A bőröm elég fehér, erős sárga tónusú, nehéz alapozót találnom, csak a Bobbi Brownnál találok teljesen egyezőt. A hajam 20 évig szőke volt, egészen világos szőke, még világosabb satírral. És most sötét barna lettem. Nagyon fura még mindig, viszont mindenki imádja. Nem tudom, így marad-e, hogy én magam tudok-e ezzel azonosulni, pedig ez az alapszínem, mégis ez hat idegennek.
Az Obageket életemben először télen láttam otthon, addig fogalmam sem volt, hogy mi az. Van 4-5 Michael Kors táskám, nagyon szeretem őket, a minőségük (anyag, varrás, kivitelezés) simán eléri a Prada, Jimmy Choo, Versace, Valentino, Louis Vuitton táskákét és amiért külön szeretem őket, hogy hihetetlenül jó kialakításúak belül, mindennek helye van, sok-sok kicsi és nagyobb zsebbel, elválasztóval. A kedvenceim a Prada, Valentino, Jimmy Choo, ez a három a legkedvesebb. Nagyon szeretem a táskáimat és vigyázok is rájuk. Akik nincsenek használatban, azokat úgy teszem el, hogy előtte lemosom nedves szivaccsal, aztán méhviaszos ápolóval áttörlöm kívül, alaposan kitömöm és porzsákjukba zárva egy szekrényben várják a következő használatot. Vannak 10-12 éves táskáim, amik még mindig teljesen újnak néznek ki.