Csak azt, hogy rettenetesen bánom, hogy nem rendeltem meg tegnap. :frowning:

Sajnálom :pensive:

1 Likes

Sajnálom a dolgot :frowning: Melyik parfüm volt?

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile:
Dsquared2 - Want pink ginger
Anyukám kedvence, neki akartam meglepiként. :frowning:

1 Likes

Ó jaj sajnálom, máshol nem lehet esetleg megvenni? Fincsinek tűnik az illatjegyei alapján :slight_smile:

1-2 helyen van, de iszonyú drágán. Néztem, hátha van dupe-ja, de ez nem annyira elterjedt parfüm, hogy készítettek volna.

1 Likes

Esetleg érdemes lenne egy keresek hirdetést indítani Krémmánián, hátha valakinek akad eladó. Én csak ezt találtam:

https://kremmania.hu/elado/deluna-dsquared-want-pink-ginger-100ml-teszter

1 Likes

Köszönöm, már írtam neki, de még nem válaszolt. És lehet, hogy nem is vihetem el, mert nem postáz.

Szerinted mennyi van abban az üvegben? 10 ml-t írt, de nekem többnek tűnik. Mintha az arany csík felső széléig lenne benne. Döntve nézve meg mintha kevesebb.
Sok kérdésem van. :smiley:

2 Likes

Hú, nem tudom, olyan kicsi a kép, remélem tud rendeset küldeni neked. Én is az aranycsíkig látom. Fura, hogy nem postáz, de hátha kivételt tesz.

https://kremmania.hu/elado/deluna-michael-kors-24k-brilliant-gold-50ml itt látom, hogy írja +pk.

1 Likes

Igen, látom, sőt, most vettem észre, hogy a Want pink gingernél is ott van. Hátha… :hugs:

1 Likes

Majd mesélj, hogy alakult a dolog, remélem sikerül eljuttatnia Hozzád :hugs:

1 Likes

Rendben, jelentkezem az infóval, remélem, sikerül. :slight_smile: Köszönöm! :slight_smile: :hugs:

1 Likes

Igazán nincs mit :blush: Szorítok :crossed_fingers:

1 Likes

Sikerült, sikerült!
Tündéri az eladó és Anyukám címére elküldi a parfümöt. :hugs: Hú, lesz majd nagy öröm! :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

5 Likes

Juj de jó, ennek annyira nagyon örülök :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Igazi meglepetés lesz akkor :smiling_face_with_three_hearts: :gift: :gift_heart:

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile: Olyan jó érzés, már hallom előre a sikongatását a telefonba. :smiley: :heart::heart::heart:

1 Likes

De szupeeer! :heart_eyes: Végül mennyi volt az üvegben?

10 ml hiányzik belőle, úgyhogy szerintem jól láttuk, hogy az arany csík tetejéig van benne. :slightly_smiling_face:

2 Likes

De jó kis vétel volt, nagyon örülök, hogy jóformán szinte tele volt :star_struck:

2 Likes

Én ilyenkor úgy örülök, mikor ilyen sztorikat olvasok :slight_smile:
Remélem Édesanyád is boldog lesz majd ha megkapja a kedvencét.
:relaxed::heart:

3 Likes