Parfümök világa

Én a Guerlain L’homme ideal extremet szerettem volna, de nem jött be, papíron nagy szerelem volt. A Spicebomb Extreme volt a titkos tipp, de az sem tetszik… úgyhogy marad a Dior Homme :cowboy_hat_face:
Holnap megszagolom a Black Orchidot. :rofl: :cowboy_hat_face:

2 Likes

ez a Black Orchid instant szerelem. :grinning: kicsit meglepett élesben a vélemények alapján. :cowboy_hat_face: :grin:

Idén nálam is feljött a Black Orchid. Korábban inkább férfi illatnak tartottam, de most vettem belple egy kis 10 millis kiszerelést és valahogy tök komfortos. Öregszem, ez van :joy:

Egy kis érdekesség: ha eddig bárkinek kétsége lett volna, válság van. 2019-ben a parfumo.net adatbázisa szerint 5345 új illat jelent meg. 2020-ban 4320 db. 2021-ben csupán 2919…

2 Likes

Végünk van…mind meghalunk :open_mouth:

4 Likes

:laughing: :laughing: :joy:

3 Likes

Ebből 1500 LVEB flanker :crazy_face: :rofl:

6 Likes

Na, igen, erre az iparra is jellemző, hogy nem ártott neki a belassulás. Imádnám azt is, ha a sminkgyártók is évente szigorúan 1-2 új darabot adnának ki, nem 102-őt… az embernek legalább esélye lenne, hogy el is használjon bármit… Régi szép idők :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Hozzátartozik, hogy persze kell abból a 102-ből 62 a másik 60 cucc mellé :crazy_face: :rofl:

Én már örülök, ha elfogy 1 fújós meg bőrápolós cucc, minden más esélytelen.

Zseniális benne a rum… Sötét és titokzatos, érzéki és erőteljes illat. Persze kell hozzá merészség, nehéz és nagyon erős, Darth Vader arany üvegben! :cowboy_hat_face: :grinning:

2 Likes

Elsőre azt hittem, Cuba libréről van szó… :see_no_evil:
Aztán rájöttem, hogy a parfümös topikban vagyok, nem az anonim alkoholisták klubjában. :woman_shrugging:

6 Likes

Nagyon jó! :grinning: :raised_hands:

Kép
:rofl::rofl::rofl:

4 Likes

De szuper! :raised_hands: :wink: :smiley:

1 Likes

“ Leredukálom a parfüm gyűjteményemet.”
Aha . Szerintem az Angyal röhögött a markába, mert azóta érkezett egy Versace: Yellow diamond, a fa alá meg ezek a kis drágák.
Kép

8 Likes

Hát ez már csak így megy, az ellenállás hasztalan… :grinning: :grin:

2 Likes

Azért rajta vagyok az ügyön. Elfogyott egy Crystal noir edt, most járok az edp verzió végénél és az Angelből is fogytán mind a két változat. Ebből a 4- ből csak a CR edp- t fogom újra venni nyáron szeretem fújni, jó kókuszos :smiley:
A Brigt Crystalból is van egy absolue verzió majd azt is összefújom az edtvel amit most kaptam, nem hagyom magam! :rofl:

1 Likes

kitartás! :wink: :cowboy_hat_face:
imádom a kókuszt. :smiley:

én most valami teás illatot keresek. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Én is nagyon szeretem a kókuszt, minden nyáron előkerülnek a kókuszos illatok.
Kép
Bvlgarinál egész sorozat van teákból, érdemes megnézni őket :slight_smile: niche vonalon a Yerbamate
nagyon érdekes illat, de inkább tavaszra.

3 Likes

Köszönöm a javaslatod! :raised_hands: :cowboy_hat_face:
A Bvlgarikra ránézek. Baruti Chai tűnik még érdekesnek…