Az egyik örök klasszikus kedvencem a DKNY Women EDP - hátha más is szereti - féláron kapható a Douglasban (meg az összes DKNY parfüm)
Ez számomra is ikonikus illat
Gaultier újdonság.
Ezt már nagyon várom! A kritikák alapján nem az az édes, szokásos Gaultier-vonal lesz, hanem sokkal könnyebb. Talán nekem való Az üvege nagyon szép!
Majd szólsz ha látod valahol ?
Valami olyan illatról álmodom ami nagyon nőies, de könnyed és tartós.
Régebben mondjuk évekig simán fújtam télen - nyáron a Classique- ot , nem zavartattam magam, most nincs egy Gaultier illatom sem, de gondolkozom rajta , hogy kellene Olyan egyediek mint a Mugler brand , egyik illata sem unalmas.
Lányok ez a parfümös üveg, khm eléggé érdekes
Ja, vannak ilyen formatervezési csodák… az biztos, hogy az Azzaroék ezzel ikonikusat alkottak
Anti-hősök kategóriában nálam még toplistás a Givenchy Irresistible család, mármint a felhőkarcolók, érthetetlen rondaságok, ráadásul kockásan. És az örökbecsű Kenzók. Nem tudom, mire gondoltak, mikor 100 ml-esben ilyen 20 centis üvegcsöveket gyártanak. Nem merném állítva tárolni az asztalomon, rettegnék, hogy leverem.
Szerintetek mik a legrondább/legkevésbé praktikus üvegek?
Nálam egyértelműen ez viszi a negatív csúcsot:
Nálam ez a kivénhedt usánka család
“Kivénhedt usánka”! Nagyon tetszik!
Hát de nem olyanok? Megtették már amit a haza izé a fő megkívánt, ideje nyugalmazni őket
Abszolút. Mintha a macskák is végigmentek volna rajtuk kétszer, olyan kis tépettnek tűnnek.
Szerintem a Twin az úgy néz ki mint valami menő epilátor , valamelyik cég csinált hasonló fazont.
Melyik a legrusnyább üveg?
Nekem is ezek amiket írtatok: a tisztítószeres, meg a Toy , aztán ott a CH cipő vagy a Cacharel rúzs, mind olyan amilyet gyerekkoromban a búcsúban lehetett lőni és csak 2 pálcás volt
Ajmal üvegek is olyan bóvli hatást keltenek nekem a szárított ezmegazzal a nyakuknál.
Tényleg! Az ablaktisutító flakon! Ez hogy mehetett ki a fejemből de ezek a gyerekes baromságok is, mint a Toy, a Cacharel rúzs, vagy most ez a robotos Phantom…
Nekem a Good Girl. Annyira bazári! Természetesen csak az üvegére értem, az illatot nem minősítem
Hű, nekem a Twinről másfajta szerkentyű ugrik be…
Lányok, lehet hogy rossz topicba írok, de nem rendelt valaki mostanában a notinóról I love… testápolót…? Én imádtam a kókuszos verziót, elhasználtam és utánarendeltem, de szinte SEMMI illatát nem érzem. Az előző olyan isteni volt, ez meg mintha a gyógyszertári mosakodókrémet szagolnám. (nem vagyok covidos, minden más illatot érzek ) Tapasztalt valaki hasonlót, vagy már csak beképzelem a parfümökkel szerzett rossz tapasztalatok után ?
Én decemberben vettem onnan kettőt ajándékba,( testvaj) az ajándékozottak azonnal belemásztak, a szokásos illata volt a krémnek.
Köszönöm az infót, ezekszerint ezzel nem trükköznek. Viszont romlik a szaglásom