Én megértelek, emlékszem mikor újdonság volt lelkesen fújta egy nézelődő aztán “büdös…!” felkiáltással dobta is el a papírcsíkot… én imádom a gyógynövényes-púderes illatot, amivé lesz az első sokk elmúltával
Tényleg van benne valami enyhe szomorúság, mint visszaemlékezni az elmúlt fiatalságra, az emberekre akik elmaradtak mellőlünk, a visszahozhatatlan szép emlékekre, amit a neve is sugall. Nekem az is tetszik benne hogy nem gyártottak utána flankereket, nem ragozták, maradt egyedinek (egyelőre).
Na, jól van, most már én is kipróbálom újra ezt a Guccit, nem emlékszem rá! Kerülni szoktam a márkát, mert annyira illékonyak rajtam, hogy az már fáj, csak felidegesítem magam rajta
Most, hogy említettétek felidéződött bennem, hogy mennyire szerettem a Gucci by Gucci EDP-t…
Zsibin fel szokott bukkanni egy-egy példány. Nekem is megvan, csak sajnos nagyon hamar elpárolog rólam.
Most már tényleg adok neki még egy esélyt.
Azt hiszem már hangot adtam annak, hogy Jean Reno a szívem csücske, ez a kis drága már úton van felém, ha cicapisi szaga van akkor is használni fogom.
Jean szeret engem
Elég szemérmetlen módon visszaélnek a francia úriember sármjával, úgy érzem.
Tökéletes célközönség vagyok
Kipròbâltam az ysl Libre- t. Ahogy gondoltam nem nekem valò. A bőrömön végig csak egy nagyon tömèny meghatàrozhatatlan èdes illatot èrzèkeltemsemmi màst . Most hogy a maradvànyt szaglàszom 4 òra elteltèvel egy lehelletnyit kièrződik a levendula, de mögötte màr ott tolakszik egyből ez az èdes maszlag. Engem az 1988- 90- es èvek elejère emlèkeztet , amikor az òriàs bizsuk, feltupìrozott 1 kilò hajlakkal ala c.c.catch , ès hatalmas vàlltömèsekkel teli helyeken arcon vàgott ez az èdes tömènysèg amiből a tulajdonosa magàra öntötte a fèl üveget
Oh, sajnálom, hogy nem lett meg a kémia…
A válltöméses részen viszont jót nevettem
Nekem sem a világom, a Libre, egyetértek a retró párhuzammal. Az alapillat szerintem inkább férfi, a Libre Intense már női. De a tavaly tavaszi EDT verziója tényleg jóra sikerült, szerintem az valóban egy modern és egyedi illat a jelenlegi drogériás kínálatban.
A Guerlain nagyon tud csomagolni:
Valamivel fel kell dobni az egyen üveget amibe újabban mindent beletesznek
Hmm hmm hmm. Nagyon csicsa
Lányok a Montale rózsák közül melyik az amelyik friss és tartós? A Rose Candy ? Crystal Flowers?
Idén újra nekifutok a rózsa témának, tavaly a Trussardi Delicate Roset vettem de az nagyon gyenge volt, testápolóval együtt is.
A Dior Rose’n Roses is tetszett , meg lehet hogy a Ricci házban is körbenéznék, valahogy nekem fejben a Ricci a francia parfüm a Premier Jourt két évig használtam, szerettem .
Az Aqua Allegoriáknak is hasonló volt az üvege, legalábbis a formájuk.
Igen először az Allegoriák kaptak ilyen üveget, aztán elkezdték a régi ikonikus illatokat is ebbe tenni, mint a Samsara, Insolence, Instant.
A másik ez a pagoda tetős üvegcse, a Mitsouko után ebben ül a Champs Elysées , Nahema és az összes Petit Robe Noir.
Nyilván anyagi megfontolásból döntöttek így és összességében még mindig jobb, hogy megvehetem ezekben az üvegekben, mintha nem lehetne kapni, csak nekem az üveggel alkot kerek egészet minden mese.
Hú, én nagyon szeretem a friss rózsákat, a Delicate Rose az egyik kedvencem. Ehhez hasonlóan könnyű még a Valentino Rosa Verde (ez egy teás variáció), vagy eggyel mélyebb, csodás rózsaillat a Mon Guerlain Bloom of Rose EDP (mindenképpen az edp, az edt verziója sajnos rajtam is túl halovány, ha a Delicate Rose-t keveselted, akkor biztos, hogy ez sem volna elég).
Montale rózsákból én az Intense Café-t ajánlanám mert csak a nevében kávé, tartalmában kandírozott rózsa. Ebben a hideg időben pont jó lehet. Őrült tartós. Bár könnyűnek nem nevezném.
Egyébként még a LVEB is egy szuper és tartós illat. Édes, de egyáltalán nem nehéz, nagyon szeretem azt is.
Gyerekeeeeeek bepisilek
Estére ezt fújtam magamra és a kupakot kicsit furán fogtam meg, azt hittem szétesett. De nem….
Egy köves gyűrű volt benne amibe bele van vésve Jean Reno neve:D kész, végem van, 10 perce vigyorgok.