Tök jóindulatból írom, szerintem kuka.
Én is erre számítottam sajnos, ha valakit valamiféle nosztalgiából érdekelhetne is, az a közönség valsz. nagyon kicsi (a parfümök pedig ennyi idő után biztosan nem olyan illatúak már, hogy az nosztalgikus emlékeket ébresszen
).
Köszönöm a választ!
Szia nem tartottál attól hogy hamisítvány…? Én amúgy már a notinóról sem merek vásárolni mert kaptam nagyon gyanúsan gyönge illatú parfümöt tőlük, és ez a parfimo-s ár annak is majdnem a harmada. Mi a véleményed a parfümről…?
Nem, egyáltalán nem tartottam tőle. 
Sokkal inkább megbízom a kevésbé népszerű webáruházakban, mint a Notino-ban. (A Notino reklamációs protokolljától a falnak megyek: küldd vissza a saját költségeden, vagy vidd vissza az üzletbe, az ingyen van - röhejes.) Személyes véleményem az, hogy amióta Iparfümériáról nevet váltottak Notinora, kissé elgurult az a bizonyos gyógyszerük, már nem tudják, hogy miért mennyit kérjenek, agyukra ment a népszerűség.
Többször rendeltem már a Parfimo-tól, Vivantistól, soha nem volt problémám velük, pedig elég sok parfümöt vásároltam már tőlük.
Első lépés a kódok ellenőrzése (QR ha van és a batch), bár azt állítják, hogy már ez sem garancia semmire. Sokat elárul a csomagolás, valamint az üveg kivitelezése + szívócső.
És végül az illat maga.
Ezt a Gold verziót még nem bontottam ki, de a kék üveges, classic Byzance-t már igen, azt is a Parfimo-tól rendeltem: olyan tartós, hogy “levakarni” alig tudtam magamról, bár nem is akartam. Semmi nem utal arra, hogy hamisítvány lenne.
Azt még megemlíteném, hogy pl. ez a Rochas illat nem tartozik a trendi parfümök közé, ezért nem tartom valószínűnek, hogy bárki a hamisításával bajlódna. Bár semmi nem kizárt…
Ez például a mai árazása a Notinonak. Komolyan, leverem az ékszíjat ettől - össze-vissza áraznak mindent, olyan érzésem van, mintha valamelyik illetékes munkatárs a homlokára csapva, unalmas óráiban játszadozna az árakkal. Novemberben az UD Naked palettát 13.000,- Ft-ért adták 1-2 napig, aztán megint felcseszték 23.000,- Ft-ra. De olyan is volt már, hogy az Iris Malika parfüm egyik éjszaka 12.000,- Ft volt, másnap reggel már 29.000,- Ft. 
Tudom, hogy ennek biztosan van valami magyarázata, de ez az árazási rutin bennem abszolút bizalmatlanságot gerjeszt.
Én most jártam úgy a parfimóval, hogy romlott parfümöt kaptam. Kitöltöttem a reklamációs űrlapot, saját költségén visszaküldtem a csomagot és most várok. Nagyon remélem, hogy nem kell küzdeni velük.
Sajnálattal olvasom… saját költségen kell visszaküldeni? Szerintem azt utólag a termék árával együtt vissza fogják téríteni. Megkérdezhetem, hogy melyik parfümról van szó?
Igen, saját költségen. Már megérkezett hozzájuk, erről kaptam is igazolást. Michael Kors Gorgeous a kérdéses darab, dm-ből van 30 ml-es kiszerelésem, innen jó áron rendeltem 100 ml-t. Maga a lötty is sötétebb és sárgásabb, a szagáról meg ne is beszéljünk, mint az állott bor, köszönőviszonyban sincs a drogériás illatával.
Majd írok a fejleményekről, amíg le nem zárul az ügy, nem merek tőlük rendelni mást, pedig tényleg barátiak az árak nagyon.
Parfimo update: elfogadták a reklamációt és a parfüm árán felül a szállítási költséget és a visszaküldés költségét is visszautalják. Nem mondom, hogy gyors volt, de korrektül kezelték az ügyet, máskor is fogok rendelni tőlük.
Örülök!!! Meglepődtem volna, hogy ha nem így intézik. Mint említettem, nekem soha nem volt problémám velük, így nincs tapasztalatom, hogyan intézik a reklamációt, de a Brasty-nak már küldtem vissza parfümöt (véletlenül tesztert küldtek normál csomagolású helyett), és ők is mindent visszatérítettek. Pedig csak packetával tudtam nekik visszapostázni és több ezer Ft volt a költség, de visszautalták.
Nem akarom védeni őket, de az tény, hogy a dobozba ők sem látnak bele, azt meg nem lehet elvárni egy ilyen webáruháztól, hogy minden dobozon ellenőrizzék le a kódot.
Nálam most ők sorakoznak tesztelésre. Van még pár, de amit màr próbáltam, azokat nem fotòztam most. Illetve Lancôme Zenith, az nagyon bejött.
Sziasztok!
Akik még forgalmazás időszakában ismerték az Alien Essence Absolue illatot.
Mi volt a dobozán? Nagy betűvel MUGLER, vagy a Thierry Mugler írottan? Vagy volt mindkettő?
Köszi! 
Ki mit fog fújni idén tavasszal? 
Még van egy bontatlan üveg az eredeti Lolita Lempickából (amikor megtudtam, hogy megreformálják, felhajtottam még belőle), szerintem azt fogom. Persze csínján, hogy maradjon belőle, amíg lehet.
Számomra ez az illat maga a tavasz.
Mennyire tartós ?
Tavasszal mindig valami Nina Ricci vagy Trussardi amikre vágyom, de lepkefing majdnem az összes 
Valami friss, de nem túl virágos , gyömbértelen illatra vágyom, ami tartós.
Így szoktam kilyukadni újra és újra a Versace: Bright Crystal vagy Yellow Diamond illatoknál
amiket nagyon szeretek , de így lassan 20 év után már kissé unok 
Ez egy csoda, imádom, még van egy pici egy kb húsz évvel ezelőtti üveg alján annyira spóroltam vele. A mennykő csapjon bele akik megreformálás címszó alatt mindent ami jó elb@cnak 
Nekem a Chance Splendide amit ki akarok próbálni és rendeltem pár mintácskát belőle (üvegesre nem hiszem hogy befektetek)
Engem azok a Chopardok érdekelnek amiket a lányok itt mutogattak és az új zöld Versace.
Mintákat kell vadásznom 
Meeeeeg bejött a képbe a Coco Mademoiselle is, szerintem már lecsengett 10 éve mindenki hordta most Baccaratban és dupejaiban úszik a város.
Rajtam nagyon tartós.
Emlékszem, amikor tanultam vezetni, az oktatóm vagy háromszor megkérdezte, és végül el kellett vinnem az üveget, hogy megnézze, hogy mi ez az illat. Mondta, hogy vesz majd a barátnőjének, annyira tetszett neki. 
Állítólag a már szögletes üveges kiszereléses Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Original parfümnél visszatértek az eredetihez. De nem tudom, azt még nem próbáltam.
Már azt sem értem, miért kellett megváltoztatni az üvegét, az önmagában egy csoda, olyan gyönyörű!