Parfümök világa

Chanel Coco Mademoiselle.
Ezt használom azóta alkalmakra, esküvői vendégként, rendezvényekre.

1 Like

Köszönöm, azért megszaglászom majd :slight_smile:

Fragin rá lehet keresni illatjegyekre is :slight_smile:

https://www.fragrantica.com/notes/Plum-171.html

1 Like

[hu.post.continue_discussion]

Kedves Szakértők!
Új vagyok, és egy konkrét kérdés miatt regisztráltam.
Meg tudná mondani valaki, hogy a Dove Cream Oil szappan illatanyagát honnan lehet kideríteni? Nagyon tetszik ez az illat, és ilyen, -vagy hasonló- alapanyagú parfümöt keresnék, ha létezik.
Köszönöm.

Be tudnád linkelni esetleg a konkrét terméket?

Sziasztok,

Kókusz kategóriában kellene egy kis segítség nekem.
Amik már megvannak: Womens Secret : Coconut Passion , Versace : Crystal Noir EDP és az EDT is.
Amiket nézegettem : Lempicka : L’ Aime ,
Ferragamo: Ribelle, Mugler : Iced star .
Esetleg még valami ami illene a nyárias kókusz vonalba? Guerlain : Terracotta jutott eszembe és a Coconut Fizz… ennél többre egyelőre nem jutottam.
Cserébe megsúgom milyen kókuszos testápolót találtam :slight_smile:

Szia, lehet hogy nem simán kókuszos, hanem inkább naptejes illatok (amikre teljesen rácuppantam most :stuck_out_tongue:) Juliette has a gun: Sunny Side Up - isteni, ahogy visszaemlékszem inkább édesebb naptejes illat, Tom Ford: Soleil Blanc EDP és EDT - ők a naptejes kategória luxusillatai, isteni mindegyik de az EDP jóval tartósabb, az Estée Lauder Bronzes Goddes variációk között szintén érdemes körülnézni, Jil Sander Sun: ebből nekem a Summer Edition 2020 van meg, ez egy egészen könnyed, inkább csak testpermet jellegű és tartósságú illat, de baráti ára miatt nyugodtan lehet locsolni, Radiant: Le Parfum Radiant For Her - ő egy Bronzes Goddes hasonmás, nagyon jó áron és tartóssággal, gyönyörű üvegben. A Coconut Fizz nekem is megvan, őt szeretem, Lempickától viszont a L’Aime nem tetszett meg, benne érzem azt a bizonyos művi illatot amit a kókuszosaknál nem szeretek. Ráadásként egy isteni tusfürdő: Baba: Karibi álom :sunglasses:

2 Likes

Szia! Az előttem szóló szinte az összes kedvencemet felsorolta :slight_smile: már csak 2-3 illat jut eszembe. Nyár, nyaralás kategóriában a Loewe Paula’s Ibiza és a Wonderlust Sublime. Illetve a tavalyi Trésor La Nuit Nude is egy nagyon klassz kókuszos illat volt.

2 Likes

Köszönöm az ötleteket :slight_smile:
A JHG Sunnyt ismerem volt belőle mintám, nekem gyógyszer szagú volt benne a szantál , róla lemondtam, pedig a márka nagyon tetszik.
A Bronze Goddes sorozatot mindenképpen meg fogom nézni és a Wonderlustot is .

1 Like

A testvaj amit említettem az I love : Coconut and cream . Tavaly nyáron nem tudtam letenni , egyáltalán nem volt zsíros , jól táplált , az illata pedig álom,idén is meg fogom venni. Crystal Noirt fújtam rá és Coconut passion- t :smiley:

1 Like

Nyamm-nyamm :blush: Rossmannos, ugye?
Amúgy most újabb kókuszos áldozatra készülök lecsapni: D&G light blue sun. És múltkor kifelejtettem a felsorolásból a LVEB Solail Cristalt, csak papírcsíkra fújtam de az is jó!

Nem tudom, hogy ott is kapni- e, én vakon vettem Notinorol.
A LVEB nekem nem barátom és akkor finoman fogalmaztam , nagyon nevetnék ha az új illatuk lenne a befutó, de meg fogom nézni azt is a Dolceval együtt,köszönöm .
A “ jeges zuhany” kategória már megvan , a kókuszt kell még kicsit csiszolgatni :slight_smile:

Nem olyan mint a többi LVEB, azokat én sem szeretem, de a papírcsík azért csalóka.
És a “jeges zuhanyban” kik szerepelnek…?

Na majd csekkolom :slight_smile: az biztos, hogy vidáman fogok odamenni .
Jeges zuhany nekem a DKNY : Woman , most Energizing néven fut több helyen, abban van egy olyan akkord amitől istenien hűvös lesz és a Davidoff : Cool Water ami nekem maga a víz, vagyok annyira nőies, hogy ne zavarjon amiért teljesen férfi illat a női is.
Ezeket találtam ki , tudom kommersz mind a kettő de már régesrég lecsengtek .
Ma pedig Halloweent fújtam (amit általában szigorúan novemberre tartogatok ) és abban is volt egy fémes - liliomos vonás ami olyan jólesett , úgy éreztem frissít.
Meeeeeeeeg ha lenne hozzá bátorságom akkor a kék Merveilles a Hermestől de az a széria annyira a barátnőm illata, hogy úgy érzem nem illik hozzám az én fejemben az a Márti illata .

:slight_smile: jó ez a “jeges zuhany”! Pontosan egyetértek, a DKNY Women Energizing szerintem is egy “hűvös” illat. Nálam ilyen még a TBS Fijian Lotus és - újabbak közül - Calvin Klein Women.

1 Like

A naptejesekhez még egy tipp : Ajmal Hawaiian Breeze. Nem egészen az én ízlésem de egyáltalán nem rossz és niche létére teljesen jó árban van.
Body Shopba én csak ajándékot venni járok de ha beszédülök nyárig akkor ezt is kipróbálom.
Ó már nagyon hosszú a lista . Amiből találok mintát a neten azt meg is rendelem amiből nincs azért kénytelen leszek befáradni a Müllerbe.

A többiekkel összhangban első helyen nálam is a DKNY Women van. :slightly_smiling_face: De ilyen még a Moschino Cheap & Chic, az Armani Acqua di Gioia, CK One, vagy az Issey Miyake L’eau d’Issey. Egyik sem mai parfüm, kicsit leragadtam a 90-es években… :laughing:

1 Like

Ó, még egy kókusz! Nem is értem, hogy felejtettem el, pedig pont nemrég próbáltam. Az idei DKNY Be Delicious Coconuts About Summer. Ez egy igazi kókusz henger nagyon kedvező áron.

1 Like

A Cool Water régesrég megvolt, énnekem nem volt kicsit sem férfias. Akkoriban kommersznek :upside_down_face:k sem számított
A Hawaiian Breeze fújósban volt meg, engem egy az egyben az Impulse Incognitóra emlékeztetett (40 éven aluliaknak ez sztem nem sokat mond :sweat_smile:) én abban nem éreztem naptejes vonulatot.

Hű, ezt nem kellett volna tudnom, bővült a kívánságlistám :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like