Parfümök világa

Pont ma láttam őket a Müllerben több mint 12 ezer ft / db volt , meg se néztem őket.

2 Likes

Piña Colada illat :grinning:

Marionnaud-ban, akcióval 10ezer. Az se kevés, de sajna belelkesedtem. :grinning:

1 Likes

Mekkora szerencse, hogy a Calvin Klein illatok hidegen hagynak. :rofl:

1 Likes

Nem lesz túl informatív közlemény. :grin:
Részletek a notino-n.
Uniszex illatok, tetszenek.
Leginkább a Spiced Blossom, a többi inkább férfias illat szerintem.

2 Likes

Nekem őszi újratervezés van jelenleg, mert tegnap kaptam 500+ os árajánlatot a fogorvosomtól , egyetlenegy fogra :smiley:
Szóval amíg 20+ fokok vannak nappal addig megy a Versace Bright Crystal absolu illat, aztán ha hűvösebb lesz akkor előszedem a Narciso Fleur de musc edt-t, az úgyis jópár éve megvan már, lassan kedzem félteni, nehogy megromoljon, inkább elhasználom.Van még kb 15-20 milli Olympeám is, azt is el tudom fújkodni ősszel.
Venni egy max. 50 millis Halloweent fogok ami utánaolvasva szintén az engem nagyon érdeklő ibolyás csapatban focizik.

Ősszel lesz a névnapom és karácsonyra is mindig illatot kapok anyukámtól, idén az Angel Stellart és a szokásos Versace Crystal Noirt választottam, ezekkel idén bőven megleszek.

Jelenleg 5 db üvegesem van, szépen haladok még ha most kissé kényszerből is, hogy elfújkodjam a készletet, a célom az, hogy 5 üveg alá jussak, az nagyon tetszene a low buy lelkületemnek .

Amúgy a fésülködőasztalkám mélyén találtam 2 fújásnyi maradékot a Baréniából és így most, hogy hűvös volt a reggel sokkal szebb mint amikor először próbáltam tavasszal.

4 Likes

Én idén kezdtem el a Light Blue Intenset! Ezzel együtt búcsút mondtam az Escadak világának… 40 éves koromra reménytelenül beklasszikusult az ízlésem :sweat_smile:

Őszre is Shalimarral készülök. Akkora mázlim volt a héten, elkaptam egy 30 millis üveget a legújabb verzióból a Notino-n 18% kedvezménnyel. Mennyei vanília! Sajnos rajtam feleannyira sem tartós, mint az anyaillat, viszont cserébe nem is lesz benzines sültszalonna szagom tőle :rofl:

Az Insolence csodás illat volt, amíg át nem csomagolták, azóta - legalább is rajtam - az is 1-2 órát bír csak, ellentétben a régi 10-12 órás szép időkkel. Viszont, ha bejön az ibolya, talán kipróbálhatnád az új Miss Dior Essence-et is, az is hasonló kategória.

Kora őszre nálam befutó még a Cartier Baiser Volé Parfum (2022). A másik nagy kedvencem őszre a LVEB Rose Extraordinaire, ez nálam kiállta az idő próbáját, újra is vettem.

Hú, az Angel Stellar csodás! Biztos, hogy top 3-ban van a 2025-ös illatokból! Nagyon sajnálom, hogy egyszerűen nem bírom viselni őket, pedig máson imádom.

2 Likes

Egyszer olvastam valami magazinban, hogy a férfiak szerint milyen dög illat a Shalimar a nőkön.
Kb.30 eves voltam, fiatalember a láthatáron sem volt, gondoltam, megnézem ezt a Shalimart, hátha ez a titok, itt rontom el, hogy nem ez leng körül.

Rajtam valami borzalmasan büdös volt, két alkalommal teszteltem a Müllerben.

