Parfümök világa

Megértelek!!! Lolita-rajongóként jelentkezem!
Férjem kérdezte fotózás közben: “Eladásra szánod?”
Válaszom: “Ne álmodozzál, ebből nem veszünk neked új járgányt, ezek kincsek.” :grinning:
Gömbölyű üvegesek - szögletes üvegesek - egyéb Lolita (ezek is nagyon finomak) - és az utolsó, limitált kiadás, ami ugyan szögletes üveg, de elképesztően szép (még néhány helyen lehet kapni). :heart_eyes: (Szerintem van még valahol egy fekete gömbölyű üvegem is, de azt perpillanat nem találom.)

11 Likes

Ezt most találtam meg, miközben a Loliták között matattam.
Szívből ajánlom, én biztos, hogy ezt (is) fogom fújni tavasszal.

1 Likes

Micsoda gyűjtemény! :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen az ajánlást! Jeremy is sokszor betette a videóiba, onnan “ ismerem”.
Csodaszép gyűjteményed van Lolitákból, gratula.
Az Elle L’ aimet évekkel ezelőtt kinéztem magamnak nyári naptejes kategóriában, volt is belőle gyári mintám. Nagyon ütős illat, csak azért nem vettem meg, mert éjjelre fújva durva rémálmom lett tőle.
Lehet túl kéne ezen lendülni. :slight_smile:

1 Likes

Tudom, hogy botrányosan teátrális, de: Lolita forevör! A Le parfumben (sötétkék üvegcse) fogok úszni egész tavasszal.

8 Likes

Átérzem… hasonló élményem volt, csak nem éjszaka.
Valamikor az őskorban, kb. 20 évvel ezelőtt a reptéren össze-vissza fújkáltam magam Givenchy Amarige illatával. Felszállás előtt ofkóz.
Imádom a repülést, a hajókázást, a hullámvasutat, soha, sehol nem volt és azóta sincs hányingerem ilyen helyzetekben. Na de akkor… életben nem voltam olyan rosszul, folyamatosan csak a parfümöt éreztem, azt hittem, sosem landolunk.
Két évtizednek kellett elreppennie, mire azt mondtam, hogy akkor Amarige nélkül nem élhetek.
Megkaptam tavalyelőtt szülinapomra, de még azóta sem volt merszem kibontani. :joy:

4 Likes

Kellemes fürdőzést :slight_smile: nagyon szépek a kis almák​:relaxed:

1 Likes

Sajnos még fogalmam sincs. A legtöbb illatom ikább őszi, téli édes vaníliás, mindig ilyenekre csábulok el.
A Zara Waterlily Tea Dress lenne az ultimate tavaszi illatom, nagyon szeretem továbbra is, de sajnos minden nap nem fújhatom, mert őrületesen erős. Hiába imádom és fürdenék benne, nem egy közönségkedvenc illat és nem akarom megutáltatni magam.

Most ezek vannak a fejemben kipróbálásra (de most van más prioritás a parfümvásárlás helyett, úgyhogy jelenleg csak álmodozok):

• Juliette Has a Gun Vanilla Vibes
  • Diptyque Philosykos EDP
  • Maison Margiela Replica Beach Walk

Ha esetleg próbáltátok ezeket, megköszönöm, ha írtok egy pár sort róluk :slight_smile:

1 Likes

Ma délelőtt végre eljutottam a Douglasba és ki tudtam próbálni ami érdekelt:
Zöld Versace: lenge sampon illat
Alien plum: broáf
Hermes Laguna kert: krém illat
Chanel Coco Mademoiselle : borotvahab
Dior Dolce Vita: nagyon klassz, de inkább nyári
Gaultier Classique edt: áhhhh szerelem még mindig.
Szóval megtérek gyökereimhez és rendelek egy Gaultiert, rengeteg üveggel elfújtam már belőle.
Csalódás volt amúgy ez a parfüm túra, sokkal többet vártam a Crystal Emeraldtól.

8 Likes

:rofl: :rofl:

2 Likes

A Beach Walk megvan, nagyon hasonlít az egyik Tom Ford parfümre, csak utóbbiban van valami (számomra) zavaró, ami ebben szerencsére nincs. Naptejre hajaz az illata, elég édes, próba nélkül nem érdemes vakon megrendelni.

1 Likes

Szia!
Lehet nem kellene megfázva parfümöket szaglásznom, de jól érzékeltem, hogy az új Alien sima kis édes cukorkás izé, és nyoma sincs az eredeti illatnak?

Nem tudom, én csak egyet fújtam a blatterre és mikor beleszagoltam ez az üzenet érkezett az orromon át az agyamba : " fújjj ez ordenáré édes hónaljszag".
Nem akartam ilyen csúnyát írni róla, mert lehet hogy sok ezer embernek élete illata lesz és még jól is áll majd nekik, nekem a kis papír sajnos a fentieket üzente.
Ezután még akart mutatni az eladó valami robotot, de kimenekültem a boltból.

8 Likes

:joy: :joy: :joy:

1 Likes

:rofl::rofl::rofl: paco rabanne parfüm van, ami robotként néz ki :rofl::rofl:

2 Likes

És tényleg… :joy: Abszolút érdeklődési körömön kívül esnek a PR parfümök (is).
Most éppen arab parfüm korszakomat élem, első szerzeményem a Date Caramel.
Egy gondom van vele: ma egész nap csokit zabáltam volna, mert ezzel fújtam be magam reggel. :rofl:

3 Likes

PR Fame?
Ne bándd… :joy: A kis mintát két fújás után kitettem a lépcsőházba, hátha valakinek bejön.

2 Likes

Igen az lesz az, az elsőt lehet, hogy próbáltam is, csak azóta már elfelejtettem. :smiley:

Uhh micsoda gyűjtemény… :star_struck: Nekem az “ős-Lolita” van meg mint féltve őrzött kincs (felső kép jobbról második) és volt egy So Sweet 10 millisem a notinóról, azt szerettem, meg egy Lolitaland szintén onnan, de erős a gyanúm hogy hamis :unamused: Felfújáskor egy csodás mézeskalácsos mese-illat, ami nagyon hamar elillanik és utána semmi. És mozog a kupakja, amit szintén furcsállok. Ez vette el a kedvem a notinós rendelésektől :pensive:

1 Likes

Komolyan nem értem, hogy egy olyan webáruház mint a Notino hogyan engedheti meg magának, hogy rendre másra hamis és/vagy romlott termékeket forgalmazzon. Hiszen most már nem csak online léteznek, üzleteik is vannak - nem fosnak egy ellenőrzéstől vagy perek sokaságától? Őszintén szólva én jobbára “kényszerből” és nagyon ritkán rendelek a Notinótól. Kényszer alatt azt értem, hogy adott terméket, amit nagyon szeretnék, más webáruházban nem lehet elérni. Egyéb esetben csak olcsóbb parfümöket, kozmetikumokat van merszem onnan rendelni.
A lötyögős kupak tipikus gyanús jel parfümök esetében. Nem tudod már megreklamálni?

1 Likes