A Sweet Heaven isteni gourmand illat, de nyárra már ne spejzolj belőle - sok lesz, kifejezetten késő őszi-téli illatnak tartom. Nagyon tartós, és könnyen túl lehet tolni. Van benne minden, ami szem-szájnak ingere: mogyoró, kakaó, ámbra, tonka, vanília stb.
Röhejesen olcsó volt, kb. 7500,- Ft-ot kértek érte és iszonyat mennyiség, szerintem míg élek nem fog elfogyni.
A méhecskés illatot több oldalon is lehúzták, de most már tényleg úgy vagyok vele, hogy a saját “megérzéseimre” hagyatkozom parfümválasztás terén, amit az esetek 99 %-ában “vakon” szoktam megejteni (ennek ellenére ritkán érzem úgy, hogy tévedtem). Bebizonyosodott az évek alatt, hogy amit agyondicsérnek, az nekem annyira nem jön be és fordítva.
Ő egy szolidabb, de nagyon kellemes parfüm - itt a virágok dominálnak, nem is annyira tartós, mint a Sweet Heaven, de ne várjunk laza lötyike feelinget ettől se: jázmin, orchidea, vanília. Gucciék Flora Gorgeous Orchid illatához hasonlítják. Tavasszal még lehet fújkálni, úgy gondolom. Az üveget itt már kissé túldekorálták, mégsem hat gagyinak, egyébként meg úgyis tudjuk, hogy az arab világ nem a minimalizmusáról híres.