kiegészítve ennyivel: gyömbér lime cédrusfa vonalon keresek.
Azt ami éppen az aktuális kedvenc
Anyukám nem érez szagokat vagy 15 éve vele tiszta szégyen drogériába menni, majdnem beledugja az orrába fújókát és szíííííííppppp így szagolja… Múltkor is rászoltam, hogy ne égessen azonnal tegye le ami a kezében van , mert ki fognak minket zavarni innen. Eddig a Versace az egyetlen olyan márka aminek minden egyes illatát érezte rajtam, olyan cuki, mindig mosolyog,hogy " jó az illatod" , tudom, hogy a mosoly annak is szól, hogy egyáltalán érez valamit
https://www.fragrantica.com/ingredients-search/
Itt beállíthatod a keresést illatjegyek alapján.
De aranyos.
Nekem is hasonlóan gyenge a szaglásom, mint a leírás szerint anyukádnak, szóval üzenem neki hogy fújja ki tesztcsíkra közelről és hagyja megszáradni, akkor jobban fogja érezni
Legközelebb kipróbaljuk, remélem nem akarja majd azt is az orrába dugni
végül rendeltem egy rakás mintát…
Esetleg arról is írhatnátok hogy mi az amit szívesen éreztek egy Férfin. Erre kimondottan kíváncsi vagyok, sok esetben a Férfiak által top illatoknak tituáltak elől menekülnek a Nők. . .
Ami nálam mikor először megéreztem : “ a nem tudom a nevem és el kell fussak” hatást váltotta ki az a Baldessarini : Ambre.
Első randiról szó szerint elrohantam
Így már könnyebb a kérdés
Minden idők általam legjobban szeretett ffi illata: Cartier Declaration (sokan izzadságszagúnak érzik a római kömény miatt, de a férjemen imádom, szexinek tartom rajta).
Másik nagy kedvenc: Prada Infusion D’Homme- ez már alig kapható. Szappanos, tiszta, mégis férfias, elegáns illat.
Kicsit talán elcsépelt: Bleu de Chanel- ezt egy kollégámon éreztem és legszívesebben ráugrottam volna , pedig nem az esetem az illető és férjem is van.
Nekem a Cartier Declaration d’Un Soir és
az Armani Eau D’aromes, illetve a Dior Eau Sauvage edt az, amitől elalélok.
https://images.app.goo.gl/tyoGuLyA7KXvRXzC6
hát ez nagyon jól hangzik, ránézek!
igen, aztán elgondolkodtam hogy valóban nehéz így látatlanban bármit ajánlani, regényt meg nem akartam írni magamról. Nagyon köszönöm, ezeket megnézem!
Köszönöm Neked is, A Sauvage elég “divatosnak” tűnik ahogy olvastam, de akkor teszek azzal is egy próbát. Ha sikerült beszereznem őket és lefutottak a tesztek visszajelzek! Nagyon hálás vagyok!
Ne a Johnny Depp féle Sauvage-t nézd, az egy unalmas divatlötyi. Az Edt sokkal egyedibb és szexibb. Van tartása, elegáns, nem a szilikoncicákat célozza meg.
Rendben, köszönöm a kiegészítést! izgatottan indulok az ismeretlenbe…
Hm , a frissből mindenfèle màrka jöhet. Azzarro Chrome, azt hiszem a tommy for men is ilyen friss - fanyar, ès a Boss is.
Dolce gabbana a sima - imàdom. Olyan frissen èdes, nem tucatillat.
A light blue nőit nagyon szeretem, talàn a man is finom?
Ès egy illat amire 2 vàlasz lehetsèges, közèpùt nincs: vagy ahhh vagy fujjjj. Nagyon egyèni: Dior Fahrenheit. Fanyar, fàs , komoly.
Jilsander man : az talàn èdeskèsen friss, a nőit nem bìrom de a man nagyon jò.
Hú, ez nagyon klassz felvetés, köszönjük!
Teljesen igazad van, most nagyon trendiek ezek az édesebb férfi illatok, de szerintem sokan vagyunk akik ettől menekülünk. Vagy inkább azt mondanám, groteszk, mikor ilyen 18-20 éves kissrácok húzzák maguk után ezt az émelyítő felhőt. Nekem ahhoz egy különlegesen férfias - jellemzően közel-keleti vagy mediterrán - karakter kell, aki elég férfias az édesebb illatokhoz, nem pedig ezek a fiúkák…
A párom sajnos utálja az édesebb/fűszeresebb vonalat. A régi Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme egy ilyen illat lenne, amitől abszolút elgyengülök de például a nagy klasszikus, az Acqua di Gio is egy szuper illat, ma meg már nem is hordja kb. senki.
Nálunk a legnagyobb sztár jelenleg a Guerlain L’Homme Idéal Cool-ja (erőteljes, de kifejezetten elegáns illat) és két könnyebb, friss illat a Hugo Boss Bottled Unlimited és a Versace Man Eau Fraiche (erről hiába próbálom már lebeszélni, szerintem kicsit túl fiatalos ez már neki elmúlt 50, de hajthatatlan, ez a nyári kedvence).
Köszönöm. Korábban valahogy nem volt erre ilyen szinten igényem, vásároltam valami belépő designer illatot a reptéren vagy ami útbaesett és használtam. Most ott tartok hogy már sétáltatás közben is jobban érzem magam ha van rajtam valamilyen illat.
A La Nuit de L’Homme jó felvetés ki fogom próbálni. Az ADG az egyik nagy kedvencem volt régen! Talán pont ezért nem is gondoltam rá most… Ami még eszembe jutott a Versace Blue Jeans ? Állítólag nagyon '90-es évek hangulat.
Szerintem nem probléma ha fiatalos illatot hord, sőt! De értem mire gondolsz, viszont én is nézegettem kimondottan Férfiasnak mondott illatokat, pl: Tres Fraiche Hermès, Terre d’Hermes, Dunhill Icon. Olvastam hogy Nők szerint olyan szaguk van mint a büdös narancsnak meg “öregembernek” úgyhogy azt éreztem még érnem kell ezekhez az illatokhoz
Isabelle
Köszönöm Neked is, ránézek az ajánlásokra.