Parfümök világa

Amúgy van ebben A Guiltyben valami addiktív…azóta csak arra gondolok hogy megveszem. :sweat_smile:

2 Likes

Ismerem ezt a huncut érzést :sweat_smile: Ó fúj de rossz fúj de rossz, azért szaglászom folyton a kezem és landol végül üvegében a polcon :face_with_hand_over_mouth: :rofl:

2 Likes

A Low buy topic beszélgetést folytatnám itt, mert ott már nagyon eltértünk a tárgytól :slight_smile:
A Bond márkával már találkoztam itt a Krémmánián de tesztelésig még nem jutottam el, nekem első ránézésre idegenek voltak ezek a pop- art színvilágú üvegek, valahogy nem érdekelt, hogy mi lehet bennük. Most ahogy írsz róla kiváncsi lettem.
Az Etatról még nem hallottam, megnéztem a linket, gyönyörű az üvegcse, ami benne van sem lehet rossz.
Ha üvegről van szó akkor 5 évvel ezelőtt egy House of sillage limited editiont mutattam volna, hogy nééézd de gyönyörű, ma inkább azt mondom, hogy bármelyik Narciso. Beleszerettem a forma és illatvilágába az utóbbi időben.

1 Likes

Igen valóban elparfümöztük azt a topicot, jól tetted, hogy itt válaszoltál :slight_smile:

A Bonddal nekem is ez volt az élményem mint neked, ezt is ajánlásra próbáltam ki. Ráadásul elég bőrközeli lesz egy idő után, azon kevés illatok közé tartozikk, ami páromnak is tetszik. Sajnos nemsokára végére érek a fújósomnak. Mondjuk én nem bánom ha erős illat :sweat_smile:

A House of Sillage nekem túl sok, noha ezt azért elfogadnám, de csak mert cicáááás :tiger:

Kaptam egy gyári mintát, lassan eljön végre a hüsi idő, tuti le is tesztelem :slight_smile:

A Narciso üvegei szerintem is nagyon szép letisztultak! Még nem illatoltam tőlük semmit, de tervben van, sokszor látom Krémen. Ha letisztult üveg akkor nekem még az Artisian de Papillon is tetszik, a Histoires des Parfums könyvekhez hasonló csomagolása pedig instant szerelem. Olyan szépek egymás mellett.

Te megtartod amúgy a csomagolásokat? Én nem dobom ki egyiknek se, szeretem benne tárolni, akkor is ha így több helyet foglalnak.

1 Likes

A ti beszélgetésetekhez eléggé off, bocsi:
Ma a Good Girl-re azt a bókot kaptam egy férfi kollégámtól, hogy olyan erős, hogy elnyomja a főnök izzadság szagát is. :smiley: Mindig edzés után jön be a főnök melóba, bent szokott lefürödni, átöltözni, bár én annyira nem éreztem még eddig, hogy büdös lenne, de ezek szerint a munkatársaimat zavarja. :smiley:

8 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

A Good Girl mindent elnyom, nem szerettem azt az illatot eladtam nemrég szerencsére :smiley:

1 Likes

Nekem is csak fújósom van belőle. Számomra nagyon idegen illat, pont ezért is akartam minél inkább megismerni, de továbbra sem ismerem fel magam benne. Azért elfújkodom ami van :slight_smile:

1 Likes

Ha “ cicás” akkor ez, csak már nem lehet hozzájutni :frowning:

Láttam hogy árulnak mintát a Sillageból, még nem mertem piszkálni a dolgot mert keserves lesz ha beleszeretek.
Régebben több cipősdoboznyi üvegcsém volt, szerettem nézegetni, szagolgatni őket utólag visszagondolva a 90% - uk ma már vintage darab. Ismerősök, rokonok tudták , hogy ez a szenvedélyem és mindenki vadászta az üres fiolákat. Néha volt bennük kis maradék akkor aztán hatalmas volt az öröm.
Költözéskor is jöttek velem, aztán egy nagy rendrakás alkalmával úgy döntöttem menniük kell, ma már ezt máshogy intézném, feltenném a netre hogy ajándékba elvihetőek , akkor egyszerűen csak mentek a szelektívbe :pensive:
Gaultier fújós nekem is van őt hagytam utoljára , lehet, hogy befutó lesz, írom ezt ma talpig Angelben. Kép
1 Likes

Másokon szeretem a Good Girlt , az üvege az ami nekem nem barátom .
Ilyen kritikát még nem olvastam vele kapcsolatban :rofl:

1 Likes

Ó ez a Cartier te jó ég de csodás illat lehetett! Az üvege pedig mesés :cat2: Ebayen vagyonokért biztosan hozzá lehet jutni…

Tényleg kár az üvegcsékért, gondolom a mostaniakat megőrzöd úgyis. :slight_smile:

Milyen szép ez a Classique dobozka! Az Angeles részen jót nevettem :smiley: Rajtam sajnos nem működött, pedig többször próbáltam esélyt adni neki. Odaadtam barátnőmnek a mintám, ő nagyon örült neki :slight_smile:

