Parfümök világa

Az ajánláson felbuzdulva én is megrendeltem a Zara Waterlily Tea Dressét – kipróbálni nem tudtam, vakvásárlás volt, méghozzá merész, mert eddig úgy tudtam, a zöld illatokat nem nekem találták ki. (Volt egy félresikerült próbálkozásom a Chanel No.19-cel, akkor le is írtam a műfajt.)

Én a vanília-mirrha-füstölős vonalról estem bele ebbe a frissen vágott fű-nárcisz-jácint-naggyonfű illatba, először felrobbant a szaglószervem, tíz perc döbbenet után jött meg az EZ AZ! érzés, azóta fürdök benne.

Jo Malone illatai közül a Myrrh and Tonka Intense tudta ezt eddig, azt nagyon szeretem, de még az sem ennyire tartós. Fragin páran említették, hogy a leszáradásnál előjött egy tompán púderes, cannabisra hasonló illat, rajtam marad végig harsanóan zöld.

Köszönöm, @Piko888, ez egy igazi gyöngyszem! :star_struck:

2 Likes

De jó! Örülök, hogy neked is tetszik!
A simát rendelted, vagy az elixirt? Mindkettőt próbáltam az üzletben, gyakorlatilag egyformák, de az elixir sokkal tartósabb és intenzívebb.

1 Likes

Az elixírt :grinning:

Ez amúgy nem a Cartier Baiser Vole dupeja? Leírás alapján nekem annak tűnik.

Elvileg Byredo Gypsy Water, de ahhoz még sajnos nem volt szerencsém.

1 Likes

Na ahhoz még nekem sem volt szerencsém.

Utánozó majom vagyok, bevallom! :joy:
Előzmény: tegnap kezembe került 6 db ZARA ajándékkártya, amit még leánykám kapott különböző alkalmakra, és szerinte kidobható mindegyik, 0,- Ft van rajtuk.
Ismerve egyszem gyermekemet, tegnap leültem és a Zara oldalán ellenőriztem: 2 kártyán találtam még 7.000,- Ft-ot, ami lányom szerint kidobható! :open_mouth: Azzal vigasztaltam magam, hogy ez a hozzáállás nem félrenevelésem eredménye, csak pillanatnyi memória-kihagyás volt nála.
Szóval kb. 1 órán keresztül bolyongtam a ZARA oldalán, hogy melyik parfümöt rendeljem - döntésképtelen voltam. És akkor most beléptem ide, olvastam a Waterlily Tea Dress kommenteket és nem hezitáltam tovább.
Szóval köszönöm lányok! :heart_eyes: :star_struck:
Cartier Baiser Vole illata nagyon-nagy kedvenc, kíváncsi vagyok, hogy tényleg hasonlít-e rá.

2 Likes

Majd megírod, hogy hasonlít-e a Cartierra?
Nekem az életem illata lenne, csak rajtam sajnos berohadt virág lesz belőle, de papíron maga a csoda.
Hátha ez egy cseppet különböző, de azért hasonlít :slight_smile:

Micimackó agyúként én el is hagytam volna a kártyákat :smiley:

1 Likes

Perszehogy! :slight_smile: Jövő héten érkezik üzletbe, remélem gyerek nem nyúlja le, mert ő fogja átvenni! :smiley:

1 Likes

Izgalmas :slight_smile:
Nem bírok magammal, ha parfüm rendelésre kell várni, mikor először vásároltam a piactérről és még csak tanultam a rendszert, a fejemen pörögtem kb. még ide is beírtam, hogy tuti-e a tuti :smiley:

1 Likes

4711 Remix Green Oasis és YR Eau Fraiche - Zöld tea

1 Likes