Parfümök világa

Tényleg lutri! Nekem van egy Dior Addict II, amit rég nem gyàrtanak már - kb. 8 éves és még tökéletes az illata. Közben vettem màs parfümöket, amik màr kezdenek sàrgulni, vmelyik meg is buggyant ,mondjuk azok eau de Toilette- ek, az eau de parfumök jól bìrják.

2 Likes

Hú volt egy 70-es évekből való cologne parfümöm (öntős), semmi baja nem volt, és a 10 éves Wienerblut parfümjeimnek sincs semmi baja ők EDT-k. Tényleg lutri. Mit néztél ki @dunaimano ?

2 Likes

A Douglas leárazásban kezdtem el nézelődni, rendeltem is nagy nehezen. Előtte vagy 25-féle parfümöt megkóstoltam kutyafuttában a boltban, csak első benyomásra hagyatkoztam, nem volt túl sok időm, meg az akciót is ki akartam használni. De összességében megállapítottam, hogy amit népszerű parfüm, vagy az illatjegyek alapján jónak tűnt, az általában jó is. Így jöttem haza, aztán naná, hogy utána 2 olyan parfümöt néztem ki, amiket a boltban nem próbáltam. Remélem jó lesz :slight_smile: A Hugo Boss Alive for her parfümöt rendeltem a Douglastől, és a Trussardi My name-n gondolkodom, a piactéren tök jó áron eladó. Túl sokat költök mostanában, jó lenne visszafogni magam… :smiley:

6 Likes

A My Name az naggggyon jó, púder felhő, nőies, romantikus , kedves illat.
Másokon és magamon is tetszik, csak sajnos rajtam nem tartós :frowning: Az újabb Trussardik közül egyik sem, bezzeg a Phyton levakarhatatlan volt .
Én is végigguberáltam a D. akciót szerencsére semmi sem kellett, pedig most a házi szabályzatom szerint , már vehetnék újat.

3 Likes

Ha sötét, hűvös helyen volt tárolva akkor sokkal tovább is elállhat mint a lejárati ideje.
Régebbi bontott daraboknál van ahol kiírja az eladó, hogy oké az illat vagy esetleg már nem ugyanaz a fejjegy mint egy friss példánynál.
Nekem eddig egy Dior : Pioson Mindnight elixír mászott csak el, de annak ilyen oldalról puffnival fújós fufuja volt amit ki- be tekergettem, mert nem zárt túl jól és ha táskába raktam akkor inkább kivettem és a sima kis kupakját tekertem rá.
Én a fürdőszobában egy szekrényben tárolom őket, doboz nélkül, hűvösben , ami elöl van napi használatban az pedig a táskámban lakik.

2 Likes

Az Alive szerintem nagyon jó :+1:

1 Likes

Jó kis parfümök a Trussardi tényleg nagyon finom, nőiesnek ígérkezik :see_no_evil: Nehéz lebeszélni parfümökről, azoknak nehéz ellenállni :see_no_evil: De nálam már stop van, nincs hely “szerencsére” :smiley: Én a nappaliban egy sötét, hűvös szekrényben dobozában tárolom őket, nem utaztatom, inkább ilyen kis 2 milisbe kifújok frissítésnek.

3 Likes

Màr az őszi- téli listát írom össze :smiley:

1 Likes

De rég jártam erre, remélem jól vagytok! :cowboy_hat_face:

vásároltam (sokminden egyéb mellett :grinning_face_with_smiling_eyes:) egy dolce gabbana light blue forever-t, mintám volt már amit imádtam…Sajnos nem érzem magamon, semennyire, de még az sem érezte aki elég közel hajolt. Csináltam egy 10x fújáspróbát is. :rofl:

Nagyon sajnálom mert Isteni illat, de ez van…

3 Likes

Az nálam eléggé ki van maxolva, de nyári illatom nincs sok…

1 Likes

Csak ugy erdekessegkeppen:
nemreg kiprobaltam ezt a dezodort es borrel erintkezve pont olyan illata van, mint a Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde-nek. :open_mouth:

Szia Szilaj,

De rég láttalak, örülök, hogy megint itt vagy :slight_smile:

1 Likes

Nekem is még van tavaly karácsonyról maradt Dior: Addict, csak 1- et fújtam belőle, hogy jó lesz- e az illat, aztán néha fújom a Cartier: Must- ot is. Ezeken kívül Versace Crystal Noir is, ha nem vennék semmit akkor is elég lenne a készlet télre.

Köszönöm, Kedves Vagy! :slightly_smiling_face:

Luiselotte

Nálam meg szinte tele üvegek vannak, az OL Parfümből is még alig fújtam, vásároltam egy BO parfümöt is. Bár azt még lehet már akkor írtam. Szerintem kell évszakonként 3-4 illat hogy legyen megfelelő változatosság. :slight_smile:

Pontosan, bár néha van, hogy ráfüggök valamire és nem eresztem amíg nem kopog az üveg alja.
Most nyáron az Olympea Solart, és Versace: Bright crystal, Bright crystal absolue, Yellow diamondot használok, utóbbi hármat akkor ha olyan helyre megyek ahol jó gyereknek kell lenni és nem szabad hogy rajtam kívül az illatom is harsány legyen.
Jahhh meg kaptam ajiba egy Kurkdijan : Aqua vitaet , ha nem lenne belőle 50 -70 ezer egy üvegcse akkor megvenném hivatali/ do not disturb parfümnek mert sampon illata van. Tartósnak tartós de zöld Schauma sampon, ez aztán soha senkit sem fog bántani. Ügyintézni ideális :slight_smile:

3 Likes

Na, még ez egy nagy hiányosságom, végig kell szaglásznom az Aqua Vitae-ket! Ha augusztusban bemegyek a belvárosba, ennek mindenképpen a végére akarok járni :nerd_face:

1 Likes

Nekem csalódás volt. A mesét amit hozzá ( és minden nichez) írtak nem hozta egyáltalán.
Majd írd meg Te mit gondolsz róla, érdekel.

1 Likes

Ez ismerős… :smiley: Múlt héten szinte csak oud for happiness ment, jelenleg kész vagyok tőle. :heart_eyes:

1 Likes

Na ezzel pont így vagyok, hogy néha a legnagyobb dögletes melegben kívánom a legnehezebb illatokat, tavaly nyáron Angelt használtam ilyenkor.

2 Likes

Úúú becsatlakozom a 40 fok + nehéz illatok sorba, nekem nincs is nyári illatom, kettő van ami szerintem elmegy annak, PMC Ylang Ylang Nosy Be és HdP Tubéreuse 2. Én Ilyenkor Oudesire, Kemi és Dark Side illatokat kedvelem a legjobban. Rajtam nincs tömegoszlató hatása sajnos, pedig a Bosch kiállításra jól megtoltam Kemit és csak egy kellemes aurát vont körém a barátnőim szerint :sweat_smile:

Jó hallani felőled @Szilaj :blush: Az Oud for Greatnesst kóstoltad esetleg? Én szemezek vele, de tartok tőle, hogy nagyon férfias illat.