Hajhullást én nem tapasztaltam, viszont szerintem mindenképp jobban fog töredezni… Legalábbis én azóta látom, hogy normális tempóban nő a hajam, mióta abbahagytam a festést. Ez elvileg félig tartós színező (korábban legalábbis ezt írták rá) de gyakorlatilag nem az! Olyan, mint egy rendes tartós hajfesték: több mint egy év kihagyás után is látszik a festett rész. Nincs benne ammónia, ezért nem annyira agresszív, mint más festékek, de azért ezzel érdemes tisztában lenni.
Ami még fontos lehet a színválasztásnál, hogy nem csak az első számot kell figyelembe venni - az első a színmélységet jelöli, ezt jól írtad, az utána következők pedig az árnyalatot. A 3 arany, az 5 pedig valamilyen vöröses árnyalat, ezt csak azért jelzem, mert ha amúgy hamvasabb árnyalatú a hajad, lehet furcsa lesz A dm oldalán van elvileg sima 600-as fajta is, ami azt jelenti, hogy se nem hamvas se nem vöröses. Online lehet találni táblázatokat hogy pontosan melyik szám mit jelent.
Köszi a figyelmeztetést, megnéztem azért a többit is. Volt már vörös a hajam, egészen világos, rezes, úgyhogy olyan barnát kerestem, amiben van vörös árnyalat, azzal nem lesz gond.
Ha egy minimális töredezést okoz, azt még elviselem, de mióta 2,5 éve a hátközépig érő hajamat levágattam long bob-ra, és vitaminokkal, balzsamokkal kezelem, alig van mit vágni a végéből. (lekopogom, szerencsére)
Ammónia mentes ugye?
Én is ezzel a márkával festem évek óta, mást nem is bírna el a fejbőröm.
Szép fényes a hajam is tőle.
Igen, az.
Szuper, kezdek megnyugodni. Holnap mindenképp kipróbálom. Kíváncsi leszek, milyen színe lesz végül a buksimnak.
Biztos jó lesz, majd számolj be róla, kíváncsi vagyok.
Amúgy isteni a hajbalzsi is amit a festék dobozban találsz.
Megillatoltam, azonnal szerelem lett. Sajnos hamar elcsábulok a hajra kenhető, illatos dolgokra. A Dream Long család hajkrémjét is csak az illat miatt vettem meg.
De olvastam a vélemények között, hogy másnak is bejött a balzsam
Túléltem. Nekem bőven elég volt a festék, még egy pici maradt is, nem volt hova kennem. Természetes lett, nem sokkal sötétebb, de abszolút barnás a szín. Van egy csodálatos vörös csillogása. Elégedett vagyok, hálásan köszönöm mindenkinek a tanácsokat
Örülök…bár jó lett volna látni
Sajnos nem vagyok fotogén alkat, és ma éppen nomakeup napom van (fényvédőt természetesen tettem), úgyhogy sajnos csak ennyire futotta tőlem
Nagyon jól nézel ki! Gyönyörű lett a hajad!
Nagyon szép színe lett!
Tök jó lett mit akarsz, szép a színe nagyon!!!
A no fotogén én vagyok, akár egy kecses bálna báli ruhában
De lüke vagy “kecses bálna báli ruhában”
Hú, de jól áll, gyönyörű ez a szín!
Nagyon köszönöm
Annyira szeretem a humorod, hangosan felnevettem
Örülök, hogy nem választottam sötétebb színt.
Tetszik, hogy inkább vörösen csillog, mint szőkén.
Tényleg nagyon szép színe lett
Köszönöm @Kokapu
@typical igen, valóban. A dobozon lévő színtől tartottam, de attól egy picit sötétebb lett végül.
Az első bekezdést megerősíteném, mert tényleg ammóniamentes, viszont hidrogén-peroxid ugyanúgy van benne, ez “szívja ki” a hajat. Nekem meglátszik a hajam állapotán, hogy használtam, sokkal jobban töredezik, mondjuk nekem alapból rossz minőségű a hajam. Eleinte nagyon selymes volt a festés után, de utána már csak a szénaboglya-effekt maradt. Szóval nem találtam még kíméletes festéket.