Parfümök világa

Erre plusz egy - lehet kéne egy olyan checkbox legalább az összetett keresőnél hogy “csak a névben” keressen.
Meg amúgy, receptet le lehet védetni, de illatjegyeket nem, ezért vannak utánzatok. De pont a TF cseresznyés parfümjeiből kiindulva, jobb is. Lehet hogy ez high-end vonalon nagy durranás volt, de én pont így szaglottam mikor nagyanyám ősöreg lakásában meggybefőttet csináltunk, meg barackmagos sütit. Meg aztán a két új flankerből kiindulva ez hullócsillag lesz.

Amúgy én néha örülök a koppintásoknak. A Dior Poison-nal jártam úgy 10-20 éve (pontosan már nem tudom), hogy imádtam, de sosem volt rá pénzem… és mire lett keret, megújították, kiherélték. Persze a használtaknak ettől csillagászati lett az áruk. Akkor még volt egy 2000 forintos fake ami eskü jobban hasonlított az eredetire mint a márka új receptje, azt vettem, és nem bántam meg.

2 Likes

Egyszer a páromtól kaptam egy pici üvegben, talán 15ml nagyon egyedi,brutál tartós illatot. 900 forintért vette,azt hiszem,az volt ráírva,hogy I love mY mom. :slightly_smiling_face:

Lehet,az én orrommal van gond,de én magamon pár óra elteltével már nem érzek semmit,de néha már a parfümüvegén sem.

Néhány hete befújkáltam magam alaposan a Notinon vett Escada Santorinivel, amiből semmit nem éreztem. Pár óra múlva felszálltam a páromhoz a buszra,a sofőrfülkéből érezte :rofl::rofl: én semmit.

Bocsi, igen, Montale, telefonon pötyögtem, most is kB ötször írtam le, mire sikerült… :grinning:

1 Likes

Csajok, akik itt parfümszaglászásokban profik :slight_smile: A mostani notino-s rendelésem mellé kaptam ajcsiba 5 db parfümmintát, mindegyikből egyet fújtam. Egyik sem az én illatom. Akinek kell, szívesen továbbadnám, természetesen ajándékba :slight_smile: Ők a delikvensek :slight_smile:

375764627_983773976221182_5065440679222492873_n

5 Likes

Én vinném őket, a postát természetesen fizetem :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok ! Kissé fura kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni:D szóval olyan parfüm után kutatok, aminek hasonlít az illata a yamuna shea vajas szappanjáéhoz. Az a baj, hogy annak se igazán shea vaj illata van, meg ahány shea vajas cuccot szagoltam, mind más volt, szóval lövésem sincs, milyen irányban induljak el:D ha esetleg valaki ismeri a szappant, és találkozott már hasonló illatú parfümmel, megköszönném ha megosztaná velem :sparkling_heart:

Valakin éreztem, egy nagyon púderes parfümöt. Nem volt az én világom, de olyan különleges illat volt, hogy megkérdeztem, mi az . Azt mondta, Kanadából kapta, és “valami Gizella Kucsma”. Hát, nem találtam hasonlót sem, semmit. Lehet, nem is jól emlékezett a nevére. Van valami ötletetek, mi lehet? Talán valami tengerentúli 100 forintos bolti cucc, és soha nem fog kiderülni… :smiley:

Ha valami ismerős volt, akkor kérj fotót, így hogy gizella kucsma, roppant nehéz elindulni :smiley:

1 Likes

:rofl::rofl: hm a kucsmáról csak a “kretschmer” ugrik be ( ejtsd krecsma), de ő nem gizella hanem Guido Maria, és ő német: Guido Maria Kretschmer

2 Likes

És neki van is illata :slight_smile:

1 Likes

Végülis,ha a saját hallásomból indulok ki,ezt lehet Gizella Kucsmá ak hallani :rofl:

4 Likes

Igen, szerintem is😅

2 Likes

Na, erre pont nem gondoltam. :smiley: Meggyőztetek, ha sikerül valamikor beszélnem vele, megkérdezem.

1 Likes

Az mennyire beteg, hogy amikor egy Alien filmet nézek, mindig befújom magam az egyik Alienemmel? :roll_eyes:

Szerintem nem beteg, hanem aranyos.:slightly_smiling_face: Kár, hogy az Alien palettával nem tudsz sminkelni a filmnézés alkalmából (hacsak nincs meg neked), már nem gyártják.

1 Likes

Segítsetek, légyszi!
Sospiro, vagy Xerjoff Muse üveges maradékot keresek! :slight_smile:

Szia, most van a zsibin egy:

https://kremmania.hu/elado/feherzsofia-xerjoff-muse-0d7cf7f8-3550-4eb7-9bd7-ec3ccf08019a

Megszereztem, köszönöm a tippet!
:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::partying_face::partying_face:

1 Likes

Jaj de jó, nagyon szívesen :gift_heart:

Már épp el akartam adni az egyik vesémet, hogy vegyek egy teljes üveggel😅

2 Likes