Otthoni hajfestés / festett haj karbantartása

Sziasztok,
régi topic, de remélem tud valaki érdemben tanácsot adni.
Szóval így, hogy már 3 hete ki sem mozdulok a lakásból, gondoltam befesteném a hajamat. (eddig egyetlen egyszer volt fodrász által festve). Hajam barnás-szüke (olyan tipikus hideg nyár seszínü).
Festéknek gondoltam a L’Oreal Paris Colorista Wash Out Színezőt. Van róla valakinek tapasztalata vagy véleménye?
Köszönöm ha megossza velem :slight_smile:

1 Likes

Miért festem a hajam?
Mert mínusz 5 év, legalább…

13 Likes

Nagyon szép a bőröd. Megnézem újra a rutinodat.:smile:

1 Likes

Nagyon szép, egészséges, fiatalos bőröd van, a szemkörnyékedet is mindig megcsodálom. Én ezen a területen küzdök a legjobban, jelenleg esszenciát, szérumot, majd a legeslegbrutálabb hidratáló kencék tömkelegét kenem rá, szám szerint 4-et. A fényvédőmet is lecseréltem, és alapozóból is csak hidratálót használok, de délutánra már úgy néz ki a szemem alatti bőr, mint egy 500 éves múmiának. :skull: :sneezing_face:

1 Likes

Én a hajadért is odavagyok nem csak a szépséges bőrödért :slight_smile: az enyém úgy hullik, nem tudom miért :frowning: Elkezdtük vizsgálni de sajna félbemaradt a vírus miatt. Bár lehet valami hajváltás vagy mim van, de eleve durván kihullott 7 év alatt minden szálat visszavarrnék kb :smiley: Ez a hajszín nagyon menő amúgy, jól áll :heart_eyes:

1 Likes

Volt egyszer nekem is, hogy jobban hullott. Aztán a fodrász azt mondta, hogy ez egyáltalán nem vészes, még természetesnek mondható. Ezen úgy megnyugodtam, hogy nem sokkal később abba is maradt. :blush:

1 Likes

Ez nagyon megnyugtató :blush:

haj1

Otthoni hajfestéseim közül az egyik legjobban sikerült. Ez lett a legtermészetesebb és szerintem a legjobban a színeimhez passzoló. Amúgy csak mázli, de a Palette festékek nekem nagyon beváltak eddig, nem is festettem még semmi mással a hajam. Csak tövet festek, de mindig cserélgetni kell a világosabb és a sötétebb árnyalatokat, hogy megmaradjon a balayage hatás. Szóval nincs bevált receptem sajna de így minden hónap izgalom, vajon éppen milyenre sikeredik:D.

7 Likes

Jó lett, én is Palette-re esküszöm, nagy meglepetés nem ért még, mindig eggyel világosabb árnyalatot választok, mint amit szeretnék. :wink:
A szájfény vagy rúzs eszméletlen szép árnyalat, mi ez?

1 Likes

:D, igen nekem is volt a legfontosabb konklúzió otthoni hajfestés ügyben, hogy világosabb szín kell. A rúzs kevert, Burt’s Bees valalmi nude és egy Glamoriginal nearly nude.

1 Likes

De gyönyörű vagy @Gloria :heart_eyes: :heart_eyes:
Barátnőmmel nézelődtünk a topicban, mikor “fel ugrott a képed”, ő pedig mindjárt be szólt hogy " Tisztára JLO" :stuck_out_tongue_winking_eye: :blush:
Egyébként Balayage stílusban van festve a hajad? :slight_smile:

Kedves @Wiwienna, a képen nem én vagyok, hanem Ali Andreea youtuber, sminkes. A hajszíne miatt tettem fel az egyik fórumozónak.
De jót nevettem, köszi.:smile:

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: @Gloria hát nincs mit igazán :smiley:
Mi is nevetünk épp, mert nem ismerjük az említett személyt, de még csak nem is hallottunk róla :grimacing:

1 Likes

Érdemes megnézni, ügyes.:blush:

1 Likes

Biztosan :slight_smile: Imádnivaló a hajszíne is , nagyon bejön :blush:

2 Likes

https://www.facebook.com/tvjohnny/videos/357583088531280/ nagyon durva ahogy a szőkìtett tincsek tőből levàlnak :see_no_evil::exploding_head:

Iszonyatos :face_with_hand_over_mouth:

Uhh, ez rosszabb volt, mint egy horror film. :joy:

Ugye? :rofl::crazy_face::biohazard:

1 Likes

Nem bírtam végignézni, kb. ilyen bakik miatt nem szőkítem a saját hajamat.