Aztaaadejóahajaad. - Khm, akarom mondani: welcome itt nálunk, nagyon szívesen látunk máskor is, többször is. A topik pontosan azért jött létre, hogy önbizalmat árasszon, és ennek a te nyilvánulásod egy váratlan és nagyon szép formája, köszönet érte!
A fogszabályzó kegyetlen egy dolog, 2 évig volt hozzá szerencsém, ennek ellenére nekem sem tökéletes a fogsorom. Viszont! Rakat helyen olvastam már, hogy a kissé kusza fogak a férfi nemnek tökre bejönnek. Biztos vagyok benne, hogy a párod a tündérorrod mellett a tündérfogaidat is elragadónak tartja.
Belsőleg én is nagyon sok közöset fedeztem fel benned és bennem. Úgy tűnik te is küszködsz jó néhány komplexussal, érzem, érezlek. Ezenkívül noha elvből kedves vagyok mindenkivel, én is tudok ugyanilyen antiszoc lenni. A kutyaszőr meg, izé… Apukámnak van egy kuvasz kutyija, aki csak arra nem ugrik rá, akitől fél. Tőlem nem fél, mert tudja, hogy imádom és mindig megszeretgetem. Aminek az az eredménye, hogy az 50 kg-os kutyiugri törte már le körmömet, tetovált már rám jó pár karomnyomot ésésés a fekete télikabátomat pöpecül (vállalhatatlanul) kidekorálta hosszú, fehér szőrszálakkal. De ez engem zavar a legkevésbé, olyan “szubkulturális” rezgések között nőttem fel, hogy nekem az állatszőrben semmi igénytelen, tisztátalan vagy visszataszító nincs.
A grunge vonalat imádom nézegetni, a telefonomra rakat ilyen kép van lementve. Szóval még ha nem is érzem magaménak, a lelkemnek valamiért jó nézegetni.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy az emberek dicsérik a színes hajad, és nem rettennek meg tőle. Van remény, halad a világ.
Egyáltalán nem untattál, ilyen butaságra ne is gondolj, mert én vagyok itten az ügyeletes önbizalom-rendőrség, és elkaplak, mint a múltkor @Amadea -t. Ahogy @Bella is mondta, ez egy szuper és nagyon elfogadó közösség, @Natulcien -nel pedig teljesen egyetértek: légy rá büszke, hogy átlépted az egyik korlátodat!