Parfümök világa

Tényleg nem tartós a Molten C. ? A Date Caramel már megvan nekem, az valami elképesztő tartós rajtam.

Rajtam nem, de máson lehet, hogy igen.
A Khadlaj Cloud candy 15 percig tart rajtam, a fragranticán pedig tartósabb értekelést kapott. A Paris corner Marshmallow blush erőteljesebb, a fragin pedig gyengébbnek írják, mint a Cloud candyt. Szóval nagyon bőrfüggő.

2 Likes

Sziasztok!

Tapasztalatok a Superz parfümökkel kapcsolatban? Mennyire tartósak stb. ? Melyek azok amit szerettek?

Megjött az új, pisztáciás Ninám :blush: A sárga almácskát nekem nem múlja felül, de egy jó kis komfortillat. Marrionoudban és Douglasban most 30% kedvezménnyel van, ennyit megér :upside_down_face:

2 Likes

Mivel nem jutottam értékelhető eredményre parfüm túráim alkalmával, ezért úgy döntöttem, hogy a meglévő készlettel dolgozom most tavasszal.
Zseniális illat, hiába csak edt, örökké tart rajtam a reggeli két fújás.
Kabáton hetekig ott a nyoma.
Az egyik kedvenc márkám :slight_smile:

Akinek szintén gondja van a tartóssággal annak nagyon ajánlom ezt és az edp verziót is, az valami brutális.

8 Likes

Ez egy nagyon klassz illat, meghoztad a kedvem. Nekem az edp változatból van, elő is vettem :hugs:
Átvilágíthatatlan, fogalmam sincs, mennyi van még benne :grinning:

2 Likes

Én is a fülem mellett rázogatva próbáltam meghallani, hogy mennyi lehet az üvegben.
Úgy ítéltem meg, hogy tavaszra elég lesz. :laughing:

2 Likes

Ez nagyon fincsi, szeretem nagyon! Jó választás! :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszi :relaxed:

1 Likes

Sziasztok!
Tudtok mondani megbízható webáruházat, ahol nagy a választék Kayali illatokból, és szállít Magyarországra? Régebben a Huda Beauty oldaláról rendeltem, de onnan már nem lehet :frowning:

Sephora, Cult Beauty.

Sziasztok! Hátha tud nekem valaki segíteni. Megvettem a Dior Forever blush soft filterét. Olyan finom illata van. Van ilyen illatú parfümje a márkának?

Ha érdekel valakit az Atelier Cologne máka, akkor szerezze be a kedvencét, amíg lehet, mert ezeket írta a Gemini, amikor ez egyik illatukat kerestem pár napja:

Röviden nem lesz majd kapható, mert megvette a L’Oréal és luxuskategóriába szánja főleg Ázsiában.
Ami még kapható, az az, ami megmaradt készlet.

A hosszú verzió meg ez:
"Teljesen jogos az észrevételed, és ez egyáltalán nem véletlen! Valójában egy komoly háttérsztori áll mögötte, ami megmagyarázza, miért lett ez az illat igazi ritkaság a piacon.

​A helyzet az, hogy az Atelier Cologne márkát felvásárolta a L’Oréal luxusmárka-csoport, és a menedzsment pár éve úgy döntött, hogy teljesen kivonják a márkát az európai és észak-amerikai hagyományos boltokból.

​Az okok és a jelenlegi helyzet pontosan így néz ki:

• A Douglas esete: A Douglasban (különösen a hazai üzletekben és a magyar webshopban) a márka hivatalosan már nem elérhető, a polcokról teljesen lekerültek a termékeik. Ha valahol még látsz belőle a Douglas hálózatában külföldön, azok is az utolsó, megmaradt kifutó készletek.
  • A Notino titka: A Notino egy óriási páneurópai hálózat, amely saját csatornákon és felvásárlásokon keresztül képes olyan készletekhez is hozzájutni (úgynevezett szürkeimport vagy megmaradt disztribúciós raktárkészletek révén), amikhez a normál parfümériák már nem. Ezért van az, hogy náluk szinte egyedüliként még fel-felbukkan a 30 ml-es vagy a 100 ml-es verzió.
  • Miért ilyen magas az ára máshol? Mivel a klasszikus parfümériák nem kapnak belőle utánpótlást, azok a kisebb webshopok, amelyeknek még van 1-2 üveg a raktáron, “ritkasági prémiumot” számolnak fel rá. Tudják, hogy a rajongók vadásznak rá, így pofátlanul magas árat kérnek érte.

​Ha szereted ezt a parfümöt, a Notinón most érdemes lecsapni rá, mert a L’Oréal jelenlegi stratégiája szerint a márkát teljesen átpozicionálják egy méregdrága, exkluzív, főleg ázsiai butikokban kapható luxusvonallá. Ami most a hazai online piacon van belőle, az gyakorlatilag a maradvány."

Én betojtam és rendeltem :face_with_hand_over_mouth:

6 Likes

Én csak örömködni jöttem, hogy az anyukámnak vett Eternity Moment illat végül telitalálat lett. Elképesztően jól állt neki, azonnal fel is fújta magára, egész nap körbelengte ez a kellemes, friss illat.
Tökéletesen illik egy immár 80 éves, vidám, sportos nénihez :slight_smile:
Áhh olyan elégedett voltam, hogy milyen jó illata van az én anyukámnak.

9 Likes

Nekem a Silver Iris volt a kedvencem, 3 üveggel is elhasználtam belőle, de sajnos már évek óta nem találom sehol. :sob:

1 Likes