Ha, ha! Na, ez a másik! Ne legyen se ilyen, se olyan, de azzal én is egyetértek, hogy ezek “kimondottan férfias” illatok kimerítik az öregemberes kategóriát
Atya-gatya! Megunhatatlan!
Amikor tizenegynehany eve megereztem valakin az utcan, muszaj volt utanamenjek es rakerdezzek mi ez a csoda, amit visel. Szerintem ezzel az illattal nem lehet melleloni.
Lányok ajánlást kérnék mandulás parfüm kategóriában.Ami fejben megvan eddig:
Dior: Hypnotic Poison
Valentino: Donna acqua
Elie Saab: GON és a Couture
Megköszönném ha írnátok még párat, mert az őszi testápoló a Pupától mandulás illatban lesz, de jó lenne , ha lenne mellé hasonló illatú parfüm is, szeretem ha rímelnek rajtam az illatok
Kilian Rolling in Love ? Ez egy nagyon finom illat.
Köszönöm az ötletet, sajnos hadilábon állok a niche világgal, rengeteg minta kipróbálása után valahogy azt érzem, hogy álmokat árulnak, szép történeteket és nagyobb a füstje mint a lángja a dolognak.
Talán 2 illat volt rajtam eddig tartós ( Dzing! és a Chambre Noir) az összes többi az vagy a “jó de nem halok bele ha nem lesz” illetve a "nem érzem 3 perc múlva ".
Szóval, ha járok a Madison felé akkor meg fogom nézni, már csak becsületből is , de előre nem fognak kis rőzse dalok égni a szívemben.
Mások sem érzik Rajtad ? Szerintem természetes hogy Te magadon annyira nem érzed, bár nem vagyok a téma guruja. Én ezért is szeretnék 2 illatot/évszak hogy ne szokjak hozzá túlságosan… Most is folyik éppen egy teszt, bal csuklómón Dior Eau Sauvage edt a jobb csuklómon meg Montale Red Vetiver van. Rám nagyon hatnak az illatok, alapvetően jobban pörgök vagy jobb kedvem van tőlük.
Bár ezek más árkategóriák, de összesen 2 mandulás parfümöt ismerek. . .
A Montale- t és a Piguet márkától vett illatokat mások is érezték. Ajmalt is.
Juliette has a gun, Villoresi, Carner, márkák halk sóhajtások voltak csak rajtam ahogy az Olfactive studio is ,meg nem jut eszembe a Molecule brand neve de az is.
Nehéz ügy, de ilyenkor mindig boldog leszek, hogy csak ilyen jellegű problémáim vannak
nehéz bizony.
Gucci Guilty Absolute is érdekesnek tűnik nekem, esetleg volt már hozzá szerencséd ?
Neked a másik a Prada Infusion d’Amande lehetne, de nem tudom kapható e még…
A Gucci márkával semmilyen szinten nem tudok azonosulni , de a Pradat meg fogom nézni a Femme EDP- t Jeremy is ajànlotta már többször , így fejben megvolt, hogy majd oda kell mennem a polchoz/ mintát kell vennem belőle.
Köszi
Ó, ha mandula, akkor nálam egyértelmű, hogy Infusion d’Amande! Mindig is gyártották - hibáson volt fent a terméklapon, hogy már nem gyártják - csak itthon nem árulták, de pont mostanában hozta be a Douglas és a Müller is! Nekem ez nagy nyári kedvencem. Szerencsémre rajtam iszonyú tartós, ilyen 8-10 órás kategória, nagyon kellemes hűsítő-tisztaság illata van.
Amit a férjem kapcsán említettem pont múltkor, az Homme Idéal Cool, az is mandulás! akár ki is próbálhatod, néha férfi illatok is jól működnek.
https://kremmania.hu/kremek/elie-saab-girl-of-now-edp
Esetleg? Én nem ismerem, de megragadt a szép üveg miatt, hogy ez mandulás
Köszönöm a GON rövidítés őt takarta, egy srófra járt az agyunk úgy tűnik
Tényleg, Notino is forgalmazza.
Jaaaa nem vettem a lapot
vivantis.hu-ról rendelt már valaki? Tapasztalat róluk?
Parfümöt vagy kozmetikumot nem, de téli dzsekit rendeltem. Fel sem tudtam próbálni, mert rossz volt a cipzárja. A visszaküldés rémálom volt, egy magyarul alig beszélő ügyintézővel folytatott nem jó hangulatú telefon után postán kellett feladnom a csomagot (futárt nem küldenek), húsz napig utazott a kabát Szlovákiâba, egy hónapba telt, hogy visszakapjam a pénzem. Ezek után én tőlük soha semmit.
Hát ez nem hangzik túl jól! Egy parfümöt néztem ki.
Rizikós, de bátraké a szerencse.
Ja, és a postaköltséget is én fizettem, és csak azért utalták azt is vissza, mert tényleg rossz volt a cipzár.