Sziasztok,
régi topic, de remélem tud valaki érdemben tanácsot adni.
Szóval így, hogy már 3 hete ki sem mozdulok a lakásból, gondoltam befesteném a hajamat. (eddig egyetlen egyszer volt fodrász által festve). Hajam barnás-szüke (olyan tipikus hideg nyár seszínü).
Festéknek gondoltam a L’Oreal Paris Colorista Wash Out Színezőt. Van róla valakinek tapasztalata vagy véleménye?
Köszönöm ha megossza velem
Miért festem a hajam?
Mert mínusz 5 év, legalább…
Nagyon szép a bőröd. Megnézem újra a rutinodat.
Nagyon szép, egészséges, fiatalos bőröd van, a szemkörnyékedet is mindig megcsodálom. Én ezen a területen küzdök a legjobban, jelenleg esszenciát, szérumot, majd a legeslegbrutálabb hidratáló kencék tömkelegét kenem rá, szám szerint 4-et. A fényvédőmet is lecseréltem, és alapozóból is csak hidratálót használok, de délutánra már úgy néz ki a szemem alatti bőr, mint egy 500 éves múmiának.
Én a hajadért is odavagyok nem csak a szépséges bőrödért az enyém úgy hullik, nem tudom miért Elkezdtük vizsgálni de sajna félbemaradt a vírus miatt. Bár lehet valami hajváltás vagy mim van, de eleve durván kihullott 7 év alatt minden szálat visszavarrnék kb Ez a hajszín nagyon menő amúgy, jól áll
Volt egyszer nekem is, hogy jobban hullott. Aztán a fodrász azt mondta, hogy ez egyáltalán nem vészes, még természetesnek mondható. Ezen úgy megnyugodtam, hogy nem sokkal később abba is maradt.
Ez nagyon megnyugtató
Otthoni hajfestéseim közül az egyik legjobban sikerült. Ez lett a legtermészetesebb és szerintem a legjobban a színeimhez passzoló. Amúgy csak mázli, de a Palette festékek nekem nagyon beváltak eddig, nem is festettem még semmi mással a hajam. Csak tövet festek, de mindig cserélgetni kell a világosabb és a sötétebb árnyalatokat, hogy megmaradjon a balayage hatás. Szóval nincs bevált receptem sajna de így minden hónap izgalom, vajon éppen milyenre sikeredik:D.
Jó lett, én is Palette-re esküszöm, nagy meglepetés nem ért még, mindig eggyel világosabb árnyalatot választok, mint amit szeretnék.
A szájfény vagy rúzs eszméletlen szép árnyalat, mi ez?
:D, igen nekem is volt a legfontosabb konklúzió otthoni hajfestés ügyben, hogy világosabb szín kell. A rúzs kevert, Burt’s Bees valalmi nude és egy Glamoriginal nearly nude.
De gyönyörű vagy @Gloria
Barátnőmmel nézelődtünk a topicban, mikor “fel ugrott a képed”, ő pedig mindjárt be szólt hogy " Tisztára JLO"
Egyébként Balayage stílusban van festve a hajad?
Kedves @Wiwienna, a képen nem én vagyok, hanem Ali Andreea youtuber, sminkes. A hajszíne miatt tettem fel az egyik fórumozónak.
De jót nevettem, köszi.
@Gloria hát nincs mit igazán
Mi is nevetünk épp, mert nem ismerjük az említett személyt, de még csak nem is hallottunk róla
Érdemes megnézni, ügyes.
Biztosan Imádnivaló a hajszíne is , nagyon bejön
https://www.facebook.com/tvjohnny/videos/357583088531280/ nagyon durva ahogy a szőkìtett tincsek tőből levàlnak
Iszonyatos
Uhh, ez rosszabb volt, mint egy horror film.
Ugye?
Nem bírtam végignézni, kb. ilyen bakik miatt nem szőkítem a saját hajamat.