Valóban, köszönöm. Rápillantottam, nekem tetszik a stílus, amit képviselnek, a parfüm is valószínűleg ezért tetszett meg.
Nem ismerem, de fragin szoktam csekkolni a parfümöket
Köszi, elég új ez a parfüm,hajj de fincsi. Én is szoktam amúgy itt csekkolgatni a parfümöket, de most elfelejtettem, jó hogy eszembe juttattad.
Nyáron nagy kedvencem amúgy a HERMÈS LE JARDIN DE MONSIEUR LI. Csodásan finom illat sztem. De ez is megosztó illat, valaki az erőteljesebb illatokat kedveli, és mostanság amúgy is olyan cukorfelhőkkel vonulnak a lányok…
Akkor álompasi…cicák plusz parfik
Igen, nagyon érdekes, hogy mennyire divatosak a cukorfelhő illatok, fiatal lányokra/nőkre szinte csak ilyeneket terveznek. Nagyon izgalmas témának tartanám, ha egy okos esztéta-kultúrantropológus készítene egy tanulmányt erről a trendről, hogy 2020-ra oda jutottunk, hogy egy minden irányból túlzó, milói Vénusz inspirálta kacsaszájú-műmellű-műcsípőjű és fenekű szexbaba a szépségideál, akit feltétlenül tömény cukorillat leng körül. Szerintem ez egy tinédzser fiú elvárásait tükrözik egészen obszcén módon felturbózva. Közben meg annyira szánalmas csapda a női nemre nézve, hogy a legnagyobb emancipáció közepette mégis ennek a kiszolgálására törekszik a saját fizikai szintjén…
Dettó egyik nyári kedvencem
Ezt a tanulmányt én is szívesen elolvasnám
A fiatalok szerintem sokszor azt “eszik”, amit eléjül tolnak és azt mondják nekik ez most a menő, fogyaszd és elfogadunk. Ha lenne más alternativájuk, tudnának róla, hozzáférhetnének, még a végén sok kis egyéniség nőne fel ebben az uniformizált világban és akkor összedőlne a fogyasztói társadalom.
Fogyasztói társadalom egyik rendkívül “remek” mellékhatása ez (is).
Sokadjára próbálom eldönteni hova tegyem a Lancome Oud Bouquet parfümét, mert igazából hosszú órák türelmes várakozása után lesz kedves illlata addig az oud orrnyálkahártyáig hatoló illata a domináns, rajtam pedig eléggé pasis.Amikor a rózsa beköszön igazán szép, de hamar elillan és nagyon édes marad a végére. Pedig amúgy annyira kíváncsi lennék egy jól működő oud illatra rajtam is. Noisette Roja parfümjét megmutatta élőben is, hű az aztán csodás volt, nem emlékszem melyik fajtát illatozhattam meg A parfüm sajnos kicsit magas árkategória nekem, meg inkább kisfújósok érdekelnének elsősorban.
Ti szeretitek ezt az összetevőt? Ha igen van ilyen kevésbé intenzív oudos parfüm ami nem pasis?
A Montale-nál keresgélj, ált. vannak fújósok a Red Aoudból, a Dark Purple, Aoud Roses Petals, Dark Aoud, Black Aoud parfümökből, ezeket próbáltam, imádom őket. Elég nehézsúlyúak, nyárra csak az Aoud Roses Petalst ajánlanám.
De jó, köszönöm az ajánlást, le is mentegettem őket a legszimpibb az összetevők alapján a lila, a rózsás amit nyárra ajánlottál és a fekete és szerencsére mindből kapható kisfújós is.
Gondolom sokat számít ha fújva van, mint kenegetve minőség szempontjából.
Ezeket kenve is lehet érezni. Nem rajongok a kenős mintákért, de amígnem nyerem meg a lottót, kénytelen vagyok ezekre fanyalodni a Neroliból…
Én is ezen az állásponton vagyok, túl vannak ezek az mű gejl édes illatok már tolva durvan. Nem tudom az okát. Nem is értek ehhez. Az biztos, hogy magamon ezeket képtelen vagyok elviselni, nyilván a korombol fakadóan is.
Egyetértek Addig meg fújósokat rendelgetünk a zsibiről Vagyis nekem ez a sorsom a drága parfümökkel
Lehet, hogy rá is unnánk, ha lenne 100 ml-nk egy parfümből.
Te a melegben mit szoktál magadra fújni? Szeretem a nehéz, nagyvad illatokat, de nyáron tömegpusztító fegyverek. Most a Gucci Bloom Acqua di Fiorit locsolom. A héten az egyik délutánon elkezdtem szimatolni, hogy mi ez a finom illat, aztán rájöttem, hogy én vagyok.
Simán lehet, ráadásul lassan fogynak. Hát nevetni fogsz, de ugyanazokat amiket télen Simán fújtam Chanel Coco-t nyáron is, igaz az angol nyár lófing volt a hazaihoz képest Tavaly nyáron vettem meg a Hungarian Rhapsody-t, kipróbálom majd nyárra, olyan finom virágos illata van, illetve van két kamuparfümöm is, és a Good Girl került terítékre. Az utóbbit kicsit megbántam mint vételt, mert drága volt és annyira nem is jó rajtam mint a teszteren. Tetszenek a virágosabb illatok, gondoltam valamelyik nyáriasabb Shalimar kipróbálására szigorúan kisfújóst, mert rajtam a pézsmás, mósusz, erős alapjegyű illatok működnek jól. Idén nem tudom mekkora a kilátás, hogy terrorizáljam a környezetem a nyanyó kollekcióval, de esélyes, hogy őket fogom fujkálni, esetleg valamelyik Montale kisfújóst Még a Fracast kipróbálnám nyárra, mert nagyon finom virágos és olyan jól működünk együtt
Ez a Gucci parfüm nagyon jól hangzik! Jót nevettem azon amit írtál, aranyos Végül is nekünk a legfontosabb tetszik-e az illat a többiek megszokják, mint az extrább sminket
Én nyáron valahogy mindig ehhez térek vissza:
https://kremmania.hu/kremek/lolita-lempicka-for-women-edp
Vagy ha keleties hangulatom (kolléganőm szerint szeráj szag ) van, akkor ehhez:
https://kremmania.hu/kremek/sahlini-la-femme
Ezen akkorát röhögtem
én is… de csak mert a szülővárosomban van egy Szeráj nevű kebabos
Inkább a ruhatár topic-ot érinti, de itt vetettük fel a megváltozott nőideált. Tegnap jött velem szembe pont ez a videó, ami szintén erről szól
Nagyon kedvelem Justine-t, jó meglátásai vannak a trendekről, sokat tanultam tőle az elmúlt pár évben, szívesen nézem a videóit.