Fiúk, lányok ki mit fog fújni nyàron?
Én idén is a friss- vizes és a kókuszos- naptej vonalon fogok mozogni.
Vizesből ha lesz jó áron akkor Reminiscence Rem lesz, ha nem akkor Davidoff Cool Water, a kókuszka pedig vagy a Dolce Garden vagy az Eternity Aromatic Essence.
Most az Olympea végére szeretnék érni, ezen kívül van még Versace: Bright Crystal Absolue is ami kellemes viselet melegebb időben.
Brazilian Crush Cheirosa 62 Parfümre fáj a fogam, de lehet csak újabb testpermet lesz belőle.
Tavalyról még maradt egy pici Calypso Fountaine Novellistátòl, ez csak nagy melegben áll jól rajtam.
Az Eternity Aromatic Essenceből mintáim voltak, nagyon jò illat, bár én kókuszt nem fedeztem fel benne.
Kókuszos cucc nyáron kötelező.
A Ziaja kókuszos tusfürdő már használatban. Testápolóját akarom még megvenni.
Szakítok Bettina Bartyval kòkuszos testápoló ügyben, mert már a 3.flakont dobtam ki ùgy,hogy csak a fele fogyott el. Valamiért megrohadt és büdös lesz. Pedig nagy kedvencem volt.
Sajnálom, hogy tönkrementek a testápolóid, nagyon bosszantó lehetett.
Most, hogy így írod, kelleni fog testápoló is , én az I love Coconut and Cream testvajat szoktam venni, na az mint a Raffaelló, kinézetre is meg illatra is, ha fogyasztanék alkoholt vagy egyéb tudatmódosítót, már tuti bele ettem volna, annyira fini.
Idén lehet, hogy kipróbálom ezt :
https://www.notino.hu/hawaiian-tropic/after-sun-exotic-coconut-testvaj-napozas-utan/p-16244145/
Ú, tényleg a Sol de Janeiro, hát a parfümnek elég combos ára van, de a permetet sokan dícsérik, hogy nagyon tartós, lehet én is benevezek egy kisebb kiszerelésre.
Én a budget vonalon maradva megvettem a Zara Waterlily Tea Dress elixir verzióját.
Már az üzletben rabul ejtett és azóta is oda vissza vagyok. Furcsa mert úgy gondoltam, hogy én inkább a kókusz, vanília, gourmand típusú illatokhoz vonzódok, de ez valami bombasztikus. Nagyon zöld illat, a harmatos hűvös nyári reggeleket idézi.
Valaki azt írta, olyan mintha egy virágboltba lépne be és tényleg a frissen vágott, vízbe tett virágokat is kiérezni.
Tényleg “elixir”, nagyon intenzív, egész nap érződik. Ez most nagyon minőségire sikerült, rendesen meglepett. Soha nem találkoztam hasonló illattal, de nekem idén ez a nagybetűs nyár.
A másik nagy kedvenc tőlük a Fashionably London, de az egyértelműen ősz-tél.
Tavaly ismerkedtem meg a Chanel Chance eau tendre edt-vel. Issssteni, sűrűn fogom használni.
Oh, a Lattafa is használatban lesz, a Victoria és a Hayaati florence.
ezt is meg fogom nézni , árban nagyon jó.
Ma reggel a naptej párját kentem magamra és instant nyári hangulatom lett
Az Olympea Solar egyébként még ami nagyon jó nyári illat és egyik évben a Narciso Ambret használtam, az is napsütötte, strandolós illat lett rajtam .
Kellene mintát szerezzek a Neroli Ambre illatból, az is piszkálja a fantáziámat.
Nálam visszatérő nyári illat néhány Reminiscence a REM sorozatból, nem tudom megunni.
Most rendeltem meg Mauboussin Star Cherie illatát - fogalmam sincs, mennyire lesz nyári, ma érkezik.
És itt van az új Chopard illatom is, a Sparkling Love. Eddig sem teljesített rosszul, de szerintem kell neki a magasabb hőmérséklet a teljes kibontakozáshoz.
Szia!
Kérlek, majd írd meg, milyen a Cherie, a sima Star nagy kedvencem
Én most nyári válságban vagyok, vágyok valamire, amit nem igazán tudok megfogalmazni, felismerném, ha megkóstolnám.
Valami gyümölcsös, édes, de mégis könnyed, de nem “olcsó” illatú valamire vágyok, erre rendre mellé nyúlok. Ezért egyelőre nyárra marad a Mugler Aura, Mauboussin Star, Boucheron Quatre, Huda Beauty Kayali Eden Juicy Apple, Lattafa Mayar, Nina Ricci Bella EDT, Alien Eau Extraordinaire, Erba Gold, Erba Pura, Alien Eau Sublime, 4711 Acqua Colonia Intense Floral Fields Of Ireland
A Rem-et még régesrég a Le Parfümben szagoltam meg és már akkor beleszerettem, kettős vizes jegyűként odavagyok mindenért ami víz, nagyon tetszenek a friss vizes illatok.
Az első keresetemből is egy Cool Watert vettem
Neked melyik REM-ek vannak meg? A Cocot próbáltad már?
Leírás alapján nekem pont a Bright Crystal jutott eszembe, vagy a Yellow Diamond is akár, bár az inkább fehér virágos mint gyümis, de a BC az nagyon friss, ami nekem van absolue verzió az édesebb, gyümölcsösebb , nekem tökéletes nyári illat ez is.
