Parfümök világa

Ó, azok a cipellők nekem sem tetszenek. Szerencsére eddig csak egy volt, a Very Good Girl, ami megtetszett, de végül azután is visszatértem a Trésor Midnight Rose-hoz, így nem maradt még egy se itthon :slight_smile:

1 Likes

social.72054
Na, és ez? Tegnap láttam Fragranticán. Tisztára mint egy covid-gyorsteszt :rofl:

7 Likes

Én azt hittem, covid teszt, érzed az Angel illatát, jó akkor nem vagy covidos :smiley:

7 Likes

Az Angel illatát még a mennyben is lehet érezni, nem lenne hasznos töltőanyag :smiley:
Ma azt fújtam, várom mikor szólnak fentről, hogy "elég legyen máááár " .

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
Atomerőmű egy parfüm, rajtam sajnos borzalmas volt :cry:

1 Likes

Sajnálom , hogy rajtad nem működik :frowning: nekem eddig ez az egyetlen olyan parfümöm aminél sikerült átlépnem a hozzá köthető kellemetlen emlékeket és újra tudom használni. Még egy hét és elfogynak az EDT változattal kézenfogva, újra fogom venni ősszel az EDP- t, felváltva fogom hordani a Dior Addictal :slight_smile:
Majd befotózom az üvegeket érdekes hogy az EDP az még Thierry Mugler az EDT az pedig már az új brand a Mugler . Lassan ki fognak kopni a piacról a régiek , remélem nem megy majd a minőség rovására.

2 Likes

Semmi gond, azért szerencsére van miből válogatnom :smiley: Az Alient még szeretném majd megszagizni az Aura Sensuelle nem volt rossz, de nem éreztem kiemelkedőnek sem.

Igen tudom, hogy amin csak Mugler szerepel az már nem ugyanaz. Az Estée Lauder vette meg talán? Remélem nem megy a minőség rovására.

A képeknek meg nagyon örül majd itt a sok kíváncsi szem, köztük én is :smiley:

1 Likes

L’Oreal cégcsoport tagja , megnéztem, nagyon kíváncsi vagyok ha lesz új illat akkor az milyen lesz.

Kép
Kép

3 Likes

Remélem, hogy jó lesz! Köszi az üvegcséket is! Azért az “eredetin” sokkal szebb a Művész Úr keze írása mint logó! Gondolom az jobb is azért nem? Vagy még nincs minőségbeli eltérés?

Szívesen😊
Szerintem is szebb az eredeti felirat.
A pici az EDP a nagy az EDT így csak egymáshoz képest tudom megmondani, hogy van- e eltérés, régi- új viszonylatban nem.
Egyébként szerintem már az EDP is át lett dolgozva mikor megjelent sokkal erősebb volt…

1 Likes

Hű ennél is erősebb? Én csak Mugler feliratú gyári mintát próbáltam, hát az volt az atomerőmű élmény a javából :smiley: Akkor egy vintage-t tényleg éreznének az Angyalok is!

1 Likes

Szaglásztam a Dögleszben:

• sajnos a Gucci nem volt :frowning:

• Alien ilyen vérszegény egy illatot, ez már a MUGLER féle verzió, mintha csak valami kölnivíz lett volna.

• Basier Volé nem volt rossz, de gyengének éreztem

• La Panhére húúúúú na az ami nekem való, nagyon igazad volt @asianlover ezt bőrre is fújtam, nagyon gyönyörű illat! :heart_eyes:

Zarában is jártunk barinőmmel, az új kollekcióból nekem csak Tokyo és London jött be a többi nem nekem való. De a Tokyo lilioma viszont jobban bejön mint Cartieré :woman_shrugging: Ki érti ezt :rofl:

2 Likes

Látod, megismertem már az ízlésedet :grinning: melyiket próbáltad, a Panthere edp-t vagy a most megjelent Panthere Parfum-öt? (ezúton is ismét csókoltatom a marketingest, aki ezt a nevet bírta adni az új megjelenésnek…)

1 Likes

Haha látatlanban is köszi az ajánlást, lehet pillákat rebegtetni, hogy ez kell a szülinapomra :grinning_face_with_smiling_eyes:

Őt próbáltam azt hiszem, tényleg annyi cicájuk van, hogy ember legyen a talpán aki kordában tartja őket :smiley: A simáig el se jutottam valahogy, annyira elbűvölt ez :smiley: Nem baj, majd megyek még úgyis valamikkor Müllerbe is, csak lusta dög vagyok odáig elsétálni :sweat_smile:

2 Likes

A Cartier cica lett a szülinapi ajándékom, még páromnak is tetszik, ami meglepő, mert nem szereti a parfümöket :smiley:

Sikerült a Gucci-t is megillatolni a héten, rajtam kamillás, őszi avaros (nem csatornában rothadós :smiley: ) illatú, nem kimondottan a zsánerem, de különleges illat, ezt el kell ismernem :blush:

3 Likes

Az avatarodat elnézve azt hiszem jó választás lesz a Cartier cica :relaxed:

1 Likes

A cicák csak jók lehetnek :blush: Az anyaillatot is meg kéne illatolnom, csere útján hozzám került még a Soir flanker is.

Na őbenne egy egész macskát is beletettek, jó kis brutális animális, krémes gardéniás enyhe gyümölcsös felhanggal. Bár a barackos cicát jobban szeretem :blush:

Ma kipróbáltam még Gucci Bloomját is. @dunaimano -tól kaptam egy mintát, nagyon kedves volt tőle :blush: Isteni könnyed tubarózsás illat, nagyon emlékeztet a Do Sonra.

2 Likes

Próbáltam elképzelni a macska szagú parfümöt, de nem ment. :see_no_evil::laughing:

Hozzáteszem, sosem tudtam semmi ilyesmit megállapítani, nekem vagy jó illatú egy parfüm, vagy nem az. De hogy mit érzek benne, ami jó, és mi lenne az, ami nem tetszik… :woman_shrugging:

2 Likes

Hát, inkább kandúr cicapisi :rofl: :rofl:

Szerintem nincs ezzel gond, amit írsz, az elején én is így voltam ezzel, aztán megismertem sok illatot és valahogy “tanulni kezdett” az orrom. Jó, hogy a fragin is azért adnak némi támpontot, hogy mi hogyan illatozik, de azért így is elég sok a vakfolt :rofl:

2 Likes