Parfümök világa

Nem ismerem a TF féle szilvát, de nekem nem váltak be annyira a TF illatok bevallom. :see_no_evil: De egy fújást biztosan megérne, hátha ezzel együtt tudnánk működni :smiling_face_with_three_hearts:

A Montale Dark Purple is szilvás, mély illat , ajánlom.
2 fújás erejéig volt az enyém egy 50- es üveggel, olyan emlékeket hozott elő, hogy üvöltve bőgtem, szóval nekem csak emiatt nem, de amúgy maga lenne a varázslat, olyan hatósugárral, hogy 2 utcával odébb is ettől köhögnek.
Kedves ismerősöm szó nélkül átvette, nagyon cuki volt :slight_smile:

3 Likes

Ez csak addig lesz így amíg bele nem szeretsz egy illatba, utána feltámad a vadászösztön. :sunglasses:

Alsace Nekem igen. A floriental feminimebb, bár már nem foglalkozom ilyenekkel, nagyon élvezem. :relieved:

1 Likes

Jól hangzik. :sunglasses:

1 Likes

Nekem ez a bevésődött kattanásom :slight_smile: 21 éve semmi nem ragad meg :slight_smile: feltételezem, akkor már nem zakkanok meg :slight_smile:

@Alsace férjem is imádja ezt rajtam :slight_smile: korábbi exek és ismerősök/barátok is mondják mindig, én jutok eszükbe róla :slight_smile:

2 Likes

@Luiselotte Juj az nagyon durva, még jó, hogy lett gazdája :slight_smile: Köszönöm a tippet őt is felírom, bár a Montalék közül csak az Oudmazing működött rajtam, na de hátha ez a szilva :drooling_face:

@Szilaj Nem is kell, az a lényeg, hogy Neked tetszen :slight_smile: Én meg a Peau de Bête-el vagyok így. Nem mondom, hogy napi szinten fújom, de amikor igen nagyon jól tud esni :smiley:

1 Likes

Holnap ingyenes szállítás a VIP parfümnél :heart:

3 Likes

Annyit beszéltünk a szilváról, hogy vettem egy kilót a piacon és a Peau de Bête-t fújtam magamra :grin:

3 Likes

Bizony, leginkább az számít! :sunglasses: Nem ismerem az illatot, sem a házat, érdekes az üvege. :upside_down_face:

vivitrius Rendben, vettem. :raised_hands: :sunglasses:

2 Likes

Én 2 napja eszegetem, van hozzá fahéjas méz , kicsit kenek a belsejébe belőle a mag helyére, isteni. :relaxed:

2 Likes

Sziasztok, remélem nem szentségtörés itt ilyet kérdezni, de tudtok Budapesten olyan Yodeyma lelőhelyet, ahol személyesen azonnal tudok vásárolni?

Hát még ami benne van :crazy_face:

@Luiselotte uuh hát nekünk külön van a méz és a fahéj, de ezt ki kell próbálnom! :drooling_face:

https://herbatea-manufaktura.hu/?post_type=product&s=Mézben
Itt laknak a finomságok ezek közül már majd mindegyiket végignyalogattam , nagyon finomak :blush:

1 Likes

Uuuh köszi :drooling_face: Nagyon finomnak hangzanak!

1 Likes

Most ilyenem van, ezt minden évben veszem Balatonon a piacon ahová ki szoktam menni 2-3 naponta , de ezek csak ott kaphatók. Helyi termelő, lekvárok is vannak nála, azt ajándékba szoktam hozni onnan, már hagyomány :slight_smile: Kép
Mézes parfümmel hogy álltok? :slight_smile:
Nekem először nem tetszett a Scandal , de most ősszel esélyes .

1 Likes

De szuperek! Szeretem a termelői dolgokat, a piacon is őstermelőktől vásárolunk.

Nekem nincs bajom a mézes parfümökkel amíg nincs túltolva :smiley: A Diva, Honey Aoud is fincsi, meg Vakkonak egy parfümje is tetszik, mézes rózsa, bár nincs méz a listán.

1 Likes

Én a DKNY https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Nectar-Love-45499.html

illatára vagyok kiváncsi, egyik kedvenc magyar modellem szerepel a reklámjában, Axente Vanessa , egyébként a Scandal! - nak is Ő az arca.
Kép
Kép

3 Likes

Ez tényleg nagyon ígéretesnek hangzik! :honeybee:

1 Likes

Érdekes. Tegnap este még volt a kinézett parfümömből, ma reggel, mikor ingyenes a szállítás, már egy darab sincs. Pedig nem egy közkedvelt újdonság.
Ha holnap ismét lesz raktáron, akkor trükköztek. :confused:

1000 forintért fel- le pakolni a raktárkészletet , ennyire csak nem idióták.