Parfümök világa

Ha, ha! Na, ez a másik! Ne legyen se ilyen, se olyan, de azzal én is egyetértek, hogy ezek “kimondottan férfias” illatok kimerítik az öregemberes kategóriát :sweat_smile:

1 Likes

Atya-gatya! Megunhatatlan!
Amikor tizenegynehany eve megereztem valakin az utcan, muszaj volt utanamenjek es rakerdezzek mi ez a csoda, amit visel. :sweat_smile: Szerintem ezzel az illattal nem lehet melleloni.

6 Likes

Köszönöm a szavazatot, az egyik nyári alapillatom lesz! :smiley:

asianlover :sunglasses:

2 Likes

Lányok ajánlást kérnék mandulás parfüm kategóriában.Ami fejben megvan eddig:
Dior: Hypnotic Poison
Valentino: Donna acqua
Elie Saab: GON és a Couture
Megköszönném ha írnátok még párat, mert az őszi testápoló a Pupától mandulás illatban lesz, de jó lenne , ha lenne mellé hasonló illatú parfüm is, szeretem ha rímelnek rajtam az illatok :slight_smile:

Kilian Rolling in Love ? :slight_smile: Ez egy nagyon finom illat.

1 Likes

Köszönöm az ötletet, sajnos hadilábon állok a niche világgal, rengeteg minta kipróbálása után valahogy azt érzem, hogy álmokat árulnak, szép történeteket és nagyobb a füstje mint a lángja a dolognak.
Talán 2 illat volt rajtam eddig tartós ( Dzing! és a Chambre Noir) az összes többi az vagy a “jó de nem halok bele ha nem lesz” illetve a "nem érzem 3 perc múlva ".
Szóval, ha járok a Madison felé akkor meg fogom nézni, már csak becsületből is :slight_smile: , de előre nem fognak kis rőzse dalok égni a szívemben.

1 Likes

Mások sem érzik Rajtad ? Szerintem természetes hogy Te magadon annyira nem érzed, bár nem vagyok a téma guruja. :smiley: Én ezért is szeretnék 2 illatot/évszak hogy ne szokjak hozzá túlságosan… Most is folyik éppen egy teszt, bal csuklómón Dior Eau Sauvage edt a jobb csuklómon meg Montale Red Vetiver van. Rám nagyon hatnak az illatok, alapvetően jobban pörgök vagy jobb kedvem van tőlük. :smiley:
Bár ezek más árkategóriák, de összesen 2 mandulás parfümöt ismerek. . . :smiley:

A Montale- t és a Piguet márkától vett illatokat mások is érezték. Ajmalt is.
Juliette has a gun, Villoresi, Carner, márkák halk sóhajtások voltak csak rajtam ahogy az Olfactive studio is ,meg nem jut eszembe a Molecule brand neve de az is.
Nehéz ügy, de ilyenkor mindig boldog leszek, hogy csak ilyen jellegű problémáim vannak :slight_smile:

1 Likes

nehéz bizony. :smiley:

Gucci Guilty Absolute is érdekesnek tűnik nekem, esetleg volt már hozzá szerencséd ? :slight_smile:
Neked a másik a Prada Infusion d’Amande lehetne, de nem tudom kapható e még…

1 Likes

A Gucci márkával semmilyen szinten nem tudok azonosulni , de a Pradat meg fogom nézni a Femme EDP- t Jeremy is ajànlotta már többször , így fejben megvolt, hogy majd oda kell mennem a polchoz/ mintát kell vennem belőle.
Köszi :slight_smile:

1 Likes

Ó, ha mandula, akkor nálam egyértelmű, hogy Infusion d’Amande! Mindig is gyártották - hibáson volt fent a terméklapon, hogy már nem gyártják - csak itthon nem árulták, de pont mostanában hozta be a Douglas és a Müller is! Nekem ez nagy nyári kedvencem. Szerencsémre rajtam iszonyú tartós, ilyen 8-10 órás kategória, nagyon kellemes hűsítő-tisztaság illata van.
Amit a férjem kapcsán említettem pont múltkor, az Homme Idéal Cool, az is mandulás! :slight_smile: akár ki is próbálhatod, néha férfi illatok is jól működnek.

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/elie-saab-girl-of-now-edp
Esetleg? Én nem ismerem, de megragadt a szép üveg miatt, hogy ez mandulás :blush:

1 Likes

Köszönöm a GON rövidítés őt takarta, egy srófra járt az agyunk úgy tűnik :slight_smile:

1 Likes

Tényleg, Notino is forgalmazza. :slight_smile:

Jaaaa :sweat_smile: nem vettem a lapot :grin:

vivantis.hu-ról rendelt már valaki? Tapasztalat róluk?

Parfümöt vagy kozmetikumot nem, de téli dzsekit rendeltem. Fel sem tudtam próbálni, mert rossz volt a cipzárja. A visszaküldés rémálom volt, egy magyarul alig beszélő ügyintézővel folytatott nem jó hangulatú telefon után postán kellett feladnom a csomagot (futárt nem küldenek), húsz napig utazott a kabát Szlovákiâba, egy hónapba telt, hogy visszakapjam a pénzem. Ezek után én tőlük soha semmit.

Hát ez nem hangzik túl jól! Egy parfümöt néztem ki.

Rizikós, de bátraké a szerencse. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ja, és a postaköltséget is én fizettem, és csak azért utalták azt is vissza, mert tényleg rossz volt a cipzár.

1 Likes