Mind a három a Versace háztól
Köszönöm az ajánlást, most már tényleg megkóstolom őket, eddig valahogy idegenkedtem az üvegétől
Hát igen, eléggé túlzóra sikerültek, főleg az abs. üvege
Biztosan érezted már a sima BC-t , egy időben nagy sláger volt, szerintem a Bvlgari Omnia Crystalline felpimpelt, nőcisebb változata, meglepően jó tartóssággal.
Remélem tetszenek majd
No, kimásoltam a Reminiscence listámat (ne vegyétek hencegésnek - egyik legkedvesebb márka a szívemnek tizenéve):
LOVE ROSE EDP
DRAGÉE EDP
GUIMAUVE EDP
HÉLIOTROPE EDP
VANILLE SANTAL EDT
AMBRE EDT
OUD EDP
MUSC EDT
PATCHOULI BLANC EDP
MANDARINE FRAICHE EDT
WHITE TUBEREUSE EDT
REM EDP
REM EDT
ESCALE A ST BARTH EDT
REM COCO EDT
TONKA EDT
OUD GLACIAL EDP
PATCHOULI N’ROSES EDP
REM BOW (ez volt az uccsó ami érkezett idén januárban).
A Coco még celofános szerintem, most nem is találom nagy hirtelen a dzsungelben.
A Mauboussin Star nálam is nagy kedvenc, mégsem érkezett meg a mai napon a Chérie - de mindenképpen fogok írni róla. Mióta eladtam Pozo In Black illatát, azóta keresem a hasonmását, valami durva, cseresznyés illatot. Úgy vélem, a Star Chérie sem lesz durva, de már megelégszem a cseresznyével is.
Dolce&Gabbana Light Blue illata kb. 12 éve megvan - és még mindig tökéletes az illata!!! Szerintem idén nyáron el fog fogyni, de nem hiszem, hogy újra megveszem.
Ezt a jó kis Golden Paradise illatot hol lehet megkaparintani?
Nekem most a Lancome Idole Nectar a tavaszi-nyári parfümöm, és valószínűleg marad is, amíg tart az üveg. Illatjegyek alapján egyébként milyen évszakra ajánlanátok? Én nem értek hozzá, csak tetszik az illata, és ez a legnyáribb parfümöm érzetre.
Testápolónak pedig az Organic shop epres testjoghurtját használom, pont elég laza az állaga, és nagyon jó az illata. Párom, amikor megillatolta, megkérdezte, hogy hol van hozzá a kiskanál.
DM-ben keresd
Wowww nagyon szép listád van
A ki mit gondol miatt szerintem egyáltalán ne aggódj, azért is szeretek itt lenni, mert itt senki sem ítélkezik, vagy szól be, teljesen jól elfér a low buy vonal és az impozáns gyűjtemények is a fórumon.
A Mauboussin márkát régóta nézegetem, de vakra nem mertem még semmit sem venni, esetleg tudtok olyan helyet ahol meg lehet őket szagolni, vagy vadásszak belőlük mintát?
Mostanában a legtöbbször a Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight edt megy nálam. Nagyon kevés van már csak az üvegben és el szeretném használni, már nem mehet át a következő szezonra. A niche vonalon kellemes meglepetés volt ezen a héten a Loumari Almeria illata, illetve szem előtt van és használtam is az Initio Musk Therapy illatát.
Amint elfogy a Goldea, sorra kerül a L’Occitane Iris Pallida, ezt még tavaly szereztem be, úgyhogy ennek is a végére kell járni. Nem lesz nehéz, mert nagyon passzol az évszakhoz, igazi májusi illat.
Nyáron nálam mindig előkerül az EL Bronze Goddess . @Eternitiy62 említette a Light Blue-t, biztosan használom majd ezt is, nekem az Intense változat a legnagyobb kedvencem.
Tűkön ülve várom a Chanel új Chance illatát, ha látta már valaki itthon is, akkor szóljon nekem. Azt meg még nem tudni, hogy milyen újdonságok jönnek még elő, hátha kijön valami igazán szép illat a következő hónapokban.
Jöttem beszámolni a Star Chérie-ről.
Kifújás pillanatában eszméletlen intenzív cseresznyés-rumos-marcipános illatorgia.
Kb. fél perc múlva előbújik valami undok édes-szintetikus akármi, elnyomva a kezdeti gourmand jegyeket. Ezek után 1-2 perc türelem, és lecsillapodik minden kellemetlenség, marad egy szolídabb, édeskés-gyümölcsös illat, nyomokban még érezhető a cseresznye, vanília.
Tartósság közepes, silage szintén.
Hát mit mondjak: szerintem a sima Star egyértelműen jobban sikerült parfüm minden tekintetben.
Üvege ugyanolyan, csak piros, igényes, szép és jó nehéz: betörőt simán taccsra lehet tenni vele.
Kicsit csalódtam, de voltak már ennél nagyobb tévedéseim is. Árát tekintve bőven belefér hogy gyakrabban és nagyvonalúan fújkáljam.
Tegnap este befújtam magam, miközben férjem éppen utasellátós, békebeli chipset eszegetett. Kissé szemrehányóan feltette a kérdést:
- Te most befújtad magad valamivel?
- Igen, új parfüm, cseresznyés-marcipános.
- Szuper! Hát ez most nagyon passzol a chipsemhez!