Parfümök világa

Tényleg nem tartós a Molten C. ? A Date Caramel már megvan nekem, az valami elképesztő tartós rajtam.

Rajtam nem, de máson lehet, hogy igen.
A Khadlaj Cloud candy 15 percig tart rajtam, a fragranticán pedig tartósabb értekelést kapott. A Paris corner Marshmallow blush erőteljesebb, a fragin pedig gyengébbnek írják, mint a Cloud candyt. Szóval nagyon bőrfüggő.

2 Likes

Sziasztok!

Tapasztalatok a Superz parfümökkel kapcsolatban? Mennyire tartósak stb. ? Melyek azok amit szerettek?

Megjött az új, pisztáciás Ninám :blush: A sárga almácskát nekem nem múlja felül, de egy jó kis komfortillat. Marrionoudban és Douglasban most 30% kedvezménnyel van, ennyit megér :upside_down_face:

2 Likes

Mivel nem jutottam értékelhető eredményre parfüm túráim alkalmával, ezért úgy döntöttem, hogy a meglévő készlettel dolgozom most tavasszal.
Zseniális illat, hiába csak edt, örökké tart rajtam a reggeli két fújás.
Kabáton hetekig ott a nyoma.
Az egyik kedvenc márkám :slight_smile:

Akinek szintén gondja van a tartóssággal annak nagyon ajánlom ezt és az edp verziót is, az valami brutális.

8 Likes

Ez egy nagyon klassz illat, meghoztad a kedvem. Nekem az edp változatból van, elő is vettem :hugs:
Átvilágíthatatlan, fogalmam sincs, mennyi van még benne :grinning:

2 Likes

Én is a fülem mellett rázogatva próbáltam meghallani, hogy mennyi lehet az üvegben.
Úgy ítéltem meg, hogy tavaszra elég lesz. :laughing:

2 Likes

Ez nagyon fincsi, szeretem nagyon! Jó választás! :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszi :relaxed:

1 Likes

Sziasztok!
Tudtok mondani megbízható webáruházat, ahol nagy a választék Kayali illatokból, és szállít Magyarországra? Régebben a Huda Beauty oldaláról rendeltem, de onnan már nem lehet :frowning:

Sephora, Cult Beauty.

Sziasztok! Hátha tud nekem valaki segíteni. Megvettem a Dior Forever blush soft filterét. Olyan finom illata van. Van ilyen illatú parfümje a márkának?