Én ma ezt a mintát fújkálom:

Az elején kicsit csípős a gyömbér miatt, de utána valami hihetetlenül finom, nőies illata lesz. Megnéztem a neten a gyömbér virágot, nem is tudtam, hogy ilyen szép :slight_smile:

1 Likes

Igen a Cartier csodás volt, egyik ismerősöm használta és rajta nagyon szerettem, párszor fújhattam belőle, isteni volt , de bevallom én inkább az üveget dajkáltam .
Képzeld azóta is mindent kidobok, egyik üveget sem tartottam meg, egyetlenegy dobozt őrzök , az Amouage Ciel parfüm doboza az, rajta lakik apukám pipája és szemüvege , szerintem Neki is tetszene, ha látná, hogy így tettem el a dolgait :slight_smile:
A gyömbérrel nem vagyok jóban nem szeretem sem illatban sem ízben, sose volt kedvenc és pár éve egy megfázás alkalmával gyömbéres teát itattak velem, csípte a torkomat, szörnyű volt, azóta menekülök az illat elől. Sokan használják és az utóbbi években többször futottam bele a só+gyömbér kombinációba, nagyon divatos. :slight_smile:
A jázmin az viszont minden mennyiségben jöhet.

2 Likes

@Mindenki: Üvegeket már én sem tartok meg, egy ideig voltak ilyen ambícióim, tényleg gyönyörűek tudnak lenni, csak, hát helyet foglalnak… amióta fragranticás polcom van, jól elvagyok a virtuális kiállítással is :slight_smile:
Sillage parfümökkel nagyon jó tapasztalataim vannak, irtó drágák, de legalább őrült tartósak is, mindegyik nagyon minőségi, “nagybetűs” parfüm, ha valaki beleszeret egy illatba, szerintem megéri rá beruházni.
A Panthere családdal most ismerkedtem meg pont, az is egy szuper illat! Elég hardcore is, főleg az a legújabb, idén megjelent verziója - mondjuk az elnevezést nem tartom szerencsésnek, hogy van La Pathere Eau de Parfum, ez meg La Panthere Parfum… jól össze lehet őket keverni - akár a “nyanya igényeket” is kielégíthetik :smile:
A Narciso-kat is nagyra tartom, bár csak 1 darabom van jelenleg, a többiek valahogy mindig olyan, jó-jó, de nem magamon kategória sajnos.

2 Likes

Tényleg a Fragin van virtuális polc, jó lenne ha eszembe jutna a felhasználónevem, mert én csak úgy reg nélkül császkálok be nézelődni.
Amióta megláttam a Sillage illatokat nem tudom őket kiverni a fejemből, azok a csodás hógömböt idéző üvegek… Legalább kipróbálni biztosan ki fogom a Holidayt. Vásárolni nem szeretnék, ezt ajándékba kell kapnom :smiley:
Az egész Carter ház szuper , eddig nem nagyon mentek a trendek után, őket mindenképpen fel akarom teljesen fedezni, elérhetőek és árban is rendben vannak. Legyen csak nyanya nem baj, szeretem, a Must de Cartiert már elővettem múlt héten kaptam is rá negatív kritikát :slight_smile:
Narciso tavalyi (vagy tavaly előtti? ) szerelem, régebben barátnőim használták a For Her EDP és EDT illatokat , rajtuk keresztül ismertem meg én is. A Fleur de Musc egy olasz újságban köszönt rám kis mintában és teljesen belebolondultam, annyira, hogy életemben először zsibiztem a Krémmánián és egy nagyon kedves lánytól sikerült jó áron majdnem teli üveget vennem.
Az újat még nem szagoltam , nagyon érdekel.

Mondd hogy nem nő a főnököd… :rofl:

3 Likes

Ahahahha ez nagyon jó, eszembe se jutott :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

neeem, pasi :smiley:

2 Likes

Jobbik eset :smiley:

Az Amouage dobozok nagyon szépek, biztosan örülne Apukád, hogy ott tárolod a dolgait :slight_smile:

A gyömbért én sem kedvelem különösebben, ezért is lepett meg ez a parfüm, inkább édesen jázminos. A sós gyömbér viszont kicsit hmm érdekes, de ki tudja lehet fincsi :joy:

A jázmin nem kimondottan kedvenc jegyem, sokszor olyan samponszagú, mint pl a La Nuit de Cellophane-ban, de a Jasminisha és ez a PMC parfüm valami mennyei! Illetve a Narcotic Venusban is kimondottan finom :slight_smile:

2 Likes

Hú megfogtál a nyanya parfümmel :smiley: Azt hiszem érdemes lesz kipróbálnom őt is :slight_smile:

1 Likes

Sejtettem! A sima edp, de az idei meg pláne! :slight_smile: Meg van nekik ez a Noir Absolu, na az se semmi :smile:

2 Likes