Parfümök világa

De jó téma!
Egyre jobban tetszik a By the fireplace, úgyhogy bevetem sűrűbben. A szörnyek közül a Montale Arabians tonkát is használni fogom, elegem van a lepkef.ng parfümökből. :sweat_smile:

Kedélyesebb hangulatomban a Mugler Womanity és a Montale Intense café lesz rajtam.

3 Likes

Az ún. “lepkefing” és légfrissítőkre hajazó parfümöket csak ilyen trópusi időjárás esetén tudom elviselni. Tényleg senkit nem akarok megbántani, én is használom, de nekem D&G - Light Blue-ja is ez a kategória. Egy 25 millist nyüstölök immár harmadik vagy negyedik éve és nem akar elfogyni! :grin: Még ennél is jobban berzenkedek az ún. virágos-fás-pézsmás illatoktól, szerintem ebbe a csoportba pakolják bele az összes egykaptafa jellegtelen parfümöket, ami ilyen is kicsit meg olyan is egy kicsit, a felismerhetetlen, tizenkettőegytucat illatokat.
Jut eszembe: délután találtam meg Cartier - Le Baiser du Dragon parfümömet, el is felejtkeztem róla, bár magamat sem értem, hogyan lehet egy ilyen illatról megfeledkezni. Gyakorlatilag tele az üveg, lehet vele gyilkolászni a környezetet! :slightly_smiling_face:

2 Likes

A Light blue már nekem sem jön be. Túl citromosnak érzem és hát nem egy erőmű.
Nyári, friss illatok közül ma Jil sander Pure volt rajtam és még mindig érzem a reggeli fújásokat (00.38 van). Sajnos ma el is fogyott. :pensive:

Ami nagyon tetszik es nyári, huh, nem jut eszembe a neve, lila színű és gömb alakú az üvege. Azt nekem kutyulták, de tizenvalahány fújás is csak fél óráig érződött rajtam. Ezért nem vettem újra.

2 Likes

Paco Rabanne Ultraviolet?

1 Likes

Őszi, téli illatok, nekem nehéz kategória, nektek biztosan lepkefing :rofl::
Alien Goddess, Kenzo Amour, Kenzo flower by , és a burberry body, ha még nem buggyant meg . Nem veszek ùjat, amíg el nem fogytak. Eddig anyukâmnak ajándékoztam, ami mégsem az én illatom volt, örült nekik, elfùjkálta szívesen mindet, de már elfelejti, hogy vannak illatai, így csak megromlik.

2 Likes

Lanvin Éclat d’Arpége? :smiley:

2 Likes

Azaz, @umpalumpa ! :sweat_smile: Köszönöm! :slightly_smiling_face:

@Luiselotte , köszi, de nem PR. :slightly_smiling_face: Próbáltam egyébként, de nem tetszett.

2 Likes