Sziasztok hölgyek! 
E topik ötletét @Natulcien egyik - más témában véletlenül felmerült, kissé vicces
- hozzászólása adta, miszerint csinálnom kéne egy önbizalomnövelős, dicsérős topikot. Nos hát, here we go! 
Azt kérem tőletek, hogy gyűjtsünk ide össze olyan dolgokat, amiket nagyon szépnek látunk máson, akár annak ellenére, hogy a társadalom nagy része még mindig szépséghibaként tekint rá. Kezdem én egy példával: Noha még mindig sokan takargatják, szerintem a szeplők gyönyörűek és karakteresek.
De leírhatjátok azt is, amit a legjobban szerettek magatokon. Hátha ez épp egy olyan adottság, amit más leányzó utál magán, és ezzel segítünk rávilágítani, hogy igenis lehet azt szeretni is. 
Elektronikus papírra vethettek olyanokat is, amiket előttetek már írtak, hiszen az önbizalom egy olyan kis izé, ami attól tud dagadni, ha egy dolgot többször is hall. Vagy esetünkben olvas.
Ezenkívül bármilyen ötlet jöhet, ami segít feljebb tornázni az önértékelést (saját trükkök, személyes mantrák, akármibármi), az egyetlen szabály, hogy nincs szabály. Húzzátok-nyúzzátok, formáljátok kedvetekre a témát, minél sokrétűbb, annál jobb.
Tudom, hogy ez nem szigorúan krémmániás téma, mert sem arc-, sem haj-, sem testápolást nem foglal magában. Ugyanakkor ennek a közösségnek igenis az a mozgatórugója, hogy segítsünk egymáson. Így talán nem gond, ha ebben a szellemiségben feldobtam ezt a labdát.
A szépségápolás a belső értékek gondozását is jelenti, hogy a belső szépség kifelé ragyoghasson. És a 21. század nőinek nagyon is szükségük van egy kis önbecsülés-simire.
Jó szórakozást kívánok ehhez a játékhoz, és előre is nagyonköszi mindenkinek, aki hozzáad valamit az önbizalomturbós csodafőzethez. 
puszipacsi

) ha valakinek az egyik szeme kék a másik pedig zöld. Vagy ugyan ez barnával és kékkel. Szerintem nagyon csodálatos!
Lehet dús és sötét, lehet halvány és alig látszó, igazából sokféle szemöldök bejön. SZóval Lányok, igazából a természet adta a legjobb és már bánom, hogy a sajátomat olyan módszeresen irtottam fiatalon. Ma már nem dőlnék be a divatnak. Nem azért, mert most a dús bozont a menő, hanem mert sokat változtam és egyre jobban elfogadom a természetesebb tulajdonságokat, magamon is (!).
Heterokrómiának hívják, és képzeljétek, nemcsak ilyen fajtája létezik, hanem van centrális heterokrómia is, amikor mindkét íriszen belül található két különböző szín. Például a pupilla körül egy barnás “kör”, a szem többi része pedig mondjuk zöld. Ez a fajta gyakoribb, én is nemrég fedeztem fel, hogy van ilyenem. Pislogjatok bele a tükörbe extra közelről, lehet, hogy kiderül, hogy különlegesebb szemetek van, mint gondoltátok. 

A göndör hajat ééén is szeretem, és tök szomorúnak tartom, amikor valaki azért vasalja, mert szerinte csúnya.
Maximum, ha minimális… A természetes göndör haj az viszont csodaszép! Nagyon tudom irigyelni a szép göndörhajú lányokat…
Nekem is van egy barátnőm, aki egy ideig mániákusan takargatta a hajával a kissé elálló füleit. Aztán egy ponton elkezdte lesz*rni. Több pasija is volt már azóta, és soha senki nem kifogásolta még a füleit.
A férjednek pedig minden bizonnyal a leggyönyörűbb nő vagy. 
Ez 16 éves koromra már olyan mértéket öltött, hogy senki nem tudott elmenni mellette, kivétel nélkül mindenki rácsodálkozott hogy aztamindenéthátteőszülsz?! Így hát elkezdtem színezni. Meg aztán mára már ragaszkodom is a festett, vöröses színemhez.
Régen a lányok, asszonyok még külön rajzoltak is maguknak, olyannyira ideál volt. Örülök, hogy sikerült megbarátkoznod a sajátjaiddal!