Otthoni hajfestés / festett haj karbantartása

Ezt találtam: https://www.beautyontrial.co.uk/hair/dyeing/syoss-cool-brunette-color-toner
Facén is írják, hogy nincs leírás, de a papírtartóban van a kesztyűvel együtt. :slight_smile:
Gondolom, ez 2 festés közötti színfrissítésre van kitalálva, és minél tovább hagyod fent, annál sötétebb lesz.
Fordítóval, a fenti oldalon:

1. ELŐKÉSZÍTÉS:
    Mossa le a haját enyhe samponnal, szárítsa meg törülközővel és alaposan fésülje le. A ruhák foltok elleni védelme érdekében takarja le a vállát törülközővel. Viseljen a kesztyűt.
  2. ALKALMAZÁS:
    Vigyen fel színes festéket a nedves hajra. Használjon elegendő terméket a haj teljes hosszának lefedéséhez.
    Masszírozza a terméket egyenletesen a hajba. Ha szükséges, adjon hozzá egy kevés vizet további habzáshoz. Távolítsa el a felesleges színű festéket a hajvonaltól és a nyakról. Öblítse le a festékmaradékot kesztyűtől folyó víz alatt. A további használathoz mossa meg a kesztyűt.
  3. Az expozíció ideje:
    Hagyja a színező balzsamot 20-30 percig.
  4. Öblítés:
    Tegye vissza a kesztyűt. Alaposan öblítse le a haját, amíg a víz tiszta nem lesz. Szárítsa meg és formálja a haját a szokásos módon.
2 Likes

Nagyon köszönöm! :pray:

1 Likes

A vörösekhez volt szerencsém. 20 percig kell rajtahagyni mindet a leírás szerint, kivéve a platinát, azt nem tudom pontosan, de rövidebb ideig. Ennek ellenére, mivel semmi világosító nincs benne, nem baj ha tovább hagyod rajta (megintcsak a platina kivételével, mert az bekékíti a szőke hajat ha sokáig van rajta) , a vörösöknél nekem a 30 perc is ugyanolyan volt, tán kicsit élénkebb, de nem sötétebb vagy világosabb.

1 Likes

Köszönöm! Most állok neki, megírom majd milyen lett :blush:

1 Likes

Hú lányok, ez borzalmas lett. A nagyon sötétbarna hajam fehér hajtövei aranysárgák lettek. :flushed: Pedig 40 percig rajta volt a cucc és vastagon felkenve. Még szerencse, hogy van itthon hajtő színező spray. Holnap meg megyek a Dm-be festéket venni :see_no_evil:
Ezt nézzétek:
Kép

1 Likes

És mi lett volna a cél? A lenövést sötétbarnára színezni?

Valóban elég csúnya, sajnálom!

1 Likes

Hát ez durva…divatot teremtettél! :slight_smile:

1 Likes

Igen, ha nem is pont annyira sötétre mint a többi de legalább barnára. Sajnos a hajam 90%-a ősz, és azon gondolkodom, nem kellene tovább ikyen sötétre festeni mert borzalmasan hamar látszik a hófehér lenövés. Csak úgy vakít festés után 2,5-3 héttel. Meg akarom vitatni a fodrászommal, hogy mit lehetne kezdeni vele. Ő most gyesen van, de 1-2 hónap múlva visszatér dolgozni. Bevallom még ilyen szürke hajon is gondolkodom. Minél többet nézem, annál jobban tetszik. Csak nem tudom, hogy állna. Lehet, hogy öregítene. Bár ez a majdnem fekete sem a legfiatalosabb.
Kép
Kép

3 Likes

Nekem nagyon tetszenek ezek a szürkék, szerintem gyönyörű.

1 Likes

Szerintem, öregítene.

4 Likes

Szerintem az őszes szürke haj csak a nagyon fiatalokat (akin látszik, hogy csak azért szürke a haja, mert olyanra festette) nem öregíti, mindenki mást igen.
Nekem is nagyon ősz már, öregít is rendesen most, hogy már egy centis lenövésem van. Jövő hétvégén akarom festeni, addig ki kell bírni. De ilyenkor, ha még smink sincs rajtam, pont annyi idősnek nézek ki, amennyi vagyok, ha nem többnek, hiába alig van ráncom. :roll_eyes:

6 Likes

Megkérdezhetem , hogy pontosan milyen vörös a neve a hajad színének?
Nekem nagyon bejön, bár fekete típus vagyok, lehet egyszer befestem, elvégre egyszer élünk.
Aztán majd utána ráérek nyivákolni ha mégse jött be. :haircut_woman:

3 Likes

Sajnos nem tudom, mert a fodrászom keveri a festéket a boszorkánykonyhájában. Kedden megyek, de már éppen ideje, mert már igen csúfosul nézek ki… :roll_eyes:

Köszönöm a véleményeket :slightly_smiling_face:

Esetleg egy szőke? Nekem is az első ősz hajszálak miatt lettek szőke tincsek a hajamban. Ha nem meleg szőkére festik (vagy elcseszik és sárgásvörös lesz) nem olyan gáz a lenövés 1 hónap után még. Bár a sötét színt leszívni a hajadról biztos megterhelő lenne a hajszálaidnak. Én fokozatosan rakatnék világosabb tincseket a hajadba.

3 Likes

Juj! Bocsi anheszenamon… Nem tudtam hogy őszes hajra nem jó :cold_sweat:

1 Likes

Ez a termék tőfestésre alkalmatlan, az már biztos. :confused:
Szerintem a (világosabb) gesztenyebarna jól állna neked, de a problémát nem oldaná meg.
A szürkés szín felejtős, egy barátnőm kipróbálta, 10 évvel nézett ki öregebbnek. :slight_smile: Borzasztó volt.

2 Likes

52befdfb99692d2bccc1693d1e3ede93

9 Likes

Nagyon szép ez a hajszín @Gloria :slight_smile:

1 Likes

Először azt hittem Jennifer Lopez!!!
Gyönyörű vagy, és tök jó a kötött pulcsid…nekem is van hasonló. :slight_smile: