Még a régit árulják azért drága , az új az “ coming soon”, érdemes megvárni.
Csak úgy ne járjon mint a dior poison. Abból zombi lett mikor újracsinálták - feltámadt, de hiányzott belőle az eredeti lelke, esszenciája
Reménykedem 🥹
Lehet ez most hülye kérdés, de belefutottam valamibe amit azt hittem hogy ismerek, de ezek szerint nem…
Mi is az a fougère tulajdonképpen? És mi az a cyphre? Az előbbit mohás illatnak értelmeztem ha olvastam róla, az utóbbit meg tűlevelűnek. De ez nem igazán stimmel, igaz?
És most akkor a muskátli melyik?
Egyik sem az mind a kettő 1-1 illatcsalád neve a muskátli az mono illat .
Jaj nem, hanem úgy értettem hogy a muskátli melyikbe tartozik inkább?
P.s : megvan. Összekevertem a galbanum-ot meg a geranium-ot/muskátlit. A muskátli inkább a chypre családban van.
Értem már: )
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Pesten melyik Zarában lehet megtalálni a Golden Decade parfit?:,) ki szeretném próbálni mielőtt megveszem, a westendben pl. nem láttam még
Konkrétan sajnos nem, de az Alleeban lévő Zarában elég bőséges szokott lenni a parfümválaszték. Váci utcai Zarát már nem merném ajánlani, lefosztják a turisták.
Köszi, megnézem ott
Tegnap kókusz témában nézelődtem:
Paco rabanne: Olympea Soleil - szuper naptejes, kókuszos nyár illat, nagyon tetszik, egész nap a kezem szagolgattam , túlélt vagy 6 kézmosást.
Mugler: Alien Goddess - köze nincs az alienhez, teljesen új vonal nem fogott meg, reklámját is utálom
Lancome : LVEB Soleil Crystal - az eleje nagyon jól indul, naptejes, fényes, kókuszos de a leszáradása az alap LVEB illat amivel nagyon nem vagyok jóban.
Dolce&Gabbana: The Only One Intense- nem vidám nyár, hanem elegáns kókusz, nagyon hasonlít a Crystal Noirra, ami van idehaza.
Dolce&Gabbana: Dolce Garden - szuper finom édes kókusz, nincs túlbonyolítva, bőrön és blatteren is tartós. Az üvege valami rettenet gagyi azzal a műanyag rózsa kupakkal…
Most a Versace: Bright Crystalt használom, még karácsonyra kaptam szettben,” kókuszban “kell döntenem, vagy az Olympea vagy a Garden lesz, hűvös kék illatot inkább augusztusban fogok venni amikor már dögletes meleg van.
Tegnap én is megéreztem valakin egy naptejes-kókuszos illatot. Eszembe is jutott, hogy kellene valami. Vagy legalább megnézni, hogy a tavalyi Sun-ban van-e még?
De ezek után az Olympea Soleilre ránézek.
Remélem tetszik majd én teljesen odavagyok érte, nagyon gondolkozom, hogy melyik legyen ez vagy a Garden.
Kiegészítőnek javaslom az I love … Coconut and cream testvajat és a Victoria Secret Coconut passion testsprayt.
Tavaly ezeket használtam és Angel edt - m volt hozzá eléggé csíkhúzós lett a dolog, de valahogy nagyon bejött az elegy
A testvajtól már akkor rosszul vagyok, ha rágondolok. Utálom bármivel is kenni magam, testápolót is csak nagyon ritkán használok. Szerencsére nincs is szükségem rá.
Sokáig én sem próbáltam őket mert fujjj meg sok lesz és ragad.
Aztán úgy voltam vele hogy kellakókusz és a legmelegebb nyárban is fel tudom kenni, nem sok pedig én aztán mindentől behisztizek .
Harmadik éve veszem meg , kizárólag nyáron
Igaz, nem parfüm,de kókusz : Treaclemoon kókuszos tusfürdő jónak tűnik,még nem vettem meg,de a márka eddig próbált illatait nagyon szerettem.
Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy aztán lett-e parfümös csoport, mert érdekelne.
Még nem próbáltam , de mindenképp megszagolom ha látok.
Tavaly Nivea kókuszos tusit vettem az csalódás volt , semmilyen kókusz illatot nem lehetett érezni .
Szia!
Ööö, nem tudok róla, hogy akartunk volne-e ilyesmit De ha FB csopira gondolsz, nagyon sok van, ahová bármikkor tudsz még csatlakozni Illatbirodalom, Illatok szerelmesei, Illatfelhő most így hirtelen ez jutott eszembe
Még tavaly nyáron kinéztem magamnak a Guerlain Coconut fizz parfümjét, de végül sikerült annyit húznom-halasztanom a vásárlást, hogy már sehol nem kapható
De most a listádat látva visszatért a reményem, hogy mégis van esélyem valami hasonlót találni, és kókuszfellegben illatozni
Következő douglas-túrán meglesem őket, köszi a megosztást!