Régi kedvencem, rajta van a képzeletbeli listán 
Sziasztok! A Palmolive relax (lila) tusfürdő illatát keresem parfüm vagy testpermet formában. Már jó ideje keresgélem,sajnos eddig eredménytelenül,pedig nem egy bonyolult illat. Levendula , ylang-ylang elvileg. Előre is köszönöm,ha tudok segíteni. 

Éssss megvan az idei nyári befutó : Cavalli Paradiso.
Volt lehetőségem kipróbálni és valami csodálatosan mutatott rajtam a seggrepesztő melegben. Friss, elegáns, szikrázó, kicsit vizes is.
Hiába, na sosem leszek elegáns Chanel hölgy, hozzám inkább az olasz vonal áll közelebb, eddig a Versace volt a befutó, meg a spanyol Narciso, úgy tűnik, hogy Cavallit is nyugodtan felírhatom a listámra.
Továbbá revidiáltam azt az álláspontomat, hogy csak 80-100 ml- s kiszerelést vegyek meg, mert sajnos túl rövid az élet és túl sok kipróbálásra váró illat van, így gyorsabban haladok.
Notino rendelés amúgy, az egész pakk volt 10.600 Ft.
Valakinek van tapasztalata a Zara-Jo Malone Silent Flowers sorozattal?
A legtöbb állítólag nem elérhető itthoni Zara üzletekben, másrészt nincs az a parfüm, amiért bebattyognék valamelyik budapesti plázába.
Ma érkezett csomag, még várok egy Notinot is aztán együtt beteszem őket az unboxingba is.
A Parfimoról rendeltem, a Davidoffot anyukámtól kaptam.
Gyerekek, hogy ez mekkora nosztalgia nekem, te jó ég! Kamasz voltam, még a 90’ es évek közepén amikor először láttam ezt az üveget annál a hölgynél akinek a fiaira vigyáztam. Minden egyes alkalommal mikor a fiúk nagy nehezen elaludtak, megszagoltam a kupakját, ez volt az esti szertartás.
Egy Kenzo L’Eau par és egy Chloé Narcisses is lakott még a polcon, de ez most nem lényeg, csak magamban röhögök, hogy erre emlékszem, de hogy tegnap mi volt arra kevésbé.
Szóval ez nekem már akkor instant szerelem illat volt, pár évvel később az első keresetemből nyilván ezt vettem meg, és ez volt az első igazi parfümöm. Saját választás, saját pénzből, mámor.
Tiszta víz vagyok egyébként, bár nem hiszek benne, de a horoszkóp szerint is dupla vizes jegyem van, világon a legjobban vízben érzem magam, kilómétereket úszom, ha csak tehetem, ennél jobban azt gondolom papírforma szerint nem is illik hozzám semmi.
Annyival módosítanám ezt a dolgot, hogy most így 40 felett már inkább nyári és otthoni komfort illatnak használom, azért ehhez a sok vízhez kell a tűz, mély, meleg, balzsamos illatok télre.
Így ez a kettő az Aqua Kissel ami szintén egy édes de vizes illat, zseniálisan összeillenek és szerencsére nem punnyad be egyik sem rajtam. Cukor áron adták 5 ezer Ft környéke volt az 50 ml, de vakvásárlást nem javaslok, mert ez van akin férfias lesz és van aki azt mondja, hogy wc illatosító.
Rajtam ez friss, kicsit édes, nagyon de nagyon vizes és eszméletlen erősséggel projektál, 3 fújás simán kitart egész nap.
Most egy darabig nem fogom elengedni ezt az illatot az biztos, főleg amíg ilyen meleg van, de kíváncsi leszek rá ősszel is, hogy milyen mikor kissé hűvösebb az idő.
Azt hiszem, hogy ennél már csak a REM vizesebb.
Lányok, jó mandulás parfümre van ötletetek?
Az Angel Stellart néztem ki őszre/ télre de az inkább Muse jellegű mogyorós vonal, amúgy én csokisnak érzem. Ettől egy kicsit szelídebb szerintem jobb lenne.
Mmmmm télire amúgy régóta kívánságlistás nekem a Hermes Ambre des Merveilles.
Ki mit vesz majd ha már hűvösebb lesz? 
Nem veszek semmit (gondolom ezt most, hehe), hanem váltok. Jön a vanilla aura és a kismet angel. 
Ha mandula helyett jöhet pisztácia is akkor Hermés Un Jardin A Cythére 
Igen, szóba jöhet , köszi
Hermestől amúgy több is tetszik, a Laguna kertje, a Merveilles ámbrás változata és a Barenia is.
Utána olvasok a Cythérenek is.
Itt van az ősz, itt van újra 

Már nagyon vártam a hűvösebb időt, hogy a kis kedvenceim előkerüljenek.
Érdekesség parfümrajongóknak, kis illatorgia:
A kert május elejétől szeptember végéig látogatható és csak hétvégi napokon, a belépés ingyenes. Klassz program, érdemes rá időt szánni.
Már a képek is fantasztikusak 
Voltál ott?
Igen, jártam az illatkertben és nagyon élveztem. Az ágyások között a fűre rá szabad lépni és meg lehet szagolni közelről is a virágokat. Van egy kis üvegházas része is a kényesebb növényeknek, citrus sor a különböző citrusféléknek, rózsakerti rész, kamélia, jázminfélék, csupa illatos növény.
De szép! A rendezett rész is meg a kicsit elvadult is.
Szeretek virágokat szagolni

Be fogom fotózni, ha ideért amit végül anyukámtól kapok ajándékba.
Sokat gondolkoztam és tesztelgettem az Angel Stellart, de ehhez úgy 10 fok és az alatti hőmérséklet lesz az ideális, egyelőre nekem sok.
Még tavaszról bekattant nekem a jázmin a Valentino Donna Intense illattal és nem is engedtem el, így lett előbb Alien Hypersensem és most érkezik mellé az Angel Elixír.
Mikor először teszteltem az Elixírt kb. az ablakon dobtam volna ki, hogy ez aztán nem Angel, most szórakoznak velem vagy mi… de ha elfogadom, hogy ez egy flanker ami már nagyon elhúz az anya illattól akkor szerethető, így ezt választottam őszre.
Még mindig van a Narciso Fleur de musc edt-ből azt is előszedtem, hogy fogyjon, mert elsírom magam, ha elromlik mielőtt elfogyna.
Télre tervben van a Stellar és a Merveilles elixír, szerintem karácsonyra fogom kérni. 
Jön majd a fotó, szerintem a héten már a kezemben lesz a csomag. Bare Vanilla VS testpermetet választottam hozzá, szerintem jó kombó lesz.
Ajándékba kaptam őket, a Parfimo webáruházból lett rendelve egyébként.
Ezek pedig az őszi illataim, a Narcisoba újra és újra bele tudok szeretni.
Ma kóboroltam egyet a Douglas környékén és -20% akció volt.
A parfüm instant szerelem, még várni kell hétfőig vele, hogy 20 fok alatt legyen a hőmérséket, az fog igazán jól állni neki.
A régi verziót anno eladtam, mert nem illett hozzám, de ez az új egy csoda! 
Annyira kíváncsi vagyok az illatára! Írd majd meg, hogy milyen rajtad a hűvösebb időben!
Ez nagyon izgalmas, láttam a reklámot a Guerlain oldalán én is várom majd a véleményedet.