Huh en angolul csak beauty videókat nezek meg edzés videot. Nem igazán jo az angolom.
Pedig érdekesnek tűnik a téma.
Nekem is vannak Lolita parfümjeim, nagyon-nagyon szeretem őket, kár, hogy már csak rendelni lehetne belőlük. Emlékszem, egyiket még legalább 7 éve Müllerben vettem kiárusítva, másikat kb. 5-6 éve Rossmannban és azt is nagyon jóárasítva. Kár, hogy nem tankoltam fel belőle, mert ez utóbbit (L de Lolita Lempicka) már nem gyártják és csak aranyáron lehetne megrendelni, pedig annyira csodás fűszeres-mézeskalácsos, édes (számomra karácsonyi) illata van. Azóta is keresem a dupe-okat belőle, de még olyat sem lenne egyszerű beszerezni.
nagyon jó videó, fel is iratkoztam a csatornájára, épp elkezdtem nézni a milyen tónusú a bőröd videót is. Újabb dolog amibe sose gondoltam bele, hogy számít
Ne viccelj! A tónus mindenek alapja Ez a tónus téma meg a Kibbe-rendszer a szentkettősség
Hát műveletlen vagyok a téren, csak gyűjtöm a szem és szájravalókat bőségen Szégyen de Kibbére is rákerestem most
Szia tudom ez nem a zsibi de nekem van az L-ből egy minikém tusfürdővel és testápolóva (ezek minőségéért nem tudok felelni) és ha érdekel jelképes összegért postázom neked
De kár hogy nem értek angolul
Mi a lényege, hogy a műcici, műhaj, műszáj mellé a műpopó is kötelező…?
Mármint celebéknél
Stipi-stop, köszönöm Írok privátban.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Vera Wang Sheer Veil EDP-je?
Elég biztos vagyok abban, hogy alkohollal higított mintát kaptam egy KM-es eladótól, de mivel boltban nem lehet kapni, nem tudom összehasonlítani, ezert lenne róla kérdésem.
Előre is nagyon köszi, ha valaki tud segíteni
Sajnos nincsen
Egyszer én is kaptam 3 fújóst egy eladótól, és olyan furcsa érzetem volt, hogy - bár mindhárom illatot pontosan ismerem - érdekes módon mindegyik sokkal illékonyabb volt a szokásosnál… Szánalmas, hogy kb. egy kezemen egy tudom számolni, hány embertől merek még bármit megvenni
Megnéztem a parfümöt, nekem ugyan nincs ilyenem, de attól eladótól vettem fújóst, az tuti nem volt felhígítva alkohollal, bár én sem illatoltam meg boltban (LouLou) de lemoshatatlanul tartós. Sajnos nem működött rajtam a parfüm. Miből gondolod, hogy hígított?
(Érdekel a tapasztalat, mert nem sok fújósom van de azokkal nem volt gondom )
Levettem a kupakját és nem illatjegyeket éreztem hanem erős alkoholszagot.
Ahogy a kezemre fújtam, szinte azonnal felszáradt, elillant, kb mintha kézfertőtlenítő sprayt fújtam volna rá, egy kör alakú foltban azonnal felszáradt. Holott a parfümolaj miatt normál esetben nem így tűnik el és nem ilyen gyorsan. Sokat teszeltem a csuklómon, szóval 99% biztos vagyok benne hogy alkohollal felhigította.
Miután kifújtam, éreztem valami illatokat, de 1-2 óra elteltével már abszolút semmi nem maradt belőle.
Egyébként sosem bíztam ebben a fújós dologban, egyszer tettem most kivételt, mert ez boltban nem kapható, gondolom az eladó úgy volt vele, úgyse tudom ellenőrizni…
Többet soha.
Atyaég Szörnyen sajnálom ez baromi dühítő
Velem ez még nem fordult elő, pedig szemezgettem 1-2 Montale fújóssal, de ezek után nem tudom mi legyen
Igen, nagyon mérges voltam.
Egyébként ezt kb úgy lehet elkerülni, ha személyes átadásra megkéred, hogy hozza el az eredeti parfümöt, fúj egyet az egyik csuklódra, aztan a kifújt fújósból a másikra. Ha egyezik, oké.
De postánál ez nyilván nem játszik
Amúgy én is megtehettem volna, hogy helyben, amikor átvettem, gyorsany kipróbálom, dehát csak elraktam… Ennyit a bizalomról.
Mondjuk azért az is veszélyes, mert azt biztos, hogy nem teszed ki az ablakba, amit az Eladótól kapsz, ha elzarándokolt az átadásra, és ott kifújás után állna el a Vevő…
Marad a lutri és sajnos az így járás esete veszélyzónája
Haha Nagyon nehéz amúgy az ilyen helyzet, mert a Vevő érzi szégyenben magát, ha megszólal, pedig bizony, itt is az Eladónak kellene… Hány hasonló helyzetben voltam már! Igyekszem tudatosítani magamban, hogy ahol nem nekem van szégyellnivalóm, ott bátran álljak ki az igazam mellett. Persze mantrázni könnyebb, mint amikor ilyen szituba kerülök…
Ő se tenné ki az ablakba amit tőlem kapna, amiért át akart verni amikor én is elzarándokoltam az átadásra. Még az lenne a vicces, ha neki állna feljebb
Egyébként én is elmentem a belvárosból a Határ útig ezért a ****-ért.
Igen, ez tényleg így van.