Én a Guerlain L’homme ideal extremet szerettem volna, de nem jött be, papíron nagy szerelem volt. A Spicebomb Extreme volt a titkos tipp, de az sem tetszik… úgyhogy marad a Dior Homme
Holnap megszagolom a Black Orchidot.
ez a Black Orchid instant szerelem. kicsit meglepett élesben a vélemények alapján.
Idén nálam is feljött a Black Orchid. Korábban inkább férfi illatnak tartottam, de most vettem belple egy kis 10 millis kiszerelést és valahogy tök komfortos. Öregszem, ez van
Egy kis érdekesség: ha eddig bárkinek kétsége lett volna, válság van. 2019-ben a parfumo.net adatbázisa szerint 5345 új illat jelent meg. 2020-ban 4320 db. 2021-ben csupán 2919…
Végünk van…mind meghalunk
Ebből 1500 LVEB flanker
Na, igen, erre az iparra is jellemző, hogy nem ártott neki a belassulás. Imádnám azt is, ha a sminkgyártók is évente szigorúan 1-2 új darabot adnának ki, nem 102-őt… az embernek legalább esélye lenne, hogy el is használjon bármit… Régi szép idők
Hozzátartozik, hogy persze kell abból a 102-ből 62 a másik 60 cucc mellé
Én már örülök, ha elfogy 1 fújós meg bőrápolós cucc, minden más esélytelen.
Zseniális benne a rum… Sötét és titokzatos, érzéki és erőteljes illat. Persze kell hozzá merészség, nehéz és nagyon erős, Darth Vader arany üvegben!
Elsőre azt hittem, Cuba libréről van szó…
Aztán rájöttem, hogy a parfümös topikban vagyok, nem az anonim alkoholisták klubjában.
Nagyon jó!
De szuper!
“ Leredukálom a parfüm gyűjteményemet.”
Aha . Szerintem az Angyal röhögött a markába, mert azóta érkezett egy Versace: Yellow diamond, a fa alá meg ezek a kis drágák.
Hát ez már csak így megy, az ellenállás hasztalan…
Azért rajta vagyok az ügyön. Elfogyott egy Crystal noir edt, most járok az edp verzió végénél és az Angelből is fogytán mind a két változat. Ebből a 4- ből csak a CR edp- t fogom újra venni nyáron szeretem fújni, jó kókuszos
A Brigt Crystalból is van egy absolue verzió majd azt is összefújom az edtvel amit most kaptam, nem hagyom magam!
kitartás!
imádom a kókuszt.
én most valami teás illatot keresek.
Én is nagyon szeretem a kókuszt, minden nyáron előkerülnek a kókuszos illatok.
Bvlgarinál egész sorozat van teákból, érdemes megnézni őket niche vonalon a Yerbamate
nagyon érdekes illat, de inkább tavaszra.
Köszönöm a javaslatod!
A Bvlgarikra ránézek. Baruti Chai tűnik még érdekesnek…