Parfümök világa

Én is ezeket a Bvlgari-féle teákat javasoltam volna, úgy emlékszem, nagyon finomak, csak a tartósságukkal volt gondom :frowning: bár nekem ezzel igen gyakran van gondom :grinning: ettől függetlenül én is elmegyek majd újra megszaglászni őket, hátha mégis elcsábulok az egyikért.

Tegnap jártam Douglasban, végre megszagolgatni az új Estée Lauder kollekciót. A Mom Parkban sajnos csak 5 db volt, ha jól emlékszem, viszont nagyon finom az összes! 1-2 darab kifejezetten felkeltette az érdeklődésem (Talán a Radiant Miirage és a Sensuous Stars, bár az illatjegyek kicsit sem hasonlítottak az érzetekre, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy jól emlékszem-e). Ezek után fel fogok keresni egy EL márkaboltot, hogy szépen végigpróbálgathassam mind a 8-at! A honlapjukon láttam, hogy van mini is belőlük, a 8 db jóval kedvezőbb áron, mint a Douglasban egyesével.

5 Likes

Bvlgari : bvlgari, Jasmin, omnia chrystalline, mon Jasmin noir, rose essentielle - ezeket hasznàltam ill. 3 mèg használatban van. Nagyon nagy kedvencek, viszont ezek a szìnes omniàk : zöld, piros, sàrga- mindhàrombòl kaptam pròbàt, szerintem vmi rettenetesek. Rohantam lemosni a kezemről, nem tudom hogy kotyvasztottak ilyeneket össze a règebbi letisztult illatok utàn. Axzöld teàsak is nagyon finom illatùak. A splendida ìriszt meg kell szaglàsznom mindenkèpp, több parfüm is tetszik, amiben utòlag làttam, hogy ìrisz van benne.

@Alsace, csaptam egy rövid kört a Müllerben Olympea-ügyben. Az eredeti nagyon tartós, de nem tetszik magamon, a Blossom gyengédebb, finomabb illat, de már elpárolgott a csuklómról. Egyik se, mint amire emlékszem, szóval, talán a harmadik verzió lesz, ami ki van téve, de ahhoz még egy kört kell mennem.

3 Likes

No, legalább már szűkült a lista, melyik volt a jó :blush:

1 Likes

Aztán lehet, hogy anno más flankerek voltak kirakva… mindegy, nemigen vettem volna meg, mert elég sok fújósom van.

1 Likes

Nálam is fújós meg parfüm stop van…

1 Likes

És erről tudnak a barátok/család/ismerős/angyalok is ? :slight_smile:

1 Likes

Az nem számít stopnak :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Rajtam az Olympea Legend az, ami brutál tartós és jó.

Engem hùsvètkor fùjt be pàrom unokatesòja, mikor meglàttam az olympeàs üveget, nyeltem egy nagyot: " okè most jön a vattacukorbomba"
Ès nem volt bomba , helyette vmi nagyon finom friss gyümölcsös- viràgos illatfelhő lengett körül. Nem tudom melyik volt az. 1🙄.

Ühümm, ma próbáltam ki a Legendet. Sajnos rajtam szörnyű, olyan fullasztóan édes, hogy egyből felébredtem tőle.:smiley:
Eddig olyan vaksi voltam, nem találtam a Shiseido Ginzát, most azt is kipróbáltam (rajtam szolid, diszkrét kis nőies illat) és a D&G Light Blue-t is, isteni, csak nem illik hozzám. Ha egy pasi fújná magára, akkor viszont leesnék a lábamról.:rofl:

3 Likes

Nekem a Blossom tűnt virágosnak (de borzasztóan rossz orrom van). Az anya Olympea a töményen édes illat, tizenévesen imádtam volna.

1 Likes

Rajtam a Ligh Blue semmilyen volt minta alapján és szomorú voltam. :frowning: De szerintem uncsi leszek, és a Black Opiumot meg Olympeát fogok most újrarendelni. :sweat_smile:

2 Likes

Az YSL Opiumok miatt nagyon bánatos vagyok, mert elvileg működnie kellene rajtam, de felfalja a bőröm. Bezzeg a Montale, az már bejön, a sznob mindenségit neki.:rofl:

Húúú, @Alsace, tudod, mit szagolj még meg a Müllerben? Gucci Mémoire:
https://kremmania.hu/kremek/gucci-memoire-d-une-odeur-edp
Olyan szaga van, hogy hókon csap, pedig olyan szépséges az üvege. Mint a poshadt, csatornába szorult őszi levelek szaga.

6 Likes

Nevetni fogsz, de szemezős amúgy is ez a parfüm :smiley: Csak kicsit kiment már a fejemből, de jó, hogy olyan szívélyesen ajánlottad :smiley:
Pedig az összetevői alapján valami klasszra készülnék :smiley:

2 Likes

Látod…nekem idén lesz 22 éves a viszonyom :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil: :rofl: :rofl: :rofl: nincs mellette más. Nincs téli, nyári, alkalmi stb. Csak LB :smiley:

1 Likes

Adjatok egy esélyt a memoire-nak, felfújás után valóban meglepő hogy finoman fejezzem ki magam, de utána kibontakozik egy csodaszép illat. Érdemes egy próbát tenni vele! persze ízlések és pofonok… :grinning:

2 Likes

Kavics és eső meg falevél és szomorúság illata van.Az üvege mesés.
Rajtam ez inkább egy ALIEN mint a Mugler illata.

3 Likes

Azok alapján én is egy szép adagot spricceltem a csuklómra, aztán majdnem hanyatt estem a Müller közepén.:smiley:
@zsazsi1, rendben, kipróbálom még egyszer, majd 10 percre felrakok egy csipeszt az orromra.:rofl:
@Luiselotte, a leírásod alapján sokkal jobban tetszik, mint élőben.

2 Likes

Kozmetikumok és parfümök terén borzasztoan csélcsap vagyok - de aki jó hozzám, nem hagyom ám magára!:grinning:

1 Likes