Parfümök világa

Még a régit árulják azért drága , az új az “ coming soon”, érdemes megvárni.

1 Likes

Csak úgy ne járjon mint a dior poison. Abból zombi lett mikor újracsinálták - feltámadt, de hiányzott belőle az eredeti lelke, esszenciája

Reménykedem 🥹

1 Likes

Lehet ez most hülye kérdés, de belefutottam valamibe amit azt hittem hogy ismerek, de ezek szerint nem…
Mi is az a fougère tulajdonképpen? És mi az a cyphre? Az előbbit mohás illatnak értelmeztem ha olvastam róla, az utóbbit meg tűlevelűnek. De ez nem igazán stimmel, igaz?
És most akkor a muskátli melyik?

Egyik sem az mind a kettő 1-1 illatcsalád neve a muskátli az mono illat .

https://www.fragrantica.com/notes/Pelargonium-287.html

https://perfumum.hu/illatcsoportok/aromas/aromas-fougere

4 Likes

Jaj nem, hanem úgy értettem hogy a muskátli melyikbe tartozik inkább?

P.s : megvan. Összekevertem a galbanum-ot meg a geranium-ot/muskátlit. A muskátli inkább a chypre családban van.

Értem már: )

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Pesten melyik Zarában lehet megtalálni a Golden Decade parfit?:,) ki szeretném próbálni mielőtt megveszem, a westendben pl. nem láttam még

1 Likes

Konkrétan sajnos nem, de az Alleeban lévő Zarában elég bőséges szokott lenni a parfümválaszték. Váci utcai Zarát már nem merném ajánlani, lefosztják a turisták.

1 Likes

Köszi, megnézem ott :blush:

Tegnap kókusz témában nézelődtem:
Paco rabanne: Olympea Soleil - szuper naptejes, kókuszos nyár illat, nagyon tetszik, egész nap a kezem szagolgattam , túlélt vagy 6 kézmosást.
Mugler: Alien Goddess - köze nincs az alienhez, teljesen új vonal nem fogott meg, reklámját is utálom :smiley:
Lancome : LVEB Soleil Crystal - az eleje nagyon jól indul, naptejes, fényes, kókuszos de a leszáradása az alap LVEB illat amivel nagyon nem vagyok jóban.
Dolce&Gabbana: The Only One Intense- nem vidám nyár, hanem elegáns kókusz, nagyon hasonlít a Crystal Noirra, ami van idehaza.
Dolce&Gabbana: Dolce Garden - szuper finom édes kókusz, nincs túlbonyolítva, bőrön és blatteren is tartós. Az üvege valami rettenet gagyi azzal a műanyag rózsa kupakkal…

Most a Versace: Bright Crystalt használom, még karácsonyra kaptam szettben,” kókuszban “kell döntenem, vagy az Olympea vagy a Garden lesz, hűvös kék illatot inkább augusztusban fogok venni amikor már dögletes meleg van.

5 Likes

Tegnap én is megéreztem valakin egy naptejes-kókuszos illatot. Eszembe is jutott, hogy kellene valami. Vagy legalább megnézni, hogy a tavalyi Sun-ban van-e még? :grinning:
De ezek után az Olympea Soleilre ránézek.

1 Likes

Remélem tetszik majd én teljesen odavagyok érte, nagyon gondolkozom, hogy melyik legyen ez vagy a Garden.
Kiegészítőnek javaslom az I love … Coconut and cream testvajat és a Victoria Secret Coconut passion testsprayt.
Tavaly ezeket használtam és Angel edt - m volt hozzá eléggé csíkhúzós lett a dolog, de valahogy nagyon bejött az elegy :grinning:

A testvajtól már akkor rosszul vagyok, ha rágondolok. :rofl: Utálom bármivel is kenni magam, testápolót is csak nagyon ritkán használok. Szerencsére nincs is szükségem rá.

1 Likes

Sokáig én sem próbáltam őket mert fujjj meg sok lesz és ragad.
Aztán úgy voltam vele hogy kellakókusz és a legmelegebb nyárban is fel tudom kenni, nem sok pedig én aztán mindentől behisztizek .
Harmadik éve veszem meg , kizárólag nyáron :smiley:

1 Likes

Igaz, nem parfüm,de kókusz : Treaclemoon kókuszos tusfürdő jónak tűnik,még nem vettem meg,de a márka eddig próbált illatait nagyon szerettem. :+1:

1 Likes

Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogy aztán lett-e parfümös csoport, mert érdekelne.

Még nem próbáltam , de mindenképp megszagolom ha látok.
Tavaly Nivea kókuszos tusit vettem az csalódás volt , semmilyen kókusz illatot nem lehetett érezni . :frowning:

Szia!

Ööö, nem tudok róla, hogy akartunk volne-e ilyesmit :thinking: De ha FB csopira gondolsz, nagyon sok van, ahová bármikkor tudsz még csatlakozni :blush: Illatbirodalom, Illatok szerelmesei, Illatfelhő most így hirtelen ez jutott eszembe :slight_smile:

1 Likes

Még tavaly nyáron kinéztem magamnak a Guerlain Coconut fizz parfümjét, de végül sikerült annyit húznom-halasztanom a vásárlást, hogy már sehol nem kapható :sweat_smile:
De most a listádat látva visszatért a reményem, hogy mégis van esélyem valami hasonlót találni, és kókuszfellegben illatozni :grinning_face_with_smiling_eyes:

Következő douglas-túrán meglesem őket, köszi a megosztást! :heart_eyes:

1 Likes