ez nagyon jól hangzik, régebben ricinusolajos pakolást használtam egész estére, de kipróbálom majd a hajápolómmal, meg az olajaimmal is a hosszabb hatóidőt:). Köszi a tippet:).
Ezt az olaj pakolást tuti kipróbálom. Imádom az olajakat amúgy is. A szabadon száradásnak meg tényleg most van szezonja azt én is nagyon szeretem. Általában nincs is időm hajat szárítani kisgyerek mellett:D. A vasalás szerencsére nem veszélyeztet. A balzsamot sem használtam fejtetőre, csak végekre, a samponom pedig szintén szulfát mentes, úgyhogy egész jó állok. Ezt a Lakmét megnézem majd én is köszi szépen a segítséget:).
Az eredeti hajszínem ilyen szürkés-barnás, nem tudom deffiniálni, nekem nem tetszett sose. Volt festve csokibarnára, nem sokkal utána szőkére, abból megint vissza csokibarna, és most lassan 2 éve az állandó hajszínem fekete, amit nagyon szeretek. Festeni otthon magamnak: https://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf-perfect-mousse-hajfestek
Nagyon könnyű az egész művelet kb 15-20p (mármint a festés).
Sima Balea-s sampont használok, balzsam helyett pedig ezt:
https://kremmania.hu/kremek/pantene-pro-v-intensive-repair-mask
Nagyon szép és egészséges a hajam, gyönyörű fénye van, könnyű fésülni.
Én is ezt a hajfestéket használom, amikor magamnak festem.
Én is használtam, mikor gesztenye voltam. A szőkéit nem próbáltam de ha újra más színű leszek újra próbálom
Indiai barátnőm ajánlotta jó 10 évvel ezelőtt, hogy hajmosás ELŐTT végezzek pakolásokat. Meleg olajkeveréket (speckó indiai cucc) tettem fel minden hajmosás előtt, fóliával becsavartam a fejem és egy órát pácolódott a hajam benne, utána mostam hajat. Sokkal puhább volt a hajam már közvetlen hajmosás után is. Kb. 8-10 hónapig csináltam és a hajam amellett, hogy a szokásosnál is jobban nőtt, gyönyörű sima, egészséges és fényes volt. A titok nem teljes egészében az olajkeverékben rejlik, mert azóta is csináltam kúraszerűen ezt ricinus olajjal és azzal is kiválóan működik.
Eszembe jutott miért szoktam le az olajos hajmosás utáni kezelésről, most mikor újra kipróbáltam a hatásodra. Nekem tincses lesz tőle a hajam szárazon, ami olyan, mintha kicsit vizes lenne, és nem tetszik ez az összehatás, ezt hogy lehet elkerülni szerinted, vagy te nem találkoztál ezzel a jelenséggel?
Tudom, mit mondasz, nekem egyszer fordult ez elő, egy ricinusos terméktől, egy kimosást nem igénylő ápoló volt. Az olajoktól akkor lesz olyan, ha túl sokat teszek. Én mostanában minden reggel két-három pumpálásnyi olajjal kezdek, nem áll össze. De nekem több hajam van, mint neked és úgy 10 centivel hosszabb is. Próbáld ki a mosás előtti olajos dunsztolást!
Köszönöm szépen, kipróbálom:). Majd beszámolok, hogy vált be:).
Mindenképp, kíváncsi vagyok!
Azt hiszem megtaláltam a tökéletes hajszíneimet. De még mindig nem tudom, hogy a hidegebb vagy a melegebb vonal mellett tegyem le a voksom. A hajam palette A10 majd C9el lett világosítva, a baloldal tő BW12 a jobb 9-554. Nagyon elégedett vagyok amúgy mindkettővel. A hajam hossza most kicsit túl hamvas szőke de az idővel úgyis sárgulni fog, szóval szerintem tökéletesre fog kopni hamarosan, a tő meg majd úgyis átveszi majd a dominanciát.
Szóval szinte fekete sötétbarnák, ha szőkék akartok lenni csak kitartóan kell festeni a legvilágosabb A10-essel aztán meg már lehet színezni.
Sztem szép mindkét képen a hajad, de az a lényeg, ami Neked tetszik
Mennyi idő egy ilyen hajfestő tortúra mindennel együtt?
Kedves vagy köszönöm szépen, én is arra gondoltam, hogy majd váltogatom ahogy épp lesz kedvem. Kevesebb, mint 1 év alatt teljesen kiszőkültem. De talán egy évet mondanék, mire meg lesz a tökéletes szín, minden kísérletezéssel együtt. most visszagondolva pont egy év, mert tavaly novemberben festettem először A10-es platinaszőkével. Szóval kb.12 festés, mert havonta festettem. Meg volt egy-két kitérő kísérletezés.
Ja, úgy értettem egy alkalom, amikor világosítod, lemosod, befested, lemosod, megszárítod és ilyenek Bocs, nem jól fogalmaztam
:D, én tényleg hajfestő tortúrának éltem meg ezt az évet:D. Egy alkalom 1,5 óra. A világosító szőkéket 40 percig kell hatni hagyni. Festés, aztán várás, majd hajmosás, egy 5 perces hajpakolás, és a szárítás. Számomra sokkal egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb, mint fodrászhoz járni.
Az tuti, hogy olcsóbb és otthon hamarabb megvagy! Így, hogy rátaláltál a színedre még azért sem érdemes menned fodrászhoz, hogy kikísérletezze neked jó pénzért.
Képzeld nekem nem is volt jó tapasztalatom fodrászokkal, pedig többet is próbáltam. Szóval mikor eljött a nincs vesztenivalóm életérzés a hajammal kapcsolatban akkor jött el az én időm és a szabadságom. Számomra az otthoni hajfestés egy nagy önismereti lecke is volt, megengedésről, lazulásról, bátorságról, és kísérletezésről. 33 éves koromig nem mertem a hajamhoz nyúlni. Sosem gondoltam volna, hogy szőke leszek:D
Tetszik, ahogy látod a dolgokat
Köszönöm, igazi “pszichobuzi” vagyok:D:D. Szerintem mindenre IS megoldás a pszichológia:D.
Lányok segítsetek! Azt hiszem elbaltáztam ezt a hajszínező vásárlást.
Én csak lekaptam a polcról, láttam, hogy valami papírtokba vannak beleállítva. Aztán itthon furcsa volt, hogy semmi leírás nincs a használatáról. Most látom itt KM zsibin, hogy a kis papír tartókával együtt árulják, gondolom az is a termék része és az tartalmazza a használati utasítást
Persze sehol nem találok róla leírást. Használt már valaki ilyen terméket?