Parfümök világa

Fogalmam sincs, hogy hol lehet beszerezni MO-n, de azert ellinkelem a legelso gondolatom:

1 Likes

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ilyesmit Olaszországban keresnék!

1 Likes

Köszönöm az ajánlatokat :hugs:

1 Likes

A 4711 levendulása nagy kedvencem,most fog elfogyni :+1: Az eredeti 4711 nem tetszik,de az újak közül több is.

1 Likes

Ismerte valaki közületek a Ralph Lauren Polo sport woman illatot? Nagyon régen nem kapni, talán 15 éve láttam utoljára üzletben. Múlt héten viszont éreztem valamin az utcán. Feltételezem, hogy valami újdonság,ami pont olyan lett. Esetleg valakinek tippje, hogy mi lehet?
Amiket a fragranticán írnak hasonlónak,vagy n8 kapható,vagy nem is olyan szerintem. Köszönöm szépen :grinning:

Most még akciós is :slight_smile:

1 Likes

Kellene valami kék ,úgy érzem :relaxed:a tavaszi rózsaszínekből 2 üvegem elfogyott és az a szabály idehaza, hogy csak akkor jöhet új illat ha előtte ment is ki :slight_smile:
Amik a fejemben vannak az a Dylan, Cool water, Light Blue , Paraiba, Mancera So blue, Reminscence - Rem , még talán régi Bvlgari - t is lehet találni valahol. Eddig jutottam. Nem ártana ha nem hegyi levegő volna az üvegben :rofl: Montalebol is van valami ami ilyen hatású esetleg?

1 Likes

Ha ezt be is tudod tartani, akkor nagyon erős jellem vagy! :clap: Vagy: mindenből a legkisebb kiszerelést választod?

1 Likes

Mikor hogy, általában a legnagyobbat veszem, ha csak kifejezetten szezonra keresek vagy ajándékba kapom akkor van, hogy kisebb lesz belőle.
Vagy pl. a Jean Reno illatnál ott csak egy méret volt elérhető , így az jött haza.
Sokat változtam, már nem őrizgetek semmit, amik vannak azokat használom is, most 2 db van ami nem fogyott el tavaly télen azokat idén újra előszedem. Ha csak egy maradhatna azt is tudom már, hogy melyik legyen :slightly_smiling_face:
Muszáj volt erre rászorítani magam, mert bár nagyon szeretem az illatokat nem akartam felhalmozni.
Gyári minták elérhetőek a neten, szoktam próbálgatni, nagyon megkönnyíti a döntést.

1 Likes

Remélem, hogy a következő életemben én is ilyen leszek! :upside_down_face:

1 Likes

Ugyan már ne légy szigorú magadhoz :slight_smile:
Szökevény üvegcséd nem szokott lenni? Sehol sem találom a Ricci L’ eau - t, lehet locsolkodni ment? :relaxed:

2 Likes

Ő lenne az?
Nina Ricci Nina L’eau (kremmania.hu)
Belőle nincs, de mégcsak nem is ismerem!

https://kremmania.hu/kremek/nina-ricci-mademoiselle-ricci-l-eau
Ez az, megvettem tavaszra, most kb.félig van még az üveg és sehol nem lelem azért gondoltam, hogy megszökött valahova . :grinning:
Lehet a munkahelyi fiókban lapul a kis ravasz.
Néha mintha külön életet élnének, vándorolnak az üvegek.

2 Likes

Várd meg szerintem az új Light Blue-t az teljesen kék :slight_smile: vagy az Ocean di Gioia is totál kék - én a szerencsés kisebbség vagyok, akin egész nap tartós is - vagy például az Alien Mirage is egy tök izgalmas, teljesen kék illat :slight_smile:

1 Likes

Tényleg , a Mirage… pedig láttam is hogy van meg az új Dolcet is, hogy lesz, köszi.
Nem sürgős csak elgondolkoztam :slight_smile:

1 Likes

Ültem reggel a buszon és hirtelen az orromba szállt két illat is, amit imádok. Persze, másokon :slight_smile:

Az egyik ő volt: https://kremmania.hu/kremek/issey-miyake-l-eau-de-issey
A másik ő: https://kremmania.hu/kremek/jesus-del-pozo-halloween-edt

A niche rajongóknak ez nem nagy truváj, azt tudom, de szeretem ezeket érezni másokon :slight_smile: Fura, mert ha magamra fújom őket, 1 órán belül instant hányingert kapok és a bőrömből is kibújnék, ha tehetném. :smiley: De másokon…áhhh :star_struck: :smiling_face_with_three_hearts:

Pedig annyira szeretném magamon is őket, de ez a hajó elment :wink:

3 Likes

A Halloweent mindig ősszel, Mindenszentek körül szoktam használni , nagyon szeretem.
Az Issey rajtam savanyú lesz, pedig finom tisztaság illat, másokon.
Már rég megtanultam, hogy a niche vonal nem mindig az aminek látszik, legtöbbször meséket, jól hangzó történeteket adnak el, nyugodtan lehet keresgélni a mainstream vonalon is, a végeredmény mindig az, hogy adott illat mindenkin más lesz :slight_smile:

3 Likes

Hozzáértő szagolt rajtam illatokat, állítólag az alap bőrillatom teljesen semleges, emiatt minimálisan változnak meg rajtam a jegyek. A végeredmény az, hogy nem gyakorlott orrú parümész az üvegből kifújt illatot érzi, mintha papírlapra fújták volna, hiába viselem egy ideje. Ennek ellenére mégsem bírom elviselni magamon, amit másokon imádok :slight_smile:

2 Likes

https://www.jeanpaulgaultier.com/ww/en/fragrances/welcome-back-gaultier2
Ma írta valaki és pont elkaptam az infót, hogy ősszel visszatér az ikonikus Gaultier2, én már nagyon várom, használtam amíg lehetett kapni.

2 Likes

De jó, ugyan én nem ismerem, a zsibin lehet aranyáron venni fújóst de annyiért kihagynám inkább… :frowning: