Olyan sokféle van, limited edition is, hogy bele sem fér a telefonom kijelzőjébe.
Nekem az új cica nem barátom , eddig csak az EDP verziót próbáltam belőle.
A csomagolása is megér 1-2 misét.
Amúgy meg tudom érteni, valahogy én sem vagyok oda az edzőtermi zuhanyzókért… mondjuk én otthon intézem, az autóban bőr van szóval nem lesz büdös, néha takarítom is. Bár az illatok amikkel most kísérletezem kb mindent is elnyomnak.
Nem tudtam eldönteni, hogy a csak pozitív topicba vagy ide tegyem- e be a parfümös történetem. Véleménynek már megírtam de hátha örülnétek neki Ti is, ma nosztalgiáztam és előkerült ez az emlék.
https://kremmania.hu/kremek/paloma-picasso
Róla van szó:) anyukám egyik barátnője használta , akit csak Díva Mamának hívtam.
Imádtam a Mamát és az illatot is. A Hölgy maga az elegancia , vörös rúzs , vörös köröm , Salamander cipő , kosztüm és télen bunda. Gyerekkorában balettozott és később szertornázott még 70 évesen is királynői tartása volt. Ezt a parfümöt hordta és a lakásában mindennek ilyen illata volt már mire én megismertem. Ha fel akart osonni hozzánk meglepetésből mindig lebukott mert a liftben ha csak egy kis illatfoszlány is maradt utána én azt kiszagoltam és ujjongva kiáltottam fel , itt van a Mama! Ugyan már , hogy lenne itt ne légy csacsi, mondta Anyukám és csak mosolyogtam amikor kinyílt a lakás ajtaja és persze ott volt a Mama Anyunak nem merem megvenni mert félek , hogy sírás lenne a vége és nem is hordaná mert ez nekünk a Mama illat.
Így utólag visszagondolva nagyon menő volt, hogy ezt az illatot használta én is ilyen szeretnék lenni, kivéve a bundát, azt cserélném mű prémre.Nagyon örülnék neki, ha egy kislány így nézne és emlékezne rám.
Ezt a kommentet láttam, és annyira meghatott már akkor is A parfüm is különleges, van egy vintage minikém
Tegnap este volt egy órás életrajzi műsor Diorról (Christian Dior: Az elegancia atyja) és nem csak a ruhák hanem a parfümök is előkerültek a chypre vonallal és maga Francois Demachy mutatta be, hogy készül egy chypre illat , voltak vintage Dior üvegek is, iszonyúan tetszett.
Érdemes megnézni , ajánlom:)
https://www.fragrantica.com/news/Estée-Lauder-Luxury-Fragrance-Collection-Terrible-Names-Great-Scents-15723.html
Új Estée Lauder illatok a cikk írója eléggé lehúzza őket, idehaza is kapni ahogy elnézem a weboldalukat engem érdekelnek.
Nekem az Edt változat nagyon bejön. Vajon kapható megbízható webshopban?
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy általán nem biztos, hogy szutykos kis kínai pultra került volna.
Náluk van
Köszi szépen
Tegnap megszagoltam az új Ombre Leather parfümöt, elképesztően finom illat, fürdenék benne… Ma meg vásároltam egy Karagozt, a maszkulinság netovábbja, elképesztő… talán még sok is…?
Tom Ford ?
Barátnőm a Soleil Neiget próbálgatja éppen azt mondta, hogy öblítő illata van , tetszik neki
Azaz, nagyon tetszik. ez új verzió.
jól hangzik…
Én most cseréltem el egy parfimat az Al-Khat-ra, Ő a legistállósabb oud a gyűjteményemben.
Lett egy elérhetetlen szerelmem A Bouge Maaiban de hátha egyszer Őt is magaménak tudhatom. Csodás vintage illat hihetetlenül minőségi összetevőkből. Picinyke mintám van csak sajna elfog fogyni
A Karagoz pedig olyan kis uninak néz ki, biztos nagyon szuper illat lehet, sajnos nem ismerem.
Tom Ford is izgalmas lehet, főleg a kardamon miatt, imádom a fűszert is meg az illatot is, a bőr meg nekem alapból egy férfias illatjegy. Bekerül a polcra? Tényleg mi lett a Sauvage parfi sorsa?
Ez nem az ombre leather 18, ez egy új kreáció. Ombre Leather Parfum Tom Ford perfume - a new fragrance for women and men 2021
nincs kardamon.
Eau Sauvage még nem jutott hozzám, eszetlen csapongás volt az elmúlt pár hét, összevásároltam mindent.
A karagoz szerintem nem uniszex, én is egy könnyedebb dolgot képzeltem el fragrantica alapján. mondjuk nekem tökéletes lesz a jobb napokon, de amikor először felfújtam akkor azért volt pislogás.
Óó akkor elnéztem a fragin a kiadás dátumát! Azért az új is szuper lehet az ibolyás csavarral
Hú, mesélj még, miket vettél Ismerem ezt az ad hoc csapongást, de hát na, néha van ilyen
Az elmondásod alapján én is csak lestem, hogy ilyen férfias a “kedves kis” Karagoz De biztos vagyok benne, hogy remekül tudod viselni!
Szerintem az, most magamrafújtam a lakásban és kissé szeldiebbnek tűnik, tegnap a kezemen volt csak és sokat voltam utcán, folyton szagolgattam. Ebben biztosan benne van a hőmérséklet is. Azt viszont tartom hogy vakon ne vegyék meg Hölgyek.
Vettem illatminta válogatásokat, vintage dekantokat, pl Tom Ford Men Extreme, Tobacco Vanille. Nasomatto Blamage, Cartier d’un soir, Ajmal Hatkora Wood, Guilty Absolute Jubilation XXV, Mancera CB, ToyBoy
Guerlain extreme ideál. Úgy tűnik a bőr illatokat szeretem, a toyboy nagy kakukktojás, az eleje kicsit fura de aztán nagyon jó lesz.
Hű de izgalmas illatok! Így már értem a bőrdzseki dolgot, tényleg sok a bőrös illat itt, jó is az Azért a Tobacco Vanille, bevallom nekem is benne van a kívánságlistámban az is nagyon unisexnek tűnik. De az illatjegyei alapján a ToyBoy is
Majd mesélj az élményeidről, kíváncsi vagyok, hogy tetszenek a szerzemények!
Rendben, persze. Az biztos hogy időt kell adni a megtapasztalásnak. A Tobacco Vanille azért volt érdekes mert elképesztő dolgokat olvastam róla, és ahogy felbukkant egy vintage maradék lecsaptam rá.