Parfümök világa

A Rose Goldeával enis megjártam:D pici gyári mintát kaptam belőle és valami nagyon nem gyere be. Rózsa olaj illatú, az a kis picur amit festett- faragott tartóban veszel meg Bulgáriában. Ez bizony a Rosa Damascena töményen:D

Az Acqua di Fiori nagyon kis könnyed (sajnos rajtam nem tartós, de hátha hozzád jobban fog ragaszkodni).

Nekem tetszett a Joy EDT, egy igazi púderes visszafogott illat, nyugalmat áraszt :smiling_face_with_three_hearts: Az EDP-t nem szerettem, de már rájöttem hogy nekem minden illatból inkább az EDT való :blush:

@Luiselotte: Jó illatolgatást, írj majd, hogy melyik, hogy jött be!
Hát, régen minden is jobb volt, ez alap :rofl: de a Valentino illatokra tényleg igaz. Itthon ezt a Rosa Verdét sehol nem kapni, Ausztriában, Németországban még jobban elérhető.

1 Likes

Egyre jobban ki szeretném próbálni úgy érzem ezt a Guccit :smiley:

Azta :heart_eyes: Rajtam sajnos rémes a Diamond & Rubies :frowning: Bezzeg a a Sapphires :drooling_face:

Én ma az A13 Out in the Open mintámat fújtam fel, a bőrös parfümök margójára, nem tudom rákívántam :smiley: (egyébként ebben a parfümben egész jól viselkedik rajtam a bőr)

2 Likes

Írok majd pénteken fog ideérni ( elvileg ) a kit, úgyis azonnal rávetem magam.
Hoppp ide is ért:DKép

9 Likes

Akkor gyerünk, irány a Müller!:slight_smile:

1 Likes

Ez tartja bennem a lelket, hétfőn van az utolsó nagy vizsgám :grimacing:

Első benyomások:
Alien flora: Donald rágó ami aztán szagos radír lesz majd a legvége Alien edt
Gucci Bloom Acqua di fiori: gyerekkorom zöld samponja
Dior Joy: nekem ez teljesen jellegtelen, egyszerű illat. Azt vártam hogy valami kirobbanóan friss, jókedv lesz benne de nem. Maradok a Dolce Vitanal.
Chloe Rose tangerine: ez csak szappanos rózsa, ebben egy gramm citrus nincs.
Chloe L’ eau: ó ez még mindig imádat, friss finom rózsa, ugyanakkor tartós is, elegáns , kifinomult illat.
Nina Ricci Mademoiselle edt: rózsa, púder és egy kis Ricci alap ami már a Premier Jourban is megvolt, tetszik.
Nina Ricci Mademoiselle l’eau: francia tavasz :slight_smile: biztosan megveszem, nagyon tetszik. Rózsás , könnyed, de atombiztosan tart, jobban érződik mint az edt, teljesen odavagyok érte.
Összegezve: a Chloe és a Ricci L’ eau- t fogom megvenni, most fog elfogyni két üveg : Angel edt és egy edp azok helyére jöhetnek.

7 Likes

Ilyen egy hatékony illattúra :slight_smile: :clinking_glasses:

2 Likes

Juj, a Libre rajtam nagyon férfi aftershaves :grimacing: :woman_shrugging: Hagytam neki időt, de inkább lemostam. Mondanom se kell, le se jön :rofl:

1 Likes

Haha :smiley: Rajtam tömény sütiillattá válik estére, ami csak finoman érezhető. :smiley:

1 Likes

Hú, hát inkább süti lennék mint pasi :laughing:

2 Likes

Megértem :smiley:

1 Likes

Szomorú vagyok, mert meghalt Thierry Mugler, nagyon szeretem az illatait még azokat is amik nem nekem szólnak, az egész brand úgy ahogy van nálam 5*.

Jesszus! Most látom én is, hogy meghalt szegény Mugler!

Nyugodjék békében! Sajnálom, ikonikus tervező volt!

1 Likes

Pont a hétvégén nézegettem az “Atlas” -os testépítős fotóit, azok alapján azt gondoltam, maximum 50+ vége felé van korban.
Mindig tudott újat hozni, nála egyik illatánál sem volt olyan, hogy ezt előtte már megcsinálta valaki ( utolsó égés ebben a témában amibe belefutottam a Dior: Joy = Chanel Allure ) , a csomagolás is egyedi volt.
Nagyon sajnálom :frowning:
Ma Angelben ülök, a hírtől teljesen függetlenül és lehet, hogy megpróbálkozok a Womanityvel ami rajtam eddig mindig mogyoró lett, de a Pour Elles lehet nem lesz az. @Fiorentina ahogy olvastalak, Te nagyon otthon vagy ebben az illatcsaládban, esetleg írnál róla pár szót , mennyire sós?

1 Likes

Nyugodjék békében! Nekem minden illata maga a tökély volt, bár az utóbbi időben már nem viseltem őket mert nekem túlságosan intenzívek. De remekmű mind a maga nemében.

1 Likes

Kérek szépen privátban egy címet, szívesen küldök belőle, hogy kipróbáld, szerencsére van a családban fújóshoz is értő. Én hiába istenítem, hogy rajtam milyen, magadon kell, hogy tetsszen.Természetesen KM-es barátságból! :gift:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm, írtam levelet :slight_smile: