Parfümök világa

Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni abban, hogy Nina Ricci almácskáinál szokott lenni kupak a tesztereken?
Jó árban találtam de nekem fontos a kupak.:rofl:

Én már rendeltem, semmi gond nem volt, eredeti parfümöt kaptam.

2 Likes

Köszönöm, rászánom magam, azt hiszem.

2 Likes

Én is rendeltem már a Vivantisról, a batch alapján (kicsit reszketve néztem meg), eredeti a parfüm.

1 Likes

Na igen, ez sokkal kellemesebb élmény, mint a bizonytalanság! Nem szoktam ismeretlen helyeken vásárolni, főleg nem parfümöt, de itt látok egy olyan illatot, amit régóta szeretnék újravásárolni.

Én is ilyet vettem. Ha lehetett volna Müllerben/Douglasben/Neroliban venni, inkább csak besétálok és felkapom, még ha drágább is, minthogy kockáztassak, de rá voltam kényszerítve.:slight_smile:
Remélem, minden rendben lesz!

1 Likes

Én is érzem ám a kényszert:)!

1 Likes

Majd megírod a tapasztalatod ha kézhez kaptad a rendelést ? :slight_smile:

1 Likes

Persze, remélem, hogy egy :slightly_smiling_face: mellett!

@elinor666: Úgy tudom, minden teszteren van kupak. Az ilyen webshopok szerintem valóban valami kiszuperált bolti tesztereket árulhatnak, azoknál tudom elképzelni, hogy nincs meg a kupak.
De ez a teszter árúsítás számomra egy talány, elvileg “not for sale” ők valahogy mégis felvásárolják valakitől (kifutó modellek? Vagy káló?)
Van aki számára ez még megnyugató is, ha nincs kupak, mondván akkor valószínű, hogy tényleg boltban volt, nem hamisítvány.

1 Likes

Én sem értem teljesen a teszter dolgot. Honnan a pitymallatból van ennyi teszter? Kinek készül, hova? Nincs annyi parfüméria a világon…
A másik talány, hogy a sehol sem kapható, discontinued parfümök itt-ott webshopokban megjennek, de mindig 100 ml-s vagy a legnagyobb méretben… Biztosan nem merném megvenni, még akkor sem, ha az régen a kedvencem volt. Úgy vagyok vele, hogy ami nem neves boltból van, az mind gyanús. Megveszem azért, és lehet, hogy tökéletes, de a kisördög mindig ott van.

És sajnos az sem igaz, hogy csak 100 ml-st hamisítanak. Vettem pár éve a piactéren egy 50 ml-s Chanel 5-öt. Hatéves most, és egyre gyengébb és elnagyoltabb az illata, de a tartóssága például soha nem volt az igazi. . Ez a parfüm arról híres, hogy száz évig eláll.
Minden apró részletét megnéztem, és megállapítottam, hogy luxus minőségű hamisítvány. Ugyanis a kupakja kicsit lazán körbeforog, illetve, a címke nincs egészen pontosan középen. Pár milliméterrel csúszott csak el, de a Chanel ilyeneket nem enged meg magának. Attól luxus, és azért nincs soha olyan, hogy Chanel akció. Ez a “fílinghez” tartozik, hogy sok pénzt adsz hibátlan holmiért. Nem is tudom, miért gondoltam, hogy 17000-ért valódi. Sőt, pl. az ismertebb webshopokból (nem Douglas, nem Marionnaud) sem merném megvenni 60 ezerért sem, mert mindig bennem lenne, hogy hátha…

3 Likes

Lehet hogy más butaságnak tartja ,de èn igazán drága parfümöt már csak biztos helyről veszek. Igazi parfümériákból . Netről nem . Sokszor megjártam.

3 Likes

Nem butaság, ha már többször megjártad, teljesen érthető.

1 Likes

Ezt nagyon várom már nekem a 2017- es EDT van meg és szeretem az EDP is finom, kiváncsi vagyok, hogy sikerült ez a flanker. :cherry_blossom:

1 Likes

Segitsetek nekem! Mugler Womanityje egyik üvegben halvány sárga, a másikban rózsaszín. Miért van ez a különbség, mit jelent?

Szia! A rózsaszín az eredeti színe. Viszont az a fukszia színezőanyag amit ilyen célra használnak, alkoholos oldatban fényérzékeny és egy rokonvegyületté alakul át, ami barna. Innen jön a sárga szín :slight_smile: A jó hír, hogy a színezőanyag egyik formája sem mérgező.

Nekem is van/volt mindkét változat. A ‘megsárgult’-at használom ritkábban, de azért mert az még a mugler-ráncfelvarrás előttről van és sokkal intenzívebb a sós komponens benne. Az az Ünnepi Mugler :slight_smile: Nekem érzékeny bőröm van amúgy, egyik formájában sem bántott soha. Talán egy sötétebb üveg jót tenne, de én örülök hogy legalább még gyártják…

Hasonló a helyzet a régi Lolita Lempicka L’eau-val is, a régebbim sárgul picit, az ‘új’ már más üvegben van - nem változott a színe, de nagy bánatomra a tartóssága siralmas lett.

5 Likes

Nekem a Womanity halványsárga, a Pour Elles rózsaszín. Mindkettőt a zsibin vettem úgyhogy nem tudom, újonnan milyen színük volt.

1 Likes

Nem randizgatok, de a férfiak szeretik: Armani Code, YSL Black Opium. Késő ősszel vagy hidegebb estéken már lehet fújni ezeket.

2 Likes

Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
@Sugarplumfairy , minden kétségem, kételyem elmúlt! :blush: :heart:

1 Likes