Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem! Olyan illatot keresek mint a 2007-es Anastacia Resurrection volt, de sajnos a fragrantica oldalával se vagyok előrébb ötlet valakinek? Általában nyárias illatokat viselek ( Versace Bright Crystal Absolu ) de most 14 év után kezembe akadt ennek a parfümnek a mintája és beleszerettem!
Ma érkezett egy 25 ml- es Angel EDP , van mellé 100 ml EDT is úgy döntöttem , hogy a picurt fogom használni.
Az utóbbi időben több mintát is rendeltem, tesztelgettem is parfümériában végül e mellett döntöttem , egyszerűen a tartósság okán.
Felsorolni is hosszú lenne, hány olyan parfümöt vettem az elmúlt évben amiknek 2-3 óra után nyomuk sem volt a bőrömön, csalódás- csalódás hátán. Kivétel a Narciso Rouge és a Fleur de musc.Így arra gondoltam, hogy a 2000 környékén vagy előtte piacra dobott illatok között keresgélek ,azok közül már több is van a gyűjteményemben amik jól muzsikálnak.
Most nagyon örülök mert egy fújás fél napja érződik és valóban mennyei az illata.
Dior Hypnotic Poison felkészül!
A Dior EDT létére kegyetlenül tartós fincsi vaníliaság
Volt hozzá szerencsém a simát és a Sensuellet is teszteltem mind a kettő nagyon tetszett
Én a Sensuelle-t nem ismerem, de az is isteni lehet!
Èn sokszor fùjok nyak alatt a blùzaimra, sàlakra is. Èn màr règen nem èrzem az illatot csak amikor màsnap a sàlat felkapom vagy bedobom mosògèpbe a Helmut akkor szaglàszok hogy ja de jò illat - akkor èrződik kellemesen.
Helmut = holmit
Én azt is szeretem amikor jut a hajamra is egy kevés parfüm véletlenül és még napokig tartja magát az illat
Pedig Helmutnak is jó illata lehet ha ki van mosva
Fújok én is mindenhova mintha kötelező lenne, főleg a lightos illatokból. Haj, ruha, gardrobe sálas rekesz meg persze a bőrömre is.
Az Angelből bőven elég 2 puff, kitart estig .
Majdnem nyitottam a Fragranticat, hogy ki az a Helmut
Nem bírtam magammal és kipróbáltam a gucci guilty absolute illatát. Amikor azt mondták hogy állatias, a hatását sikoltozó lányokban mérve képzeltem el. Szeretem a lovak szagát, de számomra ez túl extrém illat ahhoz hogy magamra fújjam.
Nektek van olyan illatotok amit kimondottan provokatív jelleggel viseltek ?
Tele vagyok megosztó illatokkal, de eskü nem szándékom a biológiai fegyverhadviselés
De ha már istállós meg állatias parfüm, akkor Ajmal Oudesire, Xerjoff Kemi, Papillon Salome és a Peau de Bete nálam a nyertes. Volt lehetőségem a Maii-t is kipróbálni, na az se semmi!
Rajtam csak az elején állatiasak, mire elindulok már szelíden doromboló kis vadak, ha a buszon meg lesz helyem, nem bánom, engem ez nem érdekel. Igazából csak szeretem a parfümöket érezni
A Gucci Guilty végig lovászfiús maradt? Nem csitult?
Nekem a Dzing! az ami állatias és a Cartier Panthere EDP- ből is csak az az egy jegy volt rajtam érezhető.Egyiket sem vettem meg üvegesben, kicsit bánom a L’ Artisant se a Neroli se a LeParfüm nem árulja már
Provokáció nálam soha nem a nagyközönségnek szól, elég hamar rá tudok jönni, hogy a kedvesemnél melyik illat váltja ki az áhított hatást és onnnantól kezdve nyert ügyem van
Sajnos nem ismerem őket, szerintem az egyetlen megosztó illatom az interlude man.
Alapvetően én is magam miatt hordom az illatokat, de azért jól esik amikor megjegyzik.
De csitult, elég sokat szagolgattam, lehet hogy veszek belőle decantot mert elég érdekes illat, egy üveggel biztosan nem fújnék el… vagy ki tudja, az ember ízlése is változik.
ezeket sem ismerem…
mindig van mit tanulni.
Akkor ügyes vagy!
Ma vegre beszereztem egy evek ota hon ahitott illatot, a Hollister SOCAL-t.
Igaz, hogy ferfiaknak lett kitalalva, de nem erdekel, nagyon szeretem es hordani fogom. Annyira orulok neki!
Szerintem nem kell azzal foglalkozni, hogy elméletileg kiknek lett gyártva az illat, ha tetszik, szereted, miért ne hordhatnád?
Sok parfümház a mai napig nem jelöl meg nemeket az illatok csomagolásán.
Viseld örömmel
Elhiszem, hogy jól esik, ezzel én is így vagyok
Még nem illatoltam az Interlude Mant, de Amouage, jó lehet biztosan!
Jó ötlet a fújós, aztán vigyázz, lehet üveges lesz belőle
Azt hittem hirtelen, hogy német párod van.
Ó a Dzing az valami brutál. A lovardára emlékeztet nem jó értelemben.
Engem a cirkuszra és nagyon szeretem, de csak így messziről. Mintám volt belőle, nagy üvegesben nem mertem megvenni. Néha eszembe jut.
Tipikus vízválasztó illat.
Próbálom úgy alakítani a palettát hogy legyenek benne eltérő illatok is, de ebből egy üveg nem is tudom… Megmutattam barátnőmnek és dobott egy hátast, még semmi sem váltott ki ilyen reakciót Nála…