Igen, addig is szanaszét röhögöm magam, de amikor lekapcsolódik a villany és felvillan a fogsora, na onnantól kezdve visítok. Ja és a bőrnadrágos rész? Amikor szintén randira megy bőrnadrágban és bemelegszik? Na meg a szendvicses rész, azt is imádom. MYYYYYY SANDWICH???!!!
Sajnálom. simi A lányok már minden hatékony gyógymódot leírtak, csak a jó kis kádban ejtőzést tudom pluszban javasolni, színes-szagos fürdősóval meg mindenféle pakolással!
Éljenek a klasszikusok!
Bevallom és veszek valami apróságot magamnak, ha elrontotta valaki a napomat. Ez főleg a drogériából kerül ki vagy egy cuki bizsu vagy ha ezekből úgy érzem több van itthon, mint elég, akkor virágot veszek magamnak. Ha meg több időm akad, akkor a turiba szaladok új göncért. Ezekből mindig hiány van, szal kell is és nem pénzkidobás.
Ha itthon megy el az életkedvem, akkor egy meleg, erős tejes tea újraindítja a rendszert. Az én sorozatom a klasszikus kosztümös nyomozós
Erős, tejes tea! Az tart életben kb.
Ugye, milyen jó? Csak este nem szabad inni, mert akkor nincs alvás
Nekem néha megy, de ált. én se iszok este, mert napközben kettőt is megiszok. Mit preferálsz, Earl Greyt?
Azt sajnos a legkevésbé szeretem tejesen. Leginkább az Assamok, de hétköznapra a “bóti” keverék is jó, pl: sárga Lipton, English Breakfast valamelyik márkától. De a ceyloniakat is megiszom, csak nem annyira markánsak. A tej meg zsírosan jó, 3,5 %-os vagy kiegészítem egy csepp tejszínnel.
Neked van kedvenc?
Én meg pont azt és a női párját, a Lady Greyt, de jóformán bármilyen erős fekete teát képes vagyok tejjel meginni, sokak nagy szörnyülködésére.
Van egy zöld tea, a Milky Oolong, az kifejezetten kívánja a tejet.
A húgom is ezeket a citrusosokat szereti tejes teának.
Na, ezt a zöldet akkor kipróbálom, még úgysem kóstoltam tejesen. Köszi a tippet!
Szívesen, remélem, ízleni fog! Erős fajta amúgy.
Igaz én kávézós vagyok reggelente, - egy erős főzött kv nélkül nem térek magamhoz- de nagyon szeretem a fekete teát kizárólag rengeteg citromlével és mézzel . És mindegy mit iszom este - ha fáradt vagyok akár kv után is beájulok
Én nem igazán szeretem a teát. Csak télen iszom, akkor is csak gyümölcsteát.
Kávézni szoktam majdnem minden reggel, főleg, mert a férjem nagy kávés, volt hobbi barista tanfolyamon is, ezért reggelente ő készíti.
Egyébként én is simán alszom a kávé után.
húú régen de furcsának találtam a teát tejjel aztán pár hónapja én is rákaptam, igaz, felkelés után, illetve barátnős pletyizéshez a kávét preferálom inkább. de a munkahelyemen én is Lipton English Breakfast-ot iszom (hülyének is néznek miatta a többiek, mert tea tejjel?), itthon meg a fancy szálas piros Twinings-et - azzal a fancy Cserpes 3.5%-os teljes tejjel, ami annyira tartalmas, hogy ki szokott ülni a tetejére a tejszín.
marsala chai-t szoktatok inni? én speciel azt szeretem a legjobban, főleg amikor bejövök a hidegről és át vagyok fagyva. találtam is egy “csalós” receptet a fűszerkeverékhez, na az aztán átmelegít.
Reggel chai teát ittam kis mézzel.
Én mindennap iszok igazi Kínai zöld teát, cukor nélkul utálom az ízét, mert nagyon keserű,de a pattanásaim csökkentek mióta egészségesen étkezem és zöld teát iszok.
Nagyon sokat jelent az egészséges életmód, jelenleg fogyókura alatt vagyok 3 hete és ez a bőrömre is pozitív hatással van. Csak egeszséges ételeket eszek.Nem tudom tegyek.e ide képet előtte-utáni fotóval
Ha van kedved, akkor bátran! Ki tudja, lehet, hogy valakinek te leszel az inspirációja!
Hát nem is tudom Fanni Lehet túl durva lenne
Szerinted??