Huh, a Cartier… Ha Quasimodo fújná magára, akkor is utánafordulnék.
Nem baj, majd írsz amikor kellően megmerítkeztél az illatokban
De jól tetted, hogy lecsaptál a Tobacco Vanille-ra! Van amit vétek lenne kihagyni!
Sírok a röhögéstől
Ami jó az jó!
Nagyon tetszik. Vett vki a km- en kis fùjòsat esetleg? Ott is ilyen fùjòs übegcsèkbe fùjjàk a parfümöt? Alulròl töltik bele közvetlenül a parfümös üvegből, vagyis nem èrintkezik levegővel.
Nekem van ilyenem ajándékba kaptam, de nem szeretem mert alig tudtam megtölteni és még nem jöttem rá hogy lehet “ kiszedni” belőle az illat maradékát, hogy másikat rakhassak bele.
Ha szeretnéd előkotrom és befotózom.
Amelyik nem kinyitható, azokat rettenetes macera kimosni. Habár nem lehetetlen, ha van egy olyan üres sprés flakonod, amit ki tudsz nyitni (nekem egy üres mini gliss kur hajápoló spray-s flakonom van, amit a dm-ben vettem a kassza melletti mini kiszereléses állványról). Én úgy szoktam, hogy beletöltök 1-2 ml alkoholt az extra flakonból, jól összerázom, aztán kifújom az egészet a csapba. Aztán mégegyszer, de vízzel. Aztán még vagy ötször vízzel, amíg nem érzem az illatot a kifújt vízen. Ha marad is benne illat, én nem szoktam érzékelni.
Köszi a tanácsot , két éve illatozik belőle a DKNY Women illata , jó tartós parfüm ajánlom
Igazad van ,erre nem gondoltam, hogy ugye ha kifogy ,akkor màsikat kellene tölteni bele ùgy , hogy ne keveredjen a 2 illat.
Nekemis ez a gondom , jó amit @random írt , de bevallom én lusta vagyok ehhez , így megmarad DKNY fufunak örökre.
ismét beírom, hátha valaki tud mondani valamit…
Most már tényleg mindjárt itt vannak az ünnepek, Ti mit fújtok ilyenkor a legszívesebben?
Én elhatároztam, hogy a 24-ét Cartier Panther edp-jével fogom megünnepelni
A karácsonyozós-forró csokizós otthon ülős időszakot a idén a LVEB Blanche, a Chocolate Greedy és a LPRB Nectar fogja teljessé tenni
Így a téli hétköznapokra újra előkerült a Miss Dior Absolutely Blooming, de szívesen nyúlok végre a fűszeres illatok irányába is: L’Interdit Intense, Black Opium Extreme vagy nagy néha a Black Orchidért is.
Nekem a Karácsony az a Cartier : Must régi verzió, teljesen Ollókezű Edward havas mesevilág érzésem van tőle. Nagyon retró , de imádom.
Régebben ilyenkor a Dior : Addictot fújtam az Karácsonyi vásár illat kb. de idén elhasználtam ősszel, nem vettem újra, továbbléptem. A Hermes : Ambre des Merveilles illattal kacérkodtam, az is hozza ezt de valahogy szokatlan módon, van benne valami hűvös vonal is mintha egy szürke gránit táblára öntenék rá a forró bort.
A dolgos téli mindennapokban az alap az a Pupa : Miss Milky Almond and Flowers testvaj és arra testpermetnek tolom a Mugler: Angel EDT -t majd a tetejére Mugler: Angel EDP . Köszönöm, nem kell orvost hívni, tisztában vagyok a diagnózisommal
Nagyon jókat írtál, a Carter csodaszép illat, rajtam nem mutat jól, de másokon szeretem, pont ma olvastam róla a véleményedet, tetszett.
Mmmm a Black Opium Extreme is jó választás a fűszeresek közül
Nekem ez lesz a karácsonyi illat, már nagyon régóta szerettem volna beszerezni.
https://kremmania.hu/kremek/hermes-l-ambre-des-merveilles
Cartier es Hermes vezetnek
@Luiselotte: wow! Ez a 3 rétegű Angel-kombó ütős lehet én már az edt-is alig bírom el magamon, nehogy még alá-fölé dolgozni
Sziasztok!
Mielőtt feltenném eladásra, gondoltam megkérdezlek Titeket, nem érdekel-e valakit majdnem teljesen új YSL Libre? 13.000 Ft-ot gondoltam érte (+pktg, de Bp-n átvehető), a doboza már nincs meg, a Douglasben vettem.
(Bocsánat, ha ilyen posztok nem megengedettek itt, de gondoltam egy próbát megér)
Annyira cukin néz ki ez a szett, a mini üvegcséért odavagyok .
Nekem a téli parfümöm évek óta a Versace Crystal Noir illetve mostanában a La Nuit Tresor Lancome.
Nekem eddig mindig úgy volt, hogy ha tél, akkor Burberry. Nappalra a Brit, estére a London for her, december 24-től január 6ig pedig a London for him. Idén viszont egyik női Burberry-met sem tudtam elővenni, a Brit-től éhes voltam, a London-tól émelyegtem. De amúgy sincs sem téli, sem ünnepi hangulatom, ez lehet az oka. Most egy női Avon (Far Away Glamour) és egy férfi Oriflame (Be the Legend) van elöl, és egy Zara (Ebony wood) a táskámban, mindegyik arra vár hogy elfogyjon. A Burberryket pedig elteszem jövő év végére, aztán ha akkor sem tudom őket használni, akkor elajándékozom őket.