Nem ismerem a TF féle szilvát, de nekem nem váltak be annyira a TF illatok bevallom. De egy fújást biztosan megérne, hátha ezzel együtt tudnánk működni
A Montale Dark Purple is szilvás, mély illat , ajánlom.
2 fújás erejéig volt az enyém egy 50- es üveggel, olyan emlékeket hozott elő, hogy üvöltve bőgtem, szóval nekem csak emiatt nem, de amúgy maga lenne a varázslat, olyan hatósugárral, hogy 2 utcával odébb is ettől köhögnek.
Kedves ismerősöm szó nélkül átvette, nagyon cuki volt
Ez csak addig lesz így amíg bele nem szeretsz egy illatba, utána feltámad a vadászösztön.
Alsace Nekem igen. A floriental feminimebb, bár már nem foglalkozom ilyenekkel, nagyon élvezem.
Jól hangzik.
Nekem ez a bevésődött kattanásom 21 éve semmi nem ragad meg feltételezem, akkor már nem zakkanok meg
@Alsace férjem is imádja ezt rajtam korábbi exek és ismerősök/barátok is mondják mindig, én jutok eszükbe róla
@Luiselotte Juj az nagyon durva, még jó, hogy lett gazdája Köszönöm a tippet őt is felírom, bár a Montalék közül csak az Oudmazing működött rajtam, na de hátha ez a szilva
@Szilaj Nem is kell, az a lényeg, hogy Neked tetszen Én meg a Peau de Bête-el vagyok így. Nem mondom, hogy napi szinten fújom, de amikor igen nagyon jól tud esni
Holnap ingyenes szállítás a VIP parfümnél
Annyit beszéltünk a szilváról, hogy vettem egy kilót a piacon és a Peau de Bête-t fújtam magamra
Bizony, leginkább az számít! Nem ismerem az illatot, sem a házat, érdekes az üvege.
vivitrius Rendben, vettem.
Én 2 napja eszegetem, van hozzá fahéjas méz , kicsit kenek a belsejébe belőle a mag helyére, isteni.
Sziasztok, remélem nem szentségtörés itt ilyet kérdezni, de tudtok Budapesten olyan Yodeyma lelőhelyet, ahol személyesen azonnal tudok vásárolni?
Hát még ami benne van
@Luiselotte uuh hát nekünk külön van a méz és a fahéj, de ezt ki kell próbálnom!
https://herbatea-manufaktura.hu/?post_type=product&s=Mézben
Itt laknak a finomságok ezek közül már majd mindegyiket végignyalogattam , nagyon finomak
Uuuh köszi Nagyon finomnak hangzanak!
Most ilyenem van, ezt minden évben veszem Balatonon a piacon ahová ki szoktam menni 2-3 naponta , de ezek csak ott kaphatók. Helyi termelő, lekvárok is vannak nála, azt ajándékba szoktam hozni onnan, már hagyomány
Mézes parfümmel hogy álltok?
Nekem először nem tetszett a Scandal , de most ősszel esélyes .
De szuperek! Szeretem a termelői dolgokat, a piacon is őstermelőktől vásárolunk.
Nekem nincs bajom a mézes parfümökkel amíg nincs túltolva A Diva, Honey Aoud is fincsi, meg Vakkonak egy parfümje is tetszik, mézes rózsa, bár nincs méz a listán.
Én a DKNY https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Nectar-Love-45499.html
illatára vagyok kiváncsi, egyik kedvenc magyar modellem szerepel a reklámjában, Axente Vanessa , egyébként a Scandal! - nak is Ő az arca.
Ez tényleg nagyon ígéretesnek hangzik!
Érdekes. Tegnap este még volt a kinézett parfümömből, ma reggel, mikor ingyenes a szállítás, már egy darab sincs. Pedig nem egy közkedvelt újdonság.
Ha holnap ismét lesz raktáron, akkor trükköztek.
1000 forintért fel- le pakolni a raktárkészletet , ennyire csak nem idióták.