Tényleg nem tartós a Molten C. ? A Date Caramel már megvan nekem, az valami elképesztő tartós rajtam.
Rajtam nem, de máson lehet, hogy igen.
A Khadlaj Cloud candy 15 percig tart rajtam, a fragranticán pedig tartósabb értekelést kapott. A Paris corner Marshmallow blush erőteljesebb, a fragin pedig gyengébbnek írják, mint a Cloud candyt. Szóval nagyon bőrfüggő.
Sziasztok!
Tapasztalatok a Superz parfümökkel kapcsolatban? Mennyire tartósak stb. ? Melyek azok amit szerettek?
Megjött az új, pisztáciás Ninám
A sárga almácskát nekem nem múlja felül, de egy jó kis komfortillat. Marrionoudban és Douglasban most 30% kedvezménnyel van, ennyit megér 
Mivel nem jutottam értékelhető eredményre parfüm túráim alkalmával, ezért úgy döntöttem, hogy a meglévő készlettel dolgozom most tavasszal.
Zseniális illat, hiába csak edt, örökké tart rajtam a reggeli két fújás.
Kabáton hetekig ott a nyoma.
Az egyik kedvenc márkám
Akinek szintén gondja van a tartóssággal annak nagyon ajánlom ezt és az edp verziót is, az valami brutális.
Ez egy nagyon klassz illat, meghoztad a kedvem. Nekem az edp változatból van, elő is vettem 
Átvilágíthatatlan, fogalmam sincs, mennyi van még benne 
Én is a fülem mellett rázogatva próbáltam meghallani, hogy mennyi lehet az üvegben.
Úgy ítéltem meg, hogy tavaszra elég lesz. 
Ez nagyon fincsi, szeretem nagyon! Jó választás!

Köszi 
Sziasztok!
Tudtok mondani megbízható webáruházat, ahol nagy a választék Kayali illatokból, és szállít Magyarországra? Régebben a Huda Beauty oldaláról rendeltem, de onnan már nem lehet 
Sephora, Cult Beauty.
Sziasztok! Hátha tud nekem valaki segíteni. Megvettem a Dior Forever blush soft filterét. Olyan finom illata van. Van ilyen illatú parfümje a márkának?