Nekem a tavasz/kora nyár mostanában
- Chanel Chance Eau Tendre: ezt fújtam idén elsősorban
- Sisley Eau Tropicale: mostani beszerzés, nekem nem annyira “tropicale” inkább egy könnyű virágos illat
Nyárra rákattantam a kókuszos-naptejes vonulatra, és eléggé elszaladt velem a ló az új beszerzésekkel:
- Tom Ford Eau De Soleil Blanc: egy travel kiszerelést vettem, tavaly egy mintácskám volt amit nagyon szerettem. Csak nehogy úgy járjak vele hogy annyira kedvenc, hogy a végén nem is használom (nálam van ilyen, előbb elfújkálom a “semmi különös” illatokat hogy fogyjanak el, a féltettek meg ott csücsülnek a polcon )
- Guerlain AA Coconut Fizz: talán a kedvenc most
- Jil Sander Sun Summer Edition 2020: nulla tartósság, lehet locsolni de olyan isteni Balaton-illata van és fillérekért vesztegették
- Radiant Pour Femme: csere, pár éve mintám volt belőle de ezt mostanra valahogy túl töménynek érzem. Lehet hogy hülyén hangzik, de valahogy zavar az intenzitása ennél az illatcsaládnál. EL Bronze Goddes hasonmás. Ha valaki tartós naptejes illatot keres jó áron, tudom ajánlani.
- D&G LB Sun: fújós, jó, de nulla tartóssággal. Elhasználom de nem lett kedvenc. Kicsit jellegtelenebb a többihez viszonyítva. Ezzel mindjárt a második kérdésre is válaszolnék, jó hogy nem üvegesben vettem, mert a Jil Sander árát nézve megbocsátható az illékonyság, de ez azért húzósabb.
Én már ezeket használom, akármilyen is az idő