( Amikor a páromat megismertem ezelőtt 14 évvel , vmi bordó Beyoncé volt rajtam. )

1 Likes

Ó hát ezért nem lehet “vitatkozni” illatokon ,mindegyik más és más, másképp mutat egy szárazabb és idősebb bőrön, mint egy normál fiatalon.
Szerintem pont ez a szép ebben.
Én Chanelekkel koppantam sokszor :slight_smile: régen nagyon szerettem volna, hogy legyen egy a birtokomban, de mit csináljak , ha nem mutatnak rajtam / kellemetlen illatúak lesznek. El kell engedni, aztán kész, annyi más illat van amiből lehet választani.
Egyik nap szembe jött egy video a youtubeon, hogy mi a 3 férfiak által leginkább utált parfüm, na az első az a 20 éves kedvencem a Versace Crystal Noir lett, amit mindenki dicsér rajtam és full pasimágnes :smiley:

1 Likes

Hát, a Shalimar rajtam is a benzines sültszalonna vaníliával alapjáraton :sweat_smile: de van pár flanker, ami nagyon más, na én azokat szeretem persze.

Ha, ha, szegény Crystal Noir! Nem is értem. Én inkább úgy vettem észre, hogy a púderes-konzervatívabb virágos illatokat utálják, mert az a legszigorúbb tanár nénijüket juttatja eszükbe, bezzeg a faék egyszerűségű édes illatokat imádják, mert az a nőies meg a szexi :joy: Nem hiába, az átlag férfi 5 alapszínt ismer és egy többdimenziós, nagyszerűen megkomponált illat csak fölöslegesen megzavarja.

5 Likes

Azt hiszem, ez tökéletes leírás volt. :smiley:

4 Likes

Meg a friss , clean- girl style is nagyon megy a srácoknál :slight_smile:
Amúgy nekem annyira tipikus , hogy 1-1 illatomat tipikusan hasonló korosztály dicsérte meg.

Van szerencsétlenségem 3 középiskola előtt is elmenni munkába menet, mit mondjak, megvisel az élmény. Cukor, cukor, cukor. Ezután a belváros következik, hivatali dolgozókkal, itt már akadnak különbségek, de a többsége könnyű gyümölcsös illat, nekem ezek se nagy kedvenceim, de legalább frissebbek, nem leszek tőlük rosszul éhgyomorra. Igazi vakolatszaggatót szerencsére nemigen használnak errefelé…illetve igen, a 40±os férfiak. Vagy azok a tömény fás rettenetek, vagy a másik véglet, aki szerintem női illatot visel. A P. betűs diszkontlánc 70 feletti vásárlói viszont egyöntetűen az aldehidekre szavaznak. Ezeken kívül szökőévente érzek valami igazán különlegeset.

3 Likes

Mindig azt mondom, hogy van valahol egy lerakat, egy haaaaatalmas lerakat, ahonnan a 70+ nénik kedvezményesen vehetnek Krasznaja Moszkva parfümöt, babakék szemhéjfestéket és gyöngyház rózsaszín rúzst és mohair pulóvert :smiley:

7 Likes

Sziasztok!

Egy kis segíséget szeretnék kérni. Vettem egy Lancome Midnight rose -t. Gyanús nekem hogy nem eredeti .Ami feltünő látszik az üvegben a fújóka szára. Valamint a doboz külsején nincs batch kód . Kell aggódnom? Az illatát tesztelem még.

Az üveg alján gondolom van kód, azt megnézted a checkfresh.com-on? Küldesz fotót?

Igen megnéztem 2025 01 havi.

Cuuuuuu
)

Nekem erre 2020 márciust dobott ki a Checkfresh.com :grimacing:😵‍💫

OK, de most ebből nem igazán tudjuk megmondani, hogy van-e gond. Milyen a szívócső? Leér az üveg aljára? Kupak illeszkedik, nem lötyög? Milyen volt a külső csomagolás, a celofán ? Üveg kidolgozása nem gyanús?
2020.márciusi széria egyébként.