Max annyit tudsz még tenni, hogy az vétel értékelésben megírod ezt a tapasztalatodat, de biztosan ott is “viszonozná” a dolgot.
Igen, sajnos az ilyen szituk mindenképpen gázosak és mindig annak áll feljebb, akinek vaj van a füle mögött
Végre itt a nyár, - néha még úgy is érezni - ezért gondoltam, feldobok egy pár 2020 tavaszi-nyári megjelenést a teljesség igénye nélkül. Ismeritek? Hogy tetszettek? Van-esetleg más egyéb a kívánságlistátokon az elkövetkező meleg napokra?
Idei flankerek:
- YSL Mon Paris Intensement EDP
- YSL Black Opium Neon EDP
- Mon Guerlain Bloom of Rose EDP
- Lancome La Nuit Trésor Nude EDT
- Lancome La Vie Est Belle Intensement EDP
- Dolce&Gabbana Light Blue Love is Love EDT
- Armani In Love With You Freeze EDT
- Hermes L’Ombre des Merveilles EDP
- Kenzo Flower Poppy Bouquet EDP
- Viktor&Rolf Flowerbomb Dew EDT
- Mugler Angel Nova EDP
Limitált szériák és egyéb újdonságok:
- Mugler Alien Mirage EDT
- Mugler Angel Eau Croisiere 2020 EDT
- Bvlgari Omnia Golden Citrine EDT
- Estée Lauder Bronze Goddess Azur alias Soleil Citrus EDT
- Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia EDT
- Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia EDT
- Loewe Paula’s Ibiza EDT
- Armani Ocean di Gioia EDP
- Gaultier So Scandal EDP
- Dolce&Gabbana Dolce Shine EDP
- Escada Flor del Sol EDT
- Givenchy Irresistible EDP
- Nina Ricci Nina Rose EDT
- Carolina Herrera CH Beauties EDP
Nekem eddig a kedvenceim a Flor del Sol és az új LVEB édességek kategóriában, friss illatok közül a Light Blue flanker és az Ocean di Gioia. Nagyon kíváncsi leszek még az idei új Aqua Allegoriákra, az Angelekre és az új CH verzióra!
Én nem ismerem őket bevallom
Múlt héten a Good Girl-t fújtam magamra, mondván, hogy az olyan kedves diszkrét illat. Mentségemre legyen mondva, hogy irtó rég használtam és elfelejtettem, hogy nagyon nem az Égett is a pofám az orvosnál várakozva, ugyanis iszonyú erős parfüm! Ekkor éreztem először, hogy biológiai fegyver lettem ezzel az illattal… Bárhol máshol nem érdekelne a dolog de eléggé mellélőttem ezzel akkor. Maga a parfüm pedig nagyon unalmassá válik 1-2 óra után, iszonyú édes… Gondolkodom is, hogy fel kéne tennem zsibire eladni inkább…
az mindig egy nagy kérdés, mi a helyénvaló illat orvosi látogatáshoz, igazi női probléma Én a púderes illatokra szavazok, ha már orvos… Egyszer olvastam a Fragrantica fórumján, hogy valaki érdeklődött, milyen illatokat javasolnak temetésre… elég morbid, de szerintem itt is a nagyon visszafogott, púderes tisztaságillatok irányában keresgélnék vagy leginkább a semmi felé. Szerintem sokszor könnyebb kizárni, bizonyos szitukra feltétlenül milyen illatúak ne legyünk
A Good Girlt én sem szeretem, valahogy sok nekem is. A másik ilyen “ikonikus” mumusom az Olympéa, azt sem nekem találták ki.
Ó pedig annyi púderes illatom van! Pont ezt a fojtogatót sikerült magamra fújnom Utólag még a könnyed, virágos illat is eszembe jutott. Jó tippet adtál, szerintem legközelebb a vintage Charlie-t használom, az nem fújós, hanem ujjal felvivős, a mennyiséget is szuperül el lehet találni, ugyanez igaz a Hungarian Rhapsody-ra is
A Good Girl igazi talány számomra, mert a nyanyós parfümjeimnél sose éreztem ezt a durva orrbatelepedő illatot… valószínűleg nem működünk együtt
Az Olympéa is ilyen? A Müllerben illatoltam ott jónak tűnt, de a fene se tudja, a Good Girl is jónak tűnt
A Good Girl egyáltalán nem egy szolid illat! Elég kemény játékos
Nekem az Olympéák olyan olcsó hatásúak. Persze mindig minden bőrkémia függő, de ha csak az üvegből szaglászva nézem, nekem ez olyan tipikus szolis testépítőnő vagy egy pultos illata. Valaki, aki túl akarja hangsúlyozni a nőiességét. A férfiak többsége mondjuk vevő erre.
Azt hiszem egy életre megjegyeztem a Good Girl használatának szabályait Eladni még mindig nincs szívem, nem tudom, butaság, hogy így ragaszkodom hozzá. Esti eseményre lehet meg pont tökéletes… kérdés mennyire tudom kihasználni…
Az Olympea véleményeden jót nevettem, meg kell szagolnom újra ezek után pláne
Az a nagyon rossz ezekben a fújós hirdetésekben, hogy odaírják, ne üsd le, hanem írj emailt, nyilván azért hogy folyamatosan fent legyen a hirdetés.
Csakhogy ha nem ütöm le, véleményezni sem tudom az adásvételt. Ha a hirdetéshez beírnám, csak letörli és felteszi újra.
Maximum a termék oldalára írhatnám ki, hogy ettől az eladótól kamut kaptam.
Sajnos ezzel a heti 1 feltöltéssel - ami ténylegesen 8 nap - nincs igazán jó megoldás. Szerintem sokkal igazságosabb lenne, ha eladás után azonnal vissza lehetne tölteni a hirdetést. Úgy sem árasztanánk el a falat… mert, hogy ez volt a célja a 8 napos szabálynak.
@Rose23 nagyon sajnálom, ez így tényleg extrán igazságtalan és bármit megtehet az eladó… ha meg csak fújósokat árul sose derül ki az átverés Ha az oldalra írod ki véleménynek jó esetben észreveszik,mielőtt vásárolnak tőle, attól tartok esetleg jelentik mert név van benne, akkor is ha nicknév. Nem tudom csak találgatok, lehet ha másra nem is jó, legalább kiadod magadból a rossz érzéseket.
@asianlover egyetértek veled, ugyanúgy dömpingszerűen elárasztják a falat hónapok óta folyamatosan (2-4 eladó). Mondjuk párból ki is nézem, hogy naponta képes lenne újratölteni, hogy az övé legyen legfelül mindig
Lányok, egy kis segítséget szeretnék kérni: kaptam egy FM parfümöt, de nem tudom minek az utánzata. Hiába kerestem rá. Lehet, hogy nem jól csinálom vagy már nem gyártott darab. Az eddigiek alapján a Lacoste Femme-re gondolok.
A tetején vagy egy szám: 129. A dobozán ennyi: FM, Femme by Frederico.
Mi lehet ez?
Oh, köszi!
Még az is lehet, hogy Escada, pedig nem az a tipikus Escada édes nyári izé illat. Zavarban vagyok még mindig. Meg kéne szagolnom élőben amire gondolok.
https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Into-the-Blue-998.html fragin inkább frissnek, írják virágos jegyekkel 1x rendeltem FM parfümöt Calvin Klein Euphoria-t hát semmi köze nem volt az eredetihez, nagyon kaki volt az utánzat. Barátnőm nem tudom mit rendelt, de az övé olyan jó volt! Lehet a tiednek is a javára vált a reformuláció
Illatjegyek alapján egyezhet. Egyébként nem rossz. Nem tolakodó, nőies, picit púderesnek érzem, a vizes jegyet nem tudom Egy fújást alig tudtam levakarni a karomról
Napi érdekesség: üvegbe zárták az űr illatát!
Majd rákeresek, hátha meg lehet rendelni valahonnan
Én amúgy ózonos illatra tippeltem volna, nem egy hétvégi grillezéshez hasonlóra!
Azta!! Ez nagyon érdekes!
Meg akarom illatolni, nagyon kíváncsi vagyok!
Ma kipróbáltam @Isabelle től kapott Aigner illatot, amit ő rögtön lemosott, mert annyira, khm átható mamós illata van
Vártam a mamósat, de gondolom, nem meglepő rajtam nem az, inkább egy púderes-virágos illat, fűszeres kezdéssel. Elolvastam a történetét is, meglepett, hogy ez lenne az igaz szerelem illata, mert annak meg olyan semmilyen. Nekem a Shalimar az igaz szerelem illata, mert páromtól kaptam meg végül, pedig utál minden parfümöt és egyszer sem szólt be az illatára