Parfümök világa

Szia,

Nagyon szívesen , én a DKNY kókuszával jártam így, nagyon lelkes voltam, jó áron is volt aztán huss eltűnt a polcokról. :smiley:
Az Olympea Solar már úton van felém, egyszerűen annyira jó volt, hogy olvadtam tőle , magam is meglepődtem, ,mert van , hogy évekig gondolkozok egy illaton, ilyen gyors döntést nem is tudom mikor hoztam utoljára.

2 Likes

A Coconut Fizz a Douglasban még kapható :smiley:

A DKNY kókuszt én is keresem, tavaly a notinón volt akciós, sajnos nem vettem meg és azóta egyszerűen sehol sem beszerezhető :frowning_face:

Úgy látszik ezek a kókuszok hajlamosak “eltűnni” :laughing:

Hú, ez nagyon bíztatóan hangzik! Egyre kíváncsibb vagyok :star_struck:
Igen, a hosszas dilemmázást teljesen átérzem, milliószor végigjárok magamban mindent, mire meghozom a döntést a vásárlásról. Parfümöket, ha van lehetőségem, többször is kipróbálom az üzletekben, és múltkor pl. az Armani My Way volt az, ami az üzletben nagyon tetszett, magamra fújtam, este is még azt mondtam, hogy “na, ezt megveszem”, aztán két héttel később megint kipróbálva már úgy voltam, hogy “jó, ez, csak nem rajtam” :smiley:

2 Likes

Sajnos már nem, mindkét kiszerelésnél online azt írja, hogy “nem elérhető” :neutral_face:

1 Likes

Nekem van egy bontott, párszor fújtam, gondolkodom, hogy mi legyen vele, nem vagyunk barátok…

1 Likes

Szerintem a lányok örülni fognak neki, ha felteszed eladásra :wink:

1 Likes

Ha esetleg megválnál tőle, akkor lenne rá itt egy jelentkező :grin: :raising_hand_woman:

1 Likes

Ha nyár, kókusz szerintem is! Még a Wonderlust Sublime-et ajánlanám, ezt valamiért mindenki kókuszosnak érzi, pedig elvileg nincs is benne :slight_smile: de tipikus nyári, nyaralós illat.
Én nagyon szerettem a tavalyi Alient, de valószínűleg azért is, mert az alapillatot annyira nem kedvelem és ez tényleg nagyon más.
Ezeket a DKNY-at tényleg akkor azonnal meg kell venni, egy évvel később már mission impossible.
Amúgy még a nem édes kókusz vonalon a Sunny Side Up is nagyon jó! Rajtam iszonyú tartós is, ami sajnos az Aqua Allegoriák egyikéről sem mondható el…

3 Likes

Szerintem a DKNY a limitáltakkal nem tud hibàzni - legalábbis az én ízlésemnek. Csak jó és nagyon jó illatai vannak.:blush:

Esetleg DKNY kókusz valakinek felesleg…?? :wink:

Ok, írtam.

1 Likes

Kép
Öröm, boldogság :relaxed:

13 Likes

Ugyan nem parfüm,de nagyon jó illatú a Glade karibi kókuszos légfrissítője. Tegnap este tettem be a készülékbe. A kardigánom a közelében éjszakázott és annyira átvette az llatát,hogy még most is árad belőle. Más illatoknál ezt nem tapasztaltam. :coconut::coconut::pineapple::pineapple:

4 Likes

Mugler bácsi elkötelezett csodálóinak :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Köszönöm🥹
Idén sem lesz tél Angel nélkül.

1 Likes

Az Angelről mindig Te jutsz már eszembe :blush: :angel:

1 Likes

Lányok, kérlek segítsetek: batch kód alapján 4 éve gyártott parfümöt nézegetek, új, bontatlan. Meddig áll el egy parfüm bontatlanul, és utána meddig bontva? Hajlok rá, hogy megvegyem, de inkább meghallgatom a véleményeteket előbb. :slight_smile:

Szerintem tárolástól függ, bontatlanul megfelelő körülmények között hosszú évekig is eláll. Megnéztem az egyik parfümös dobozomat, azon nincs, hogy bontatlanul meddig áll el, bontás után 18 hónapot írt. Nekem van 6+ éves bontott parfümöm kiváló állapotban.

6 Likes

Totális lutri! Nem lehet tudni, milyen körülmények között tárolták.

De ezt a bontatlan-bontott dolgot nem értem: nem hullára mindegy? Nem jön mászik bele a levegő, ha kupakos. Mindig úgy írják, mintha a bontatlan doboz valami előny lenne, szerintem semmi jelentősége. Még az olyan üvegeknél, aminek nincs kupakja, is csak akkor jön ki bármi, ha lenyomod.Egyszer valahol olvastam erről, hogy állítólag a kifújáskor levegő tud bemenni, de ennek én nem látom a fizikai alapját… Maximum ha párologna a kupak nélküli. De, hogy a fújások hatására bemászik a gonosz levegő, amitől megbuggyan, ez nekem magas :thinking:

1 Likes