A Rose Goldeával enis megjártam:D pici gyári mintát kaptam belőle és valami nagyon nem gyere be. Rózsa olaj illatú, az a kis picur amit festett- faragott tartóban veszel meg Bulgáriában. Ez bizony a Rosa Damascena töményen:D
Az Acqua di Fiori nagyon kis könnyed (sajnos rajtam nem tartós, de hátha hozzád jobban fog ragaszkodni).
Nekem tetszett a Joy EDT, egy igazi púderes visszafogott illat, nyugalmat áraszt Az EDP-t nem szerettem, de már rájöttem hogy nekem minden illatból inkább az EDT való
@Luiselotte: Jó illatolgatást, írj majd, hogy melyik, hogy jött be!
Hát, régen minden is jobb volt, ez alap de a Valentino illatokra tényleg igaz. Itthon ezt a Rosa Verdét sehol nem kapni, Ausztriában, Németországban még jobban elérhető.
Egyre jobban ki szeretném próbálni úgy érzem ezt a Guccit
Azta Rajtam sajnos rémes a Diamond & Rubies Bezzeg a a Sapphires
Én ma az A13 Out in the Open mintámat fújtam fel, a bőrös parfümök margójára, nem tudom rákívántam (egyébként ebben a parfümben egész jól viselkedik rajtam a bőr)
Írok majd pénteken fog ideérni ( elvileg ) a kit, úgyis azonnal rávetem magam.
Hoppp ide is ért:D
Akkor gyerünk, irány a Müller!
Ez tartja bennem a lelket, hétfőn van az utolsó nagy vizsgám
Első benyomások:
Alien flora: Donald rágó ami aztán szagos radír lesz majd a legvége Alien edt
Gucci Bloom Acqua di fiori: gyerekkorom zöld samponja
Dior Joy: nekem ez teljesen jellegtelen, egyszerű illat. Azt vártam hogy valami kirobbanóan friss, jókedv lesz benne de nem. Maradok a Dolce Vitanal.
Chloe Rose tangerine: ez csak szappanos rózsa, ebben egy gramm citrus nincs.
Chloe L’ eau: ó ez még mindig imádat, friss finom rózsa, ugyanakkor tartós is, elegáns , kifinomult illat.
Nina Ricci Mademoiselle edt: rózsa, púder és egy kis Ricci alap ami már a Premier Jourban is megvolt, tetszik.
Nina Ricci Mademoiselle l’eau: francia tavasz biztosan megveszem, nagyon tetszik. Rózsás , könnyed, de atombiztosan tart, jobban érződik mint az edt, teljesen odavagyok érte.
Összegezve: a Chloe és a Ricci L’ eau- t fogom megvenni, most fog elfogyni két üveg : Angel edt és egy edp azok helyére jöhetnek.
Ilyen egy hatékony illattúra
Juj, a Libre rajtam nagyon férfi aftershaves Hagytam neki időt, de inkább lemostam. Mondanom se kell, le se jön
Haha Rajtam tömény sütiillattá válik estére, ami csak finoman érezhető.
Hú, hát inkább süti lennék mint pasi
Megértem
Szomorú vagyok, mert meghalt Thierry Mugler, nagyon szeretem az illatait még azokat is amik nem nekem szólnak, az egész brand úgy ahogy van nálam 5*.
Jesszus! Most látom én is, hogy meghalt szegény Mugler!
Nyugodjék békében! Sajnálom, ikonikus tervező volt!
Pont a hétvégén nézegettem az “Atlas” -os testépítős fotóit, azok alapján azt gondoltam, maximum 50+ vége felé van korban.
Mindig tudott újat hozni, nála egyik illatánál sem volt olyan, hogy ezt előtte már megcsinálta valaki ( utolsó égés ebben a témában amibe belefutottam a Dior: Joy = Chanel Allure ) , a csomagolás is egyedi volt.
Nagyon sajnálom
Ma Angelben ülök, a hírtől teljesen függetlenül és lehet, hogy megpróbálkozok a Womanityvel ami rajtam eddig mindig mogyoró lett, de a Pour Elles lehet nem lesz az. @Fiorentina ahogy olvastalak, Te nagyon otthon vagy ebben az illatcsaládban, esetleg írnál róla pár szót , mennyire sós?
Nyugodjék békében! Nekem minden illata maga a tökély volt, bár az utóbbi időben már nem viseltem őket mert nekem túlságosan intenzívek. De remekmű mind a maga nemében.
Kérek szépen privátban egy címet, szívesen küldök belőle, hogy kipróbáld, szerencsére van a családban fújóshoz is értő. Én hiába istenítem, hogy rajtam milyen, magadon kell, hogy tetsszen.Természetesen KM-es barátságból!
Nagyon szépen köszönöm, írtam